|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
19.1.2012 10:10:40   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB

Ja sej place bi jm moral odvzet oz. zamrznit... grrrr

V bistvu ce ljudsvo neha placevat sam DDV (poslovanje brez racuna), da ne govorimo o ostalih davkih, rata financni kolaps v parih mesecih. Sam shit je to, da ga ne bojo naj.ebali samo poslanci ampak vsi, tud tisti k dejansko delajo v JU. user posted image



Ja, res je.

_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 10:35:52   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Sem mogoče kje rekel, da je Pahor delal dobro. Seveda, to kar opisuješ je napaka in to kapitalna. .....

Kalbo oprosti amak prej si bil za SD, Zares, LDS,  sedaj si za Jankoviča.  Enostavno misliš da te bo ta ali ona vlada rešila. In tako misli 90% slovencev.

Ne bo vas,ne nas, rešila nobena vlada. Tako levi kot desni delajo "napake", sicer vedno sebi v prid.

Edino to je res, da ti ostaja le upanje, ampak to upanje je samo v vaših glavah. Z malo spomina in s trohico realnosti je to jasno.

S selektivnim spominom pomnite le "napake" nasprotne politične opcije.

Da ne govorim o kadrih iz "tvoje firme". Kakšne kadre si je Pahor nabral okrog sebe. Samo res totalni lolek ali pa spreten manipulator lahko uspe s tem. Pa je bil prej Pahor tvoj rešitelj.

Pa Drnovšek. Še danes se ne morejo znebit avijona, ki ga je ta "rešitelj" nabavil.

Kot pri vseh ostaluh temah pa tu še posebej uporabljate dvojna merila.

Če je prej Janša bil osumljen in zato ne bi smel kadnidirati, Jankovič je tudi osumljen danes. Pa ne samo s strani preiskovalnih organov ampak že po zdravi pameti je jasno da večkrat zlorabil položaj.

Seveda pa ste tako že navajeni na zlorabljanje položajev, da vam to ni več sporno.

Jutri bo Jankovič obtožen. Janša ne bi smel kandidirati ker je obtožen, Jankovič pa bo še vedno tvoj "kandidat". A res nimaš več zdrave pameti kaj je prav in kaj je narobe?


Res pa je da pač levica ima svoje korenine v totalitarnem režimu in zato je takšen način levim volilcem bližji. Zato si tudi razlagajo, "da morajo" vsi delati tako kot je rekel eden (z 28%).   Demokracija je, da lahko vsak pove, glasuje kar misli. Totalitarnost pa je da levi volilci zahtevajo, da sedaj vsi mislijo tako kot oni.


Za mene je zaskrbljujoče to, da stranke nameravajo spremeniti ustavo in vanjo zapisati stvari ki v njo ne pašejo oz. resno ogrožajo demokracijo.

Krivec za referendum, povzročitelj referenduma JE VEDNO VLADA, ker referendum je proti zakonu, ki ga je sprejela vlada. Zakonu, ki ni z ostalimi dovolj usklajen. Zakon, ki je uveljavljen na silo. In kdor sprejme tak zakon (VLADA) je resnični povzročitelj referenduma.

Seveda pa se prave ovce strinjajo z omejevanjem referenduma, saj demokracije itak ne razumejo, svoje volje pa tudi ravno nimajo in potrebujejo "rešitelja"

Referendum, bi bil lahko danes vsak dan, tehnologijo imamo, elektronske certifikate imamo, telefone imamo. Teoretično me lahko vsake 5 minut vprašajo kaj mislim in vsake 5 minut lahko preko elektronskega referenduma odločam.

Samo potem ne rabim poslancev, potem ne rabim "pastirja", saj ti so potrebni le toliko časa, dokler se ovce prerivajo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 11:06:57   
liliana
Kot pri vseh ostaluh temah pa tu še posebej uporabljate dvojna merila.


Jaz mislim, da bi moral pisati celotno prvo polovico svojega posta v prvi osebi množine...... user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 20.1.2012 11:07:37 >

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 14:40:53   
Daschi
Tehnofil, nimam kaj dodat. Se kar podpišem. Res je.

_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 15:13:09   
Ženkica
Tehnofil, podpis, če dovoliš user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 17:39:08   
liliana
S čim se pa vidve dve pravzaprav strinjata.....user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 18:02:57   
kalbo
Dragi moj tehnofil. Če bi mel dvojna merila bi bil še danes za enega samega kandidata. Ko si pa ravno omenil zdravo pamet mi pa povej, kateri kandidat ta hip je predstavnik tako imenovane opocije zdrave pameti. Janša? Virant? Ljudmila? Zoki? Kdo?

