|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 8:47:59   
Ajra RR
Kaj mislite? Bo predsednik podelil mendat še enkrat Jankoviču ali ga bo dal Janši?
A je to normalno, da se takole grejo in nas imajo za norca, pišuka.user posted image

_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 9:22:52   
kalbo
Dokler bo Janez v politiki in dokler bodo obstajali ljudje, ki mu slepo verjamejo bo to tako in nič drugače. Lepo se je pokazalo, kaj je Virant. Nič drugega kot trojanski konj, ki je nekaj dni nazaj lepo vrgel mino. Sam zakartal so se, ker se mu je zareklo okol tistega nadomestila, drugače bi mel zdajle že absolutno večino, Matoz bi bil pravosodni minister Janez pa veliki vladar.
Zdaj se je pa g Virant moral it igrice in se afnat okol vlade narodne enotnosti, ker se je moral zakamuflirat nazaj (nismo namreč daleč od novih volitev) in zabrisal stran mesec dni. Zdaj se bodo lepo še nekaj časa naganjal levo in desno, vlada, ki opravlja tekoče posle bo še parkrat podražila nafto, šli bomo še na ene volitve, kjer se bo ljudem skisalo in potem bo dobil eden od dvojice Janez-Zoki res veliko večino in potem bomo v še večji riti, kot smo že. Tko nekak bo to.

V glavnem užas.

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 10:48:36   
3jeMi
več kot očitno jih boli k za državljane, važno, da se postolčkajo in lumpajo dalje...
... sploh ne vem več zakaj sploh še imamo volitve, če pa to kar reče narod ne drži nič... bi pa zdajle z veseljam spremljala še ene volitve, bi znalo bit pestro...

Virant je vse pike, ki jih je imel pri meni, izgubil... pri JJ mi je OK samo Urška... Zokija bi raje videla za župan, mi je bil čisto fajn... Žerjav je ena čudna žvalca... Karel je itak frajer, krmari malo levo desno, samo da je not... L. Novak, ne vem s katerega planet je ona padla... Pahor, temu se je pa skisal... mah, najbolje, da za mandatarja predlagajo kar enega od poslancev manjšin...

... sploh pa, dokler se ne sestavijo in uskladijo, jim ne bi dala plač... res... me zanima kolk časa bi se potem zafrkaval...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 10:54:20   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi


... sploh pa, dokler se ne sestavijo in uskladijo, jim ne bi dala plač... res... me zanima kolk časa bi se potem zafrkaval...


podpis pod to.


(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 10:55:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Zdaj se bodo lepo še nekaj časa naganjal levo in desno, vlada, ki opravlja tekoče posle bo še parkrat podražila nafto, šli bomo še na ene volitve, kjer se bo ljudem skisalo in potem bo dobil eden od dvojice Janez-Zoki res veliko večino in potem bomo v še večji riti, kot smo že. Tko nekak bo to.

V glavnem užas.


Ja Kalbo ni potrebno da je človek vedeževalec (kar ti nisi) ampak na žalost bo tako kot si napisal. Užas.
In jaz pravim, da bo narod na koncu koncev še kakšno bombo v parlament vrgu.....skratka še večje nezaupanje v vlado in v državo.....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.1.2012 10:57:17 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 11:11:03   
mojamura
nategijejo narod v 3 krasne, mi slovenci pa lepo s sklonjeno glavo samo jamramo, šimfamo in ne storimo nič. ne vem kako dolgo nam mora nekdo dobesedno srat po glavi, da se bomo zbudiliuser posted image


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 11:16:10   
mika
jA uŽAS...sem na bolniški in sem včeraj spremljala po TV....

Jezna sem, res jezna in sem se odločila, da na volitve več ne grem. To kar so včeraj vzganjali v parlamentu, da sploh niso vzeli volilnih lističev je direktno delanje norca iz državljanov. Njihova DOLŽNOST je da se volitev za mandatarja udeležijo, ne glede nato kako bi glasovali. JJ & company, so se pa s tem samo želeli zaščit, da jih kdo iz njihovih vrst ne bi izdal. To je NEDOPUSTNO, da si kaj takšnega dovolijo. Od nas, državljanov pričakujejo, da bomo šli na volišča in volili, med tem ko oni svojih dolžnosti ne opravljajo.

Za takšno dejanje bi morali dobit doživljensko prepoved kanditature za poslanca. Sem mislila,da smo videli že vse, pol pa tole....narod crkuje, oni se pa iz nas delajo norca....prokleta svinjarija, pohlepna, ničvredna....

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 11:37:15   
pety78
Ko bomo ljudje začeli razmišljati samo s svojo glavo, bo pa tudi kaj drugače. V bistvu, ko bomo sploh začeli razmišljati...
Predlagam, da vsaka stranka napiše svoj program , 10 do max 20 alinej, ki jih vsak še tako politično neizobražen posameznik vsaj 80% razume. Pa ne na splošno,  kot recimo vlaganje v nova delovna mesta,.... temveč s številkami in časovno opredeljeno, recimo zmanjšanje brezposelnosti za 20% do leta 2012. Jasno in razumljivo.

