ronja -> RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka (23.4.2012 22:55:35)
|
Meni je tudi oboje ok. Prva je poletna in je bilo pasje vroče takrat, tako da je bilo kar fajn, da ni imela samih na preklop, kjer imaš dve plasti čez - ji je bilo namreč še v eni plasti vroče in je bila v najhujši vročini itak samo v plenčki, ampak recimo v avto (brez klime) je ne moreš dat nage, pa v vozičku maš tudi navadno vsaj eno plast oblečeno - in je fajn, da je tanka. Kar se mene tiče, pri 3. bodije uporabljam v gl. samo za ven, doma imamo pa majčke, ker je tako lažje za dajat ga lulat. pri vsakem je drugače, ker so rojeni ob različnih letnih časih, pa še Ronje nisem dajala lulat do 6. m., Lejla pa Svit sta pa različna spola in se temu prilagaja tudi tole brezpleničenje, hehe. Skratka - stvari, ki jih pri prvi nisem uporabljala kaj dosti (majčke na preklop recimo), sem zdaj skoz in obratno: recimo overalke, kis e zapenjajo zadaj, so mi bile pri Lejli zakon, ker je punčko ful izi tako dat lulat, fantka pa nemogoče. Edino hlačke s stopalkami so mi bile vedno zakon. pa pajacki, ki se zapenjajo spredaj in med nogami.
|
|
|
|