Prevaral me je... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimnež -> Prevaral me je... (11.1.2012 8:47:04)

Včeraj mi je povedal. Bil je pijan ko čep, ampak ok, to ni opravičilo. glavni podatek je to, da mi sploh ni pomembno. Imava veliko več kot samo sex in ker se pač ni zaljubil v drugo, ampak se je to pač zgodilo, me ne moti. čisto nič nisem čutila. mi je blo potem kar malo bed [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Drugače se odlično zastopiva.

samo hotela sem deliti z vami, da ni potem kar konec sveta, pa mogla sem nekomu povedati.

Hvala ker ste me brale.

ZARA -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 9:04:05)

Ja, fajn, no.

pebs -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 9:33:12)

Tud prov, fajn zate. Pa če te bo še kdaj? Ti bo tud vsen. Sej po en stran res luštn,da se ne obremenjuješ, bolš pridš čez življenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. K jest bi svojmu zavila vrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

pety78 -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 9:48:25)

Saj bo še prišlo za tabo. Če ne druga, se boš vedno spraševala, ko ga ne bo...kaj pa če je sedaj tudi z drugo!

Če ti bo pa še to vseeno, potem pa dvomim, da se imata fajn!

Glede na to, da ti je to povedal pijan, ko črep, močno dvomim v njegovo iskrenost. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sicer pa super, da ti ni panike! Iskreno povedano bi meni bilo tudi lažje, če bi se trezen pokesal in mi priznal, da je naredil napako z enim skokom čez plot, kjer se dejansko sprazni, kot pa da bi dlje časa šmiral s kako frajlo, kjer bi bila vmes še čustva.

Sicer pa, življenje gre dalje! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vijolica2 -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 9:54:30)

Js bi mojem tudi vrat zavila! SMo pač različni.

uškinamama -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 9:59:20)

čisto nič nisem čutila

Ker ne čutiš nič do njega . Prizadanejo nas lahko samo ljudje s katerimi smo čustveno vpleteni.

fighter -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 10:18:37)

Prizadanejo nas lahko samo ljudje s katerimi smo čustveno vpleteni.

Tako je. Ko sem izvedela, da je mene mož varal, sem občutila takšno bolečino, da bi se najraje ulegla na tla in umrla. Nisem imela moči za nič, nisem čutila telesa...rok, nog...nič....toliko,da sem dihala. Še huje je bilo po tem, ko sva 'analizirala' kaj je bilo med nama narobe, da je prišlo do tega ...da prevzamem svoj del odgovornosti, pa ni bilo nič. Lažje bi mi bilo, ker bi vedela na čem morava delat, da se kaj takšnega ne zgodi. Brala sem zgodbe prevaranih in povsod so imeli vzroke od utrujenosti, odtujenosti, otroci...itd....pri nama ni bilo NIČ. Časa zase sva imela vedno dovolj, nisva se odtujila, pogovarjala sva se o vsem (razen za njegovo varanje seveda) sexala sva skoraj vsak dan.... In zavedanje, da ne glede nato kako dober je odnos, lahko pripelje do takšnega dejanja, je grozljivo.

Počasi sva sestavila življenje nazaj skupaj, me pa še vedno po dveh letih, prime da bi ga zmlela. Potem se pogovarjava in se pomirim.

mika -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 10:46:44)

Bil je pijan ko čep,

pOL JE pa Supermen....baje se tako pijanim ne dvigne

pebs -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 11:16:58)

fighter, mi je kr hudo zate. Si ne predstavljam, kako si se počutla. Jest sm bla vedno mnenja,da moški pač varajo, ker doma ne dobijo, pa si rečem, naj se ženska ne čudi če pol leta ne seksata ( razen če so kake zdravstvene ovire), da pol moški vara al obratno. Res velik šok mora pa bit da mata vse približno pošlihtano, pa ti to nardi. Drži se

urška -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 11:17:45)

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Bil je pijan ko čep,

pOL JE pa Supermen....baje se tako pijanim ne dvigne

al pa Chuck Norris[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

to, da je bil pijan, je najbolj brezvezen odgovor, ki ti ga moški lahko da. naj bo dec do konca in prizna da je zajebal, ne pa da krivi za to alkohol. simpl.

pety78 -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 11:37:06)

Ups, jaz sem pa mislila, da je bil pijan, ko ji je to priznal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sakuL -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 11:47:43)

čisto nič nisem čutila

Ker ne čutiš nič do njega . Prizadanejo nas lahko samo ljudje s katerimi smo čustveno vpleteni.

se podpišem!

khurde -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:12:57)

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

čisto nič nisem čutila

se podpišem!

jaz pa ne vem, če je to tko preprosto. in tudi ne vem, zakaj vse tako hitro "sodite" po sebi. ljudje smo si različni, imamo različne prioritete, želje, potrebe, kakorkoli. in nekaterim spolna zvestoba v zakonu ni "a must", ni številka ena, pa imajo lahko zelo urejeno družinsko in tudi medsebojno spolno življenje. tko pač je. in to ne pomeni, da kdo koga nima rad, pomeni samo, da mu ta vrsta zvestobe ni tako zelo pomembna, mogoče tudi, da sta skozi življenje že toliko stvari skupaj dala čez, da je kaj takega "postranskega" pomena, pa še kak drug razlog se najde.

meni je npr. nepredstavljiv odnos moje kolegice in njenega moža, pa imata že otroke, kjer se oba strinjata, da njemu ni nujno biti zvest, ona pa mora biti, ker je "njegova". pa vem, da bi življenje dala zanj, tko da ne morem reči, da ga nima rada ali kaj podobnega. samo očitno je njej nekaj drugega bolj pomembnega.

je pa definitivno drugače, ko se nekomu zgodi "spodrsljaj", drugega pa to zelo prizadane, ker mu je zvestoba pomembna.

tehnofil -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:27:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnež
...., da mi sploh ni pomembno. ....

Če tebi ni pomembno, je meni še manj.

Potem se pa lepo mejta še naprej.

ajataja -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:27:49)

Če jaz ob takem priznanju ne bi čutila nič in bi mi bilo čist vseeno za prevaro bi se resno vprašala kaj še sploh delam s tipom.[sm=zmeden.gif]

tehnofil -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:28:03)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Ja, fajn, no.

provokacija

Anonimnež -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:46:42)

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ups, jaz sem pa mislila, da je bil pijan, ko ji je to priznal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Prav si razumela

mateyka -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 12:57:48)

aha, pa trezen ko je varal. exelente [sm=smiley20.gif]

posh -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 13:02:07)

Tudi jaz imam kolegico, ki pravi, da ji je vseeno za moževe skoke čez plot, dokler poskrbi a družino.

november2010 -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 13:40:56)

sto ljudi, sto čudi pravijo :)

Kliki -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 13:42:42)

mislim da si ti to resnico kako te je prizadel malo prekrivaš. To da je biv pijan ni opravičilo.

Če te pa res ni prizadelo imaš pa namesto srca kamen.

Anonimen -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 14:11:38)

in zakaj bi mi morali to vedeti??????

ZARA -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 14:38:08)

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Ja, fajn, no.

provokacija

OK.

josephine27 -> RE: Prevaral me je... (11.1.2012 15:03:07)

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Če jaz ob takem priznanju ne bi čutila nič in bi mi bilo čist vseeno za prevaro bi se resno vprašala kaj še sploh delam s tipom.[sm=zmeden.gif]

se podpišem

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.1.2012 15:54:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>