|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvomajske istra
19.1.2012 22:50:26   
PC Baby
Istro zelo slabo poznam, zato sprašujem če ima kdo kakšno dobro izkušnjo kje v istri-hotel, polni penzion?
Za prvomajske bi namreč šli z 1,5 letnico in 3 letnikom. Radi bi pa da so kakšna fajn sprehajališča, otroška igrišča pa da je hotel čist.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvomajske istra
20.1.2012 4:19:06   
norge
Poglej malo Zeleno Laguno pri Poreču. Krasno za sprehode, mirno, hoteli večinoma prenovljeni oz.novi, zelo lepo vse urejeno.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2012 9:50:06   
naja17
S hotelom Sol garden Istra nimaš kej sfalit in imaš lepo sprehajalno pot do Umaga :)

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2012 21:02:48   
PC Baby
Sem mal pogledala. Ta je super, ampak odprejo 2.5. mi bi pa lih prvomajske izkoristili od 27.-2.5. :(

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2012 21:05:27   
PC Baby
V zeleni laguni smo se pa enkrat sprehajali in kar se sprehajališč pa okolice tiče je zelo fajn, za hotele so mi pa rekli, da so vsi zanemarjeni in umazani?

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2012 21:36:27   
Petka09
Ja, jaz bi ti tudi predlagala SOL hotele... A da Sol Garden odprejo šele 2. maja?? Se mi zdi nenavadno... No, kakor koli... Kaj pa SOL UMAG?
Sem bila v obeh... Pred leti v Sol Umag in je bila hrana fenomenalna, hotel pa tudi lep, sobe čiste in lepe... Sol Garden Istra tudi v redu.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2012 22:13:59   
AKP
Hotel Laguna Albatros v Zeleni laguni je zelo lep.Je bil par let nazaj renoviran in ima prostorne sobe in zelo dobro hrano.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2012 19:04:20   
Damjana1
Pozdravljene, zanima me, če je mogoče katera bivala v Poreču v Villas Laguna Bellevue (4E).
Smo bili že nekajkrat v App. Diamant, zdaj pa so nas te vile malo zamikale. user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2012 8:04:06   
st1nina

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Istro zelo slabo poznam, zato sprašujem če ima kdo kakšno dobro izkušnjo kje v istri-hotel, polni penzion?
Za prvomajske bi namreč šli z 1,5 letnico in 3 letnikom. Radi bi pa da so kakšna fajn sprehajališča, otroška igrišča pa da je hotel čist.

PC BABY, če še nisi našla pravih počitnic za vašo družino ti predlagam Rovinj, hotel Lone.
Za novembrske počitnice smo šli tja z leto in pol starim otrokom, za prvomajske praznike gremo ponovnouser posted image .
Ravno včeraj sem nas prijavila (29.04. - 01.05.) in plačala 119 € / osebo, otrok ima brezplačno. Aja, v ceno je vključen 2 x polpenzion (zajtrk in večerja). Res se veselim, saj smo se imeli za novembrske počitnice fenomenalno, smo si nafilali baterije za zimo, sedaj pa to že počasi pojemlje in bomo težko počakali do poletja.

V hotelu je mali bazen, ampak smo ga zelo malo uporabljali, ker je bilo vreme sončno in smo uživali na sprehodih ob obali. Od hotela do mesta Rovinj smo potrebovali slabe pol urce hoje po tlakovani stezi, ki je speljana tik ob morju. Po zajtrku sem šla jaz vsako jutro na telovadbo, ki jo je ponujala agencija s katero smo potovali (mož je bil takrat z otrokom)user posted image , potem smo šli na sprehod, popoldan je šel mož na eno aktivno vadbo (ne vem kako se reče, jo je pa vodil fitnes trener), jaz sem se takrat z malim kopala, potem pa zopet veeeeeeeeen na zrak, na večerjo (ki je res dobra) in spat. Uživali smo in sedaj se že veselim.....
Prijavila sem se preko tega obrazca na spletni strani: http://www.collegium.si/ekskurzije_izleti/fis_cooltura

Lepe počitnice vam želim, kjerkoli že boste,...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2012 8:37:15   
jabi babi
mi smo bili lansko leto v sol garden istri,nam je bilo zelo všeč,ampak za prvomajske,če bi bli za poletni dopust se mi pa zdi predaleč do plaže,drugače je hotel brez napake,predlani smo bili v hotelu aurora,najlepše so pa istrske vile,sicer smo sami kuhali,ampak krasne,krasne,otroci so lahko skoz zunaj....kar je meni zelo pomembno...meni osebno je ljubši umag kot poreč,čeprav so v poreču nekateri hoteli tud zelo lepi,in NISO umazani!!!!preverjeno...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2012 11:14:35   
Anonimen
Mi gremo že drugo leto zapored v Novigrad v hotel Laguna in je res super. Zraven ni cest, samo park in plaža in en kratek sprehod do mesta ... je pa zraven še hotel Maestral, ki je malo bol nobel, ampak mi raje malo prišparamo pa gremo za kak dan dlje user posted image

(odgovor članu jabi babi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2012 15:06:28   
Nusika35
Okrog Poreča imaš vse tisto kar potrebuješ in iščeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?