st1nina -> RE: prvomajske istra (3.3.2012 8:04:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Istro zelo slabo poznam, zato sprašujem če ima kdo kakšno dobro izkušnjo kje v istri-hotel, polni penzion? Za prvomajske bi namreč šli z 1,5 letnico in 3 letnikom. Radi bi pa da so kakšna fajn sprehajališča, otroška igrišča pa da je hotel čist. PC BABY, če še nisi našla pravih počitnic za vašo družino ti predlagam Rovinj, hotel Lone. Za novembrske počitnice smo šli tja z leto in pol starim otrokom, za prvomajske praznike gremo ponovno[sm=bravo.gif]. Ravno včeraj sem nas prijavila (29.04. - 01.05.) in plačala 119 € / osebo, otrok ima brezplačno. Aja, v ceno je vključen 2 x polpenzion (zajtrk in večerja). Res se veselim, saj smo se imeli za novembrske počitnice fenomenalno, smo si nafilali baterije za zimo, sedaj pa to že počasi pojemlje in bomo težko počakali do poletja. V hotelu je mali bazen, ampak smo ga zelo malo uporabljali, ker je bilo vreme sončno in smo uživali na sprehodih ob obali. Od hotela do mesta Rovinj smo potrebovali slabe pol urce hoje po tlakovani stezi, ki je speljana tik ob morju. Po zajtrku sem šla jaz vsako jutro na telovadbo, ki jo je ponujala agencija s katero smo potovali (mož je bil takrat z otrokom)[sm=bravo.gif], potem smo šli na sprehod, popoldan je šel mož na eno aktivno vadbo (ne vem kako se reče, jo je pa vodil fitnes trener), jaz sem se takrat z malim kopala, potem pa zopet veeeeeeeeen na zrak, na večerjo (ki je res dobra) in spat. Uživali smo in sedaj se že veselim..... Prijavila sem se preko tega obrazca na spletni strani: http://www.collegium.si/ekskurzije_izleti/fis_cooltura Lepe počitnice vam želim, kjerkoli že boste,...
|
|
|
|