Po moji skromni pameti ta hip nihče od akterjev in žal se je blo potrebno odločat o najmanj slabem. Tud ti iumaš očitno selektivni spomin, pa ti ga lahko pomagam spremenit v neselektivnega, tja od leta 91 naprej. JJ zame nikoli ne bo opcija za katero bi dal svoj glas, desnica brez JJ pa prav gotovo. Ker JJ je v bistvu zelo levi politik, sam je štrihan na desno. Če imam pa zato po tvojem bolan um, pa tudi prav. Edini, ki je zame ohranil pokončno držo je Žerjav, pa pogojno Pahor, ostali so pa poden.

Žal si me presodil, kot večina volilcev desne opcije sodi volilce, ki se raje obračamo levo in niti ne bereš kaj pišem, ampak direkt označiš in mi pripisuješ mnenja nekaterih volilcev Zokija. Kako tipično. Od mene do zdaj nisi slišal še niti ene pohvale Zokiju odkar je kandidat za mandatarja, ker si tega ne zasluži. Prej lahko prebereš kako pohvalo JJ za čas v katerem je vladal, ča malo prebereš zgodovino. Sam misliti širše, tega po napisanem sodeč nisi sposoben. In dokler bo tako, bo JJ prisoten s svojo destruktivno politiko. Kar se pa gredo te dni v parlamentu je pa naravnost smešno. Že dolgo me ni nasmejala nobena komedija tako, kot včeraj podatek, da bo Karli zunanji minister...ha ha. JJ zmore več, sam iz svoje kože ne more.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.1.2012 18:12:08 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 18:09:45   
kalbo
Pa še to.
Priznam, niti v sanjah si nisem mislil, da JJ ne bo dobil največ glasov in njegovo obnašanje takoj po objavi rezultatov pove vse o njem. Izgubil je za pičla dva odstotka in komot bi se lahko takoj začel ponujat kot druga opcija. Sam ne, raje je spet vodil katastrofalno farso s trenirkami.

Tud tista dva odstotka si je zafural v finišu, ko je maska padla in je postal stari JJ. Žal, on ni in ne bo nikoli dobra opcija. Sicer bo pa dobil šanso, da se izkaže še v krizi. V času debelih krav se ni izkazal najbolje.

NSi pa zame dokler se ne znebi skrajnih idej RKC (beri skrajnih) ni za v 21. stoletje.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 18:28:05   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pa še to.
Priznam, niti v sanjah si nisem mislil, da JJ ne bo dobil največ glasov in njegovo obnašanje takoj po objavi rezultatov pove vse o njem. Izgubil je za pičla dva odstotka in komot bi se lahko takoj začel ponujat kot druga opcija. Sam ne, raje je spet vodil katastrofalno farso s trenirkami.




Moral je voditi farso za farso.....ker ni smel biti preveč očiten njegov dogovor z Virantom.......priznam, da je farse vodil zelo dobro....vmes sem celo začela verjeti, da z Virantom pa vseeno nista dogovorjena....dokler ni bilo tistega z glasovnicami.....potem se je pokazalo, da je tako kot sem sumila že od začetka.....da je v bistvu Virantova kandidatura farsa....da Janša tisto, bolj levo volilno telo vzpodbudi iti na volitve in volijo za Viranta in ima močno koalicijo.....itak je vsak pričakoval, da bo zmagal Janša in bi z Virantom s pomočjo SLSa in NSija imel veliko koalicijo....potem je pa ni šlo vse po načrtih...moram pa priznati, da je Janez Janša spet dokazal, da mu po Drnovšku nihče v slovenskem političnem prostoru ni kos v mutenju in manipuliranju......

Zdaj pa je dal Erjavcu zunanje ministrstvo, samo zato, da bosta z Virantom lahko obdržala notranje in pravosodno.....ker to je za g. Janšo bistvenega pomena......in Erjavec vseeno ni vreden zaupanja, Virant pa je...čeprav je g. Janša pred volitvami zelo grdo govoril o njem.....preveč grdo, da ne bi bilo očitno, da gre za dogovor.....rekel je med drugim tudi to, da z izdajalcem ne bo šel nikoli v koalicijo......

