|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
7.5.2012 13:36:40   
GregUr
abrakadabra zasebni forum že laufa user posted image pošlji zs myshym, mogoče te je spregledala. user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.5.2012 14:03:10   
nelikaa
Ufff ste se razpisale user posted image .

Jaz sem tako zaspana, me je polna luna čisto zdelala. Kar neki bedim ponoči user posted image . Ta malo smo prestavili v svojo sobo. Stara je 13 mesecev in je že 4. noč spala lepo v svoji sobi. Sicer se običajno zbudi okoli 5h, ker se mi zdi, da ji je posteljica že nekoliko premajhna ter se prebuja ko se premetava. Ima posteljica 120 X 60 cm od Lip Poljčane, kupljenega v Recinko d.o.o.. Razmišljam da bi ji kupila večjo 140 X 170 cm. Za našega novega bodočega člana imam že zibelko za prvih par mesecev. Ta bo v spodnjih prostorih hiške, v spalnici pa bo v posteljici 120 X 60 cm.

VOZIČEK: Imamo Peg Perego. Po moje ne bom kupovala novega, ker upam, da e bo Enja počasi nehala vozičkati. Že sedaj večinoma raje hodi ali pa se vozi na poganjalčku. Če pa bo kaka sila, pa bomo za njo kupili kak rabljen voziček.

STOLČEK: Mi imamo Tripp Trapp. Zaenkrat smo zadovoljni. Ta mala nič ne leze ven.

PREVIJALNA: Mali smo kupili rabljeno ampak popolnoma ohranjeno sobo od nekih orto bogatih (vsaj po opremljenosti hiške sodeč, ko smo prišli po sobo) in sicer sobo Lip Poljčane: omara, previjalna, regal itd. Vse skupaj za cca 300 EUR, medtem ko je nova okoli 1000 EUR. Imam občutek, da sploh niso prodajali sobe, pač pa so le želeli da jo nekdo odpelje...

BANJICA: Kupila sem jo na Recinko d.o.o., z nogicami, kar je balzam za moj križ user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.5.2012 14:07:46   
nelikaa
Aja OBLEKICE: nisem kupovala št. 50, pač pa že od vsega začetka št. 56. Večino oblekic imam sposojenih od sestrične, vendar se kljub temu ne morem upreti nakupu kakega kosa. Mi je pa fajn, ker kupim res tisto, kar mi je všeč, morda nekoliko dražje in nisem primorana kupovati količinsko in s tem tudi ceneje....

Če bo punca imam že vse doma, če bo fant pa dobim od bivše sošolke ter kolegice spet goro oblekic.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.5.2012 15:47:50   
cebelica81
oblekice: mi pri prvi nismo imeli nič št. 50, pa ni bila tako zelo velika 3230 in 52 cm. Že 56 se mi zdi da je tako hitro prerasla, da smo bili takoj na 62.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.5.2012 16:34:29   
myshm
Evo dekleta forum, dela če ima katera težave s registracijo ali prijavo naj me kontaktira!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.5.2012 16:54:14   
balonchek
glihkar na frišn registrirana, sam še potrdiš me user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.5.2012 17:18:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princess13
Povejte mi nekaj, od katere številke dalje boste kupile bodije? Jaz imam eno 50 doma in tega malega bodija še na lutko ne bi spravila user posted image Ostale sem kupila od 56 dalje. Kaj bom rabla manjše?

Če gledam našo izkušnjo, so bili tamali bodiji št. 50 zelo na komot, ko se je rodila ... je šla moja mami celo v nabavo, ko sem bila še v porodnišnici in nabavila par kompletkov 46 številka, da ni bila tamala taka ko vreča krompirja user posted image ... tako da malo zaslišuj G kako velikega otroka lahko pričakuješ, ampak vseeno imej kakšen kompletek pa par bodijev št. 50, itak pa lahko še pošlješ dragega/mamo/prijateljice v nabavo, ko boš videla kako je dete veliko user posted image No na št. 56 smo mi prišli nekje pri dveh mesecih.

