Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je prav, da učiteljica preimenuje otr... 9.1.2012 18:34:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MissTerious Sem, ampak zgleda na preveč prijazen način...sej bomo ponovno mele debato o tem na govorilnih urah. Najbolje da si malo tečna, ja. Klinc, eni zlepa pač ne razumejo, da je 1+1 =2.
|
|
RE: ali je prav, da učiteljica preimenuje otr... 9.1.2012 19:15:13
|
|
|
|
pelin
|
Zelo pogosto se dogodi, da ima nekaj otrok v skupini/razredu enako ime....Nikakor ga ne smeš spreminjati, temveč si pomagaš s tem, da dodajaš priimek...Pri nas zelo radi otroci sami nalepijo kakšno oznako v smislu mali in veliki Peter...Na to moramo biti še posebej pozorne, ker se to zdi otrokom nekako žaljivo, ker pač (sploh v predšolskem obdobju) nihče ne želi biti mali ...nikoli mi ni padlo na pamet, da bi nekomu spreminjala ime , priznam pa, da me večkrat zamika da bi recimo nekega micenega Andreja, raje klicala Andrejček, pa malo pupo Elizabeto ljubkovalno poimenovala Liza ali pa Beti...toda ker to seveda ne gre in ni prav, ostanejo to kar so...
|
|
|
|
RE: ali je prav, da učiteljica preimenuje otr... 9.1.2012 19:56:17
|
|
|
|
enea
|
jaz imam problem pri taveliki, ker kjerkoli smo ali na kakšnih uradih, ko moram povedati kako ji je ime, da je brez J,.. Enea,.. pri mali pa, v vrtcu jo učiteljica ljubkovalno pokliče Megi-ca, kar pa jo tudi doma,. . me ne moti,.. kar pa je napisala avtorica teme, se pa res ne strinjam, da učiteljica spreminja ime,... a-a, no go,.. naj tale mamica se postavi zase in za svojo punčko, učiteljico naj pa postavi na realna tla,.. očitno je šolo "kupila",..
|
|
|
|
RE: ali je prav, da učiteljica preimenuje otr... 9.1.2012 22:01:09
|
|
|
|
Vegi
|
Jaz bi tej vzgojiteljici že zdavnaj priporočila pregled pri strokovnjaku. Sama zase vem, da nikomur nikdar ne bi pustila, da mojega otroka preimenuje in tudi na kraj pameti mi ne bi padlo, da bi to storila komu drugemu. Se mi pa tudi zdi malo trapasto, da otrokovo mamo to moti, a ne ve kaj bi storila - saj je jasno. Če vzgojiteljica ne pali na prijaznost, jo je treba pač trdo prijeti, mogoče zadevo izpostaviti pred drugimi starši, v končni fazi se pa lahko zahteva, da otroka premestijo v drugo skupino. Na naši šoli smo imeli eno tako baburo, ki je izgubila službo zaradi pritožb otrok in staršev, vzgojiteljica Maja si pomoje zasluži isto.
|
|
|
|
RE: ali je prav, da učiteljica preimenuje otr... 9.1.2012 22:08:18
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Meni se to ne zdi dopustno in če bo tale tršica še naprej gonila svoje, je za take primere pristojen ravnatelj oz. ministrstvo za šolstvo in šport. Rahlo dvomim, da se bo minisrtstvo ukvarjalo s takimi primeri, se pa strinjam, da se je potrebno z učiteljico še enkrat dobro pogovoriti in če ne bo uspešno, pa res pogovor z ravnateljem. Ti se kar smej, ampak MŠŠ ne odreja le, katere učbenike in delovne zvezke bodo otroci uporabljali v učnem procesu. Imam izkušnje iz preteklosti
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?