RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

K_a_t_i -> RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka (25.4.2012 22:56:11)

Pri prvem [sm=duda.gif] se mi je zdel bodi za čez glavo prve 2-3 mesece mission impossible.
Pri drugem [sm=duda.gif] sem se pa spraševala, kako sem lahko pri prvem tako komplicirala [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif]

~Biba~ -> RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka (26.4.2012 9:03:42)

tretji si bo verejetno bodije, kar sam oblačil[sm=jezicek.gif]

Najin_pikec -> RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka (26.4.2012 10:08:59)

Mi smo na začetku (nekje do 3m) ves čas uporabljali samo bodije na preklop, zdaj pa tiste za čez glavo. So mi pa tile za čez glavo drugač bolj všeč, sploh iz H&M so super (tisti, ki dobiš 3 za 10€), ker so zelo mehki in se pri oblačenju nič ne zatikajo. 

cilla -> RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka (1.5.2012 20:42:36)

Moja dva sta prve tri mesece tako tullila ob vsakem preoblačenju, da si sploh ne predstavljam, kako bi ju oblačila čez glavo. Z bodiji na preklop sta sicer vseeno jokala, a vsaj obleči ju je šlo, ker če sem jima probala dati kar čez glavo, je bila histerija in panika za umret. Od tretjega meseca starosti naprej je šlo lažje, a so ti za čez glavo prava umetnost, pozoren morašš biti na material (da je dovolj elastičen), izrez,... Jaz sem nekaj bodijev za čez glavo samo pospravila, ker so bili premalo elastični ali pa je bil izrez preozek in je šlo slabo čez glavo (spet panika in jok).
Se pa dobijo ti na preklop povsod - HM, Leclerc, CA, Kik, Babycenter,...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]