No zdej se grem pa na forum registrirat, da nebom kaj zamudila user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 7.5.2012 17:19:13 >

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.5.2012 17:44:12   
balonchek
princess - si rekla za seznam za novorojenčka - meni je
prijateljica poslala enga, je sestavljen mislim da iz dveh, je pa totalno
neprečiščen, torej, je namen, da imaš gor pač vse, sama pa preasodiš
kaj je odveč - če hočeš mi piši na ZS.

Če pa ima katera od mamic še kakšen pameten seznam, se pa tudi
sama priporočam, za nas, ki smo prvič noseče je pač tako, da verjetno
boljš preveč informacij kot premalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.5.2012 18:02:25   
myshm
Otika Hahahah če bi jaz ginekologe poslušala bi bla kriza, bi mela dete 4850g težko take so ble meritve, zadnji UZ 3 različne meritve 4600-4700 pa je bilo vseeno hvala bogu malo manj user posted image nč ni zihr, niti to koliko smo bli mi veliki ne, ampak lažje je dokupit manjše, kot da imaš premajhno in nikoli ne daš goruser posted image

< Sporočilo je popravil myshm -- 7.5.2012 18:04:05 >

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.5.2012 19:26:18   
Abrakadabra
A bomo zdej vse na zasebnem, da ne skačemo sem in tja?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.5.2012 20:46:36   
pikica010
Danes sem imela pregled vse uredo. Naslednji pregled MF: 12.06. 
Slišala srčka zelo vesela. 

Lp

Lep pozdrav! Pikica

Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.5.2012 20:50:05   
darchy82
pikica010 super za pregled user posted image
cunjice - tud jst sem kupovala od 56 naprej, pa še teh je bilo bolj malo. Sem sicer dobila nekaj cunjic tud št. 50, ampak jih je mala prerasla v manj kot mesecu, ker je že ob rojstvu merila 52 cm. Tud npr. pleničke smo začeli kar z dvojkico, ker je imela že 3,5 kg.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu pikica010)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.5.2012 20:53:48   
mamica^2
naša 2 drobižka sta bila v cunjicah velikosti 48 in potem 50 kar več kot en mesec...
je mami skos govorila, da naj kupim večje pa sem kupila 56 in največ 62... in seveda jima je bilo vse 3x preveilko
porodna velikost 45 in 47cm

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.5.2012 21:20:49   
Martinčka
Nasa je bila velika 51 in je 3 tedne nosila st 50... meni ni vsec ce so rokavi zavihaniin nogice niso lepo v stopalckih...tako da sem imela pet pajackov 50 st in je bilo super...

Dianatal gell sem jaz imela in ga bom imela spet... nic raztrgana in super je otrok ven skocil... res je bilo vredno!!!! Tudi pri meni ni bilo casa porabiti 3 tube ampak samo zato ker je dete takoj skocilo ven in ni bilo treba vec nic podmazati... tako da je vreden svojega denarja.. sploh ce ti voda prej odtece in si spodaj cist suh...

Mi imamo ze fiiine brce en mesec in vidim da bo rees zivahen otrocek...

Korosice... ali velja samo koroska ali tudi okolica? :)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.5.2012 23:08:36   
archie
Najina punca se je rodila velika 49 cm, pa sem imela vse obleke št. 56. Rasla je pa fuuul počasi (in to še vedno). Tiste ta prave bodije je začela dobivati šele okoli 2m, je imela pa skoraj 3m samo pajacke oblečene. Dobila sem namreč en cel kup cunj in te so se mi zdele najbolj uporabne in najmanj kompliciranja pri oblačenju je bilo. Ne predstavljam si, da bi 1m staremu dojenčku oblačila kavbojke in nogavice, če lahko dobi hlače s stopali. Aja, pa nobenih čevljev ji nisem kupovala, dokler ni hodila. Ko sem jo peljala na UZ kolkov pri 3m je bil tam en fantek, ki je imel že Adidaske. Meni se to zdi čisto pretiravanje (pa brez zamere, če kdo tako kupuje). Ampak jaz raje denar prišparam za sedaj, ko res potrebuje čevlje za hojo.

