|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevaral me je...
11.1.2012 18:03:47   
fighter
Jest sm bla vedno mnenja,da moški pač varajo, ker doma ne dobijo, pa si rečem, naj se ženska ne čudi če pol leta ne seksata ( razen če so kake zdravstvene ovire), da pol moški vara al obratno. To sem tud jaz mislila...da nekaj mora bit narobe doma, da pride do varanja.
Jaz enostavno nisem imela enega samega razloga, da bi vanj podvomila. Ni pohajkoval, al sva šla skupaj na pijačo al smo šli ven cela družina. Vedno sva se držala za roko, vmes cmoknila, da ne govorim o komplimentih....Ni skrival mobija, ni bilo čudnih klicev ali da bi si pisal sms-e.....nič takšnega.....Seveda, če se je dogajalo v službi. In ženska je bila disciplinirana, ker je vedela, da bo konec, če jaz izvem.
Izvedela sem šele 6 mes. po tem, ko je bilo konec. Pekla ga je vest, ona je pa nanj pritiskala. Postal je odsoten, razdražljiv, izgovarjal se je na službo, ampak je predolgo trajalo. Pol sem pa le preverila.... Ko sem enkrat besnela zakaj, zakaj, zakaj....je ustrelil, da se mu je zahotlo sexat  z drugo in da je dobil  figidno, smrdljivo gnilobo, katere se ne more rešit, da mu je bila življenska šola in da nikoli več. In kaj v takšnem primeru lahko žena/partnerica naredi, da je moški ne prevara? Nič....en faking debel NIČ. Verjamem, da mu je bila šola,ker še dolgo ni nehala  težit, niti takrat, ko sem  izvedela. Zdaj je mir par mesecev, za kako dolgo pač bo. Dobil je eno in zadnjo možnost, da kot družina ostanemo skupaj. Samo en kiks, ena laž, pa je  konec. Še enkrat ne bi mogla nosit in se borit s takšno bolečino, kot sem se takrat. Res velik šok mora pa bit da mata vse približno pošlihtano, pa ti to nardi. Drži se Hvala

Anonimnež, oprosti, ker sem se vrinila v tvojo temo....mislim pa, da ti le ni tako vseeno. Sicer obstaja možnost, da bosta ugotovila, da vama ugaja bit z drugimi, čeprav  dvomim. Kot je ena prej napisala, bo prišlo za tabo.

pebs, pa veš kaj še....takrat sem prebirala vse možne teme, iskala razloge in sem naletela na neko raziskavo (koliko drži), kjer je samo 25% moških reklo, da so ljubice bile lepše od žen. Sicer mi je to bilo razumljivo...ampak, ko je men mož pokazal za koga gre (sprva sploh nisem hotla vedet, ampak je rekel, da semu zdi fer, da vem, ker je ona  vedela zame)...ko mi jo je pokazaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ne da bi slabše zgledala.....vještica!!!!!  prava  pravcata  vještica iz filmov ali risank, samo manjka  še ji bradavica na nosu.  Takrat me je prijelo, da bi ga stolkla na mestu, zaradi koga je na kocko postavil našo družino.

< Sporočilo je popravil fighter -- 11.1.2012 18:05:23 >

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
12.1.2012 0:22:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
12.1.2012 8:13:42   
Poka
Hm... se mi je že zgodilo ja - ampak enim na čelu piše, kar se da, če si malo "pismen" razbrat. user posted image Pri nekom sem pa bila presenečena, priznam... Nekaj mi je pa danes jasno, to delajo moški s kompleksi. Ker oba ta moja sta imela polno enih pri sebi nerazčiščenih stvari, jaz točno vem kaj - sem sama doživela podobne stvari.

Če bi se zdaj začelo kaj kuhat, bi točno vedela... Če pravi člas razčistiš zadeve, ni straha, da se ne zgodi. Pa to, če vsak dan user posted image še sploh ni garancija, ker moški ne varajo zaradi potrebe po seksu, ampšak zaradi kompleksov - mogoče se v vezi počutijo negotove, ni čustvene opore ali je je premalo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.1.2012 8:51:42   
petruska
Kako pa bi reagiral, če bi mu ti rekla, da si varala'
Bi tudi šlo tako na easy čez?

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.1.2012 8:52:43   
eva1
Jaz pa msilim da je tvoj dec en navaden egosit-da si je opral dušo in olajšal  vest ti je šel povedat in še tebe prizadel(čeprav ubistvu te niuser posted image )..eh klinc pa še taka ljubezen

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2012 11:27:55   
ronja
Nekaterim pač zvestoba ni tako zelo pomembna, kot je nekaterim drugim. Ljudje smo različni, hvala bogu.

Podpis. Saj obstajajo tudi odprti zakoni, pa haremi, komune in svašta enih ureditev, pa se imajo ljudje v teh skupnostih tudi radi. vsak si po svoje zrihta. Fajn, da ti ni bilo hudouser posted image , samo zaščiti naj se, da ne bi kaj domov prinesel ali kakega otroka naredil, če ga seveda nočete, to je vse.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?