Vse te alineje združiti v eni kratki in pregledni boršuri, na koncu še mogoče primerjalna tabela med strankami.  Potem si pa naj vsak volilno upravičen državljan pogleda programe in marš na volišče na podlagi tega, kaj bi vlada naj naredila, ne pa kako je komu ime!!!

Zato smo pač tu, kjer smo, ker so privrženci recimo Janše, ki ga volijo, ne glede na to, kakšen je njegov program in kako bi vodil državo! In veliko Slovencev je volilo za posameznike, ker so pač v službi rekli, da bodo volili zanj, ali pa sosed,  ali pa trgovka na oddelku delikatese, .... Skratka slabš, kot loterija!  
Pa še nekaj, kar itak ne bodo sprejeli...ni vlade, ni plač (oz. je minimalna, saj dobro vedo, kolikšna je!!!). Višina bi pa morala biti odvisna le od njihove učinkovitosti!

< Sporočilo je popravil pety78 -- 12.1.2012 11:38:01 >


_____________________________



(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 11:59:01   
nejcko
Res bi jih mogli plačati po učinkovitosti.
O ostalem pa raje ne bi ... imam preveč sočne na zalogi in me cenzura ne bi pustila čez user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 12:09:14   
Brbs
kak mi ni spet janševega frisa 4 leta za gledat + njegovo pljuvanje po drugih, saj samo to še zna

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 12:38:27   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Njihova DOLŽNOST je da se volitev za mandatarja udeležijo, ne glede nato kako bi glasovali. JJ & company, so se pa s tem samo želeli zaščit, da jih kdo iz njihovih vrst ne bi izdal. To je NEDOPUSTNO, da si kaj takšnega dovolijo. Od nas, državljanov pričakujejo, da bomo šli na volišča in volili, med tem ko oni svojih dolžnosti ne opravljajo.



in oni so za to plačani, to ni njihova pravica, ampak samo dolžnost...brez plače, kot pravi zgoraj, in bi bilo hitro rešeno user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 13:24:32   
Anonimen
Besna ko ris ... u 3PM naj grejo vsi skupaj ... user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 13:25:29   
mateyka
moj mož pravi, da dokler ne boste popi*dili, ne bo drugače. da švedi tega ne bi trpeli. jaz pravim, še dobro da gremo na švedsko, ker me je strah misli Platona (ker se mi zdijo preveč resnične):

Justice in the life and conduct of the State is possible only as first it resides in the hearts and souls of the citizens.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 14:39:44   
josephine27
meni se sploh tile naši politiki obnašajo kot eni veliki otroci. že male otroke se uči, da naj se zmenijo med sabo kdo bo imel katero igračo...meni je vse skupaj to kar po TV vidim že smešno. najbolje bi blo, da bi jih vse skupaj zaprli v eno hišo big brother in kdor zmaga naj bo mandatar. bi se vsaj vidlo kakšni so, ko maske padejo. no to zadnje je bilo malo za hec.

_____________________________



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 14:40:59   
Bakfark
I baš sad je vrijeme draga moja braćo Srb... Ups, pardon malo me je zaneslo, da nadaljujem... dragi moji bratje Slovenci, da vsi skupaj ne glede na vero in nacijo, seksualno in smerno orientacijo, ne glede na spol in starost stopimo lepo skupaj... Čakam Colta, da nabrusi svoj zobati pribor in nas povede pred parlament!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 14:42:48   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

... dragi moji bratje Slovenci,


Globoko se opravičujem izvzetim dragim mojim sestram.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 14:50:21   
noranate
Nisem volila Jankoviča, če pa bi bile volitve še enkrat, bi ga. Ker so se tile naši "jagenjčki" šele sedaj pokazali v pravi luči in se spremenili v požrešne grabežljivce, volkove. Ni mi jasno, zakaj smo šli na volitve?  Jankovič je izvoljen, ta drug pa se šopiri na tronu.

Danes je bila v trgovini debata, da naj bi Janša izjavil, da dokler bo on v politiki, Srbi oz. neslovenci ne bodo v vladi. Sama tega sicer nisem nikjer zasledila, me je pa zelo prizadelo, sploh, če je res to izjavil.

Sama sem Slovenka (vsaj imam se za Slovenko), rojena tukaj, mama je Slovenka, oče je že 45 let v Sloveniji. A sem v zmoti, čigava sem?! Mislim , da je ogromno Slovencev takih, ki  so mal tud "miksani", če se lahko tako izrazim. Sem preveč razburjena, da bi nadaljevala. Tole ni več niti za v vrtec, ker naši otroci so bolj pametni, pa pri tej starosti niti žepnine ne dobije, tile si pa take bajne dnarje delijo za nedelo!user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 14:59:11   
mojamura



IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

I baš sad je vrijeme draga moja braćo Srb... Ups, pardon malo me je zaneslo, da nadaljujem... dragi moji bratje Slovenci, da vsi skupaj ne glede na vero in nacijo, seksualno in smerno orientacijo, ne glede na spol in starost stopimo lepo skupaj... Čakam Colta, da nabrusi svoj zobati pribor in nas povede pred parlament!!!
 