Drugače pa ZS rulesuser posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.5.2012 7:31:01   
myshm
Dekleta da ne bomo skakale sem in tja! Vabljene na zasebni forum, če se želi še katera pridružit naj mi pošlje ZS in ji pošljem navodila!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.5.2012 8:04:10   
sonček85
mmojka:midve in še katera ki je iz okolice celja (aninchy,..)bi se pa lahko potem od sept ko bomo že na P mal dobile na kakšni pijačkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

princess:naj ti še jaz izrečem iskrene sožalje.Res je kot si napisala.Naš sine se je rodil in še isto leto je umrčkal moj ati .Pomirjalo me je da ga je spoznal ,ko drugega vnučka-o ne bo .Bomo pa šli na grobeka in ga  bo spoznal .Drži se ,me smo s tabo .
seznamček za novorojenčka;jaz sem pri prvem gledala po netu in vse je bilo preveč ,preveč vsega kar ne potrebuješ ,enako velja za stvari ki naj bi jih nesel s sabo v porodnišnico ko rodiš.Če imaš kje blizu prijateljico ki je rodila v kratkem ti bo najbolje svetovala .Ne potrebuješ pa veliko:škarjice za nohteke ,rokavičke ,cotke 56 najbolje pa potem kupuješ naprej ,fiziološko,kremice oz .olje za temenca ,vatice,krpice za umivanje,pleničke,kapice,rokavičke da se ne pookrempa,...)

čebelica:Ja MF že imam 14.5 -komaj čakam ,vam pa poročam kako bo .Saj ti bo hitro minilo teh 14 dni .držim pesti user posted image user posted image
user posted image
srček girl:lahjko dodaš na seznamček da sem stara 27 let,2 nosečnost,sem iz celja ,rodila bom v celju ,pola še ne vemo
pikica010
:super za pregleduser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.5.2012 8:22:11   
Bloocek
Martinčka,a si že na ZF?
Jaz bi rekla da velja tudi za okolico. Več nas je,bolše je. user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.5.2012 8:42:24   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mmojka:midve in še katera ki je iz okolice celja (aninchy,..)bi se pa lahko potem od sept ko bomo že na P mal dobile na kakšni pijačkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kamoooot!user posted image

Grem zdej zasebnega prešnofirtuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.5.2012 11:30:34   
nena29
MARTINČKA
okolica seveda šteje...
saj so meje koroške široke kot naša srca
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.5.2012 13:06:09   
bulbqa
Pozdravljene!!

Še ena nova, ki se do sedaj ni javila, vendar vas je z veseljem brala. To je moja 2. nosečnost, PDP imam 12.10. Se bi pa tudi jaz javila za zasebni forum.

Hvala in LP

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.5.2012 14:03:36   
pikica010
Sonček85 bi se še jaz pridružila ker sem tudi iz okolice Celja.
Rok pa imaš en dan pred mano.
Jaz bom pa vidla kako bo če nebom šla kr v Postojno nazaj v porodnišnico.  

Lp

Lep pozdrav! Pikica

(odgovor članu bulbqa)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.5.2012 14:04:08   
*taka
Pozdravljene souser posted image ,

še ena, ki vas spremlja od začetka, pa se kar nisem in nisem odločila pridružit. Že v 1. nosečnosti (doma imamo živahno skoraj 3-letnico) sem se predolgo obotavljala in so mi sonosečke pobegnile na ZF. Tokrat upam, da temu ne bo tako in če dovolite bi se vam z veseljem pridružila.
PDP: 6.10.2012
Spol:user posted image
Nosečnost: 2.

Kaj več pa na ZF, če me seveda sprejmeteuser posted image  
LP,

*taka

(odgovor članu bulbqa)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.5.2012 15:43:41   
myshm
Vse ki ste še za ZASEBNI FORUM mi prosim pošljite ZS da vam pošljem navodila user posted image

(odgovor članu *taka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.5.2012 17:49:02   
Martinčka
Ne jaz še nisem na ZF... vem pa da bom septembra precej v SG ko se začnejo pregledi vsak drug dan in mi bo prav prišla kakšna družba za kavico:)

Razeč če sem še katero spregledala iz okolice Velenja? Jaz sem malo ven no..

evo grem zdaj uredit za ZF..

drugače sem stara 25 let.. vidim da mi manjka v razpredelnici:)

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?