V bistvu cele predčasne volitve so bile ena velika farsa.....mi smo pa nasedli.....še najbolj pa Virantovi volilci....tisti del, ki jim SDS ni blizu...ker so z Virantom v bistvu volili za Janšo......ni so volili z Virantom za koalicijo, ki nas bo popeljala iz krize.....volili so tako, kot je Janša želel....zanj.....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 18:37:25   
kalbo
Ja, sam vse po željah pa le ni šlo, ker se je Virant spotaknil na otročje lahkem vprašanju, Janši so pa nakonc živci popustil. Sej je vse jasno, ko človek mal nazaj pogleda.
Če bi šlo po planu niti SLSa nebi rabil. Pol bi mel pa lepo štalo. Na takle način pa verjamem, da tud JJ ne bo lahko, zdej bo treba tud kej spelat, ne sam lapat.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
20.1.2012 18:41:31   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB
V bistvu ce ljudsvo neha placevat sam DDV (poslovanje brez racuna), da ne govorimo o ostalih davkih, rata financni kolaps v parih mesecih. Sam shit je to, da ga ne bojo naj.ebali samo poslanci ampak vsi, tud tisti k dejansko delajo v JU. user posted image

Ja, kravice v farmwillu bodo ostale lačne user posted image user posted image Bella, si predstavljaš da ljudstvo neha proizvajat pozitivno vrednost? Kako hitro sledi kolaps? Pa da ljudstvo začne marširat proti LJ? Z ošiljenimi vilami? Si lahko predstavljaš koliko različnih kolapsov, na koliko različnih nivojih nas čaka? Al bi moral rečt ''vas čaka''?

Osebno upam da se stvari počasi spravijo nazaj v svoje normalne tirnice. Jaz sem miroljuben. Desettisočev delavnih ljudi,  ostalih iz mojega foha pa niso miroljubni. So zelo jezni. Samo tega priviligirani nočejo sprejet. Se jim zdi že konkretno ''zamau''. Nisem za nasilje, sem pa za ''uravnilovko''.


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
21.1.2012 10:09:22   
BellaB
Ja valda si predstavljam. Bi koncno se uni tm gor zbudili in vidli da so odvisni od ljudi in od davkov k jih poberejo. No s tem poudarjenim delajo sm mislila na tiste, ki ne kofetkajo, bluzijo in nadirajo strank, ampak dejansko dajo neki od sebe. Npr. gasilci, resevalci, ucitelji... v nekaterih sektorjih javne uprave ni casa za bluzenje. To ljudje pozabljajo. Kolaps bi sledil prav hitro... dovolj je ze, da se DDV neha placevat, ostalih davkov je mali milion... hm hm... V bistvu imajo ljudje moc v rokah.

Se pa strinjam s tehnofilom glede stalisca, da poslancev ne rabimo. Oz. po mojem mnenju bi morala biti poslanska funkcija castna funkcija za katero bi dobival poslanec zgolj simbolicno sejnino (tako kot jo dobiva obcinski svetnik), funkcijo pa opravljal poleg rednega sihta. Pa ne me zdej napadat, da nekaterim to ne bi zneslo. Tistemu ki ne bi zneslo, pac ni primeren kandidat. Na zavodu je tud dost ljudi, ki imajo ziher vec zdrave pameti od nasih kekcev, ki hodijo na seje spat ali brat casopise. Poleg tega pa... poslanska funkcija je lahko tud volonterska... saj zakon to dovoljuje. Pa naj mal izkusijo kako trd je lahko kruh tistih pripravnikov, ki so primorani delat volontersko, da dobijo fkn izkusnje.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
21.1.2012 13:17:09   
liliana
To ljudje pozabljajo. Kolaps bi sledil prav hitro... dovolj je ze, da se DDV neha placevat,


A lahko to razložiš podrobneje, kako bi bilo to izvedljivo, da ljudstvo neha DDV plačevat.....

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
21.1.2012 14:51:48   
BellaB
Da se ne izstavlja racunov? :) Placilo na roke pa te scene? :) Ga podjetnik, trgovc al bilo kdo k je zavezanec ne obracuna in cau. En cajt bojo noreli na Davcni, pol k bo vse zacelo se majat in bo tega enostavno prevec za ucinkovito obvladovat, bojo itak dvignili roke. Pa kr naenkrat ne bi blo place itd. In kdo mislis da bi dans se zastojn delal, razen nesrecnega volonterja k je v to primoran da dobi izkusnje.... ti recm da se vse sesuje v parih mescih, sam vsi bi morali stopt skupi. Enotno. Brez izjem. Sam pr slovencih je to itak utopija... raj bomo jamrali kot ukrepali.

< Sporočilo je popravil BellaB -- 21.1.2012 14:55:02 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
22.1.2012 15:51:26   
liliana
Ja, res utopija.....težko si predstavljam, da mi v Šparu ali Mercatorju izda prodajalka račun brez DDV......bi Špar in Mercator blagajniške programe morala zato spremenjat.....







(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
22.1.2012 22:44:02   
BellaB
sure :)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 91
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?