O tem govorim!!user posted image


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 15:06:36   
Ženkica
Mah, dajte no, saj Jankovićev problem ni, da je srb, kar se mene tiče še najmanj; problem so njegova dejanja; npr. naj vas samo spomnim kako je sinčku kupil maturo; to je dokazano dejstvo.
Od tega, da je navadna politična lutka gospoda bivšega predsednika Kučana.................Kučanov C.V. najbrž poznate, če pa ne, si preberite kdaj še kaj drugega kot samo novice na 24kur

Saj ni, da mi je faca od JJ-a kaj preveč všeč, tudi njegov način delovanja ni ravno po mojih merilih, ampak morda je kanček bolj realen od ostalih, kar se prihodnosti Slovenije tiče.
Resnica pa boli! Žal!

Se mi pa vseeno zdi, da se fino delajo norcah iz nas, državaljanov, ki bomo na koncu itak najbolj kratko potegnili.........

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 15:10:07   
kalbo
JJ realen? Preberi kdaj njegov CV, te bo srat prijelo. Zoki je vsaj za svoje sinove poskrbel, Janez skrbi za svojega brata in prijatelje, pa ne tiste prave, ampak one, ki ga za jajca držijo. Se mi pa zdi, da tokrat Janša ne hrepeni tako zelo po vladanju. Mam občutek, da bi celo on včeraj obkrožil ZA, če bi mogel. Tale PAT pozicija vsem ustreza.

Zadnji odstavek pa še kako drži, s to razliko, da se Janez dela norca iz nas že debelih 22 let, Zoki je pa medtem že kaj naredil, tako zase, kot za druge.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 12.1.2012 15:14:24 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 15:13:37   
Arwenko
Pri vsem skupaj je meni še najbolj žalosten nivo obnašanja ki ga je lahko včeraj vsak državljan videl v tem parlamentu (redke izjeme izvzete), da o nedvignjenih glasovnicah sploh ne govorimo. 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 15:21:05   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

JJ realen? Preberi kdaj njegov CV, te bo srat prijelo. Zoki je vsaj za svoje sinove poskrbel, Janez skrbi za svojega brata in prijatelje, pa ne tiste prave, ampak one, ki ga za jajca držijo.


JJ je realen kar se tiče šparanja; Zoki bo vse zrihtal, nje? S še več pufi, nje?? A dej no Kalbo, to zna vsak. Pufat se. 1x bo vreča prazna, iz kje bomo pa potlej vzeli?

In način kako je Zoki poskrbel za svoje otroke pač ni pravi, sory...............

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 15:23:22   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura




IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

I baš sad je vrijeme draga moja braćo Srb... Ups, pardon malo me je zaneslo, da nadaljujem... dragi moji bratje Slovenci, da vsi skupaj ne glede na vero in nacijo, seksualno in smerno orientacijo, ne glede na spol in starost stopimo lepo skupaj... Čakam Colta, da nabrusi svoj zobati pribor in nas povede pred parlament!!!
 

O tem govorim!!user posted image



Ne pali se, iz tega kruha ne bo moke.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 15:42:58   
ZARA
Mah, bedni so, kaj naj rečem. Še enkrat so pokazali in dokazali da jih boli klinac za državo Slovenijo in njihove volilce! A je Janša sploh lahko mandatar, če je v postopku?

< Sporočilo je popravil ZARA -- 12.1.2012 15:43:53 >


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kaj bo zdaj z vlado?
12.1.2012 16:06:21   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
....in dokler bodo obstajali ljudje, ki mu slepo verjamejo ....V glavnem užas.

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
..., da se Janez dela norca iz nas že debelih 22 let, ...

In od tega je levica vladala 16 let.  16:6 je torej razmerje ki lepo kaže kdo je koga kam pripeljal in kdo je ovčica.
IZVIRNO SPOROČILO: mika
....prokleta svinjarija, pohlepna, ničvredna....


IZVIRNO SPOROČILO: pety78
.... vsak volilno upravičen državljan pogleda programe in marš na volišče ....!

IZVIRNO SPOROČILO: noranate
..., da naj bi Janša izjavil, .....
,

Tako nekako izgleda "ljudska" demokracija. Če ni tako, kot je njihova volja bi pa jih prisilili "demokratično".

Razen primitivnih reakcij pa je ta izjava o demokraciji res cvetka:
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
....Jankovič je izvoljen, ....

... za poslanca.

Vrli "demokratični" narod ima idejo, da MORAJO sedaj vsi glasovati za njega. Seveda pa je ta ideja aktualna samo za njihovega priljubljenega kandidata.

Pač, demokracijo meri z dolžino svoje verige.


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 12.1.2012 16:07:17 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?