![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:36:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne imam službo popoldne... danes eno uro kasneje, saj nam direktor ob dnevu žena eno uro podari
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:36:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Oh moja otroka, Anže vedno kake nenavadne želje, sicer se ne spomnim kaj a vem da vsako leto za njegov r.d. iščem nenavadne stvari oz. stvari, ki se jih ne da kupiti na vsakem vogalu Tina pa tako skromna in si za r.d. nikdar nič posebnega ne zaželi , no čeprav pa ona med letom itak že zna vse izsiliti Jaz se spomnim, da je enkrat (mislim, da za 4. rojstni dan ) želel imeti en raketoplan za astronavti al kaj je že . Vsakič, ko gledam kaj slikice za nazaj, se nanj spomnim, ker sem šla takrat tu pri nas v Turbo Limač (ki ga zdaj ni več) in takrat slikala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:36:48
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem bila pozorna predvsem na štacune, ki jih pri nas ni ali so pri nas drage in? kaj uspeha? al te je dragi vstran vlekel? saj sem že napisala, da ne upam kalkulirati, koliko je Petarda prišparala. recimo, da smo do naslednje zime ven s cotami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:37:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislim, da se bom mogla do Trbiža na štante zapeljat v skrajni sili pa daj natisnit na majico, bo pač imel T-shirt
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:38:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne imam službo popoldne... danes eno uro kasneje, saj nam direktor ob dnevu žena eno uro podari Pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Super direktor Se pa spomnim, da je bilo nekaj let nazaj tudi pri nas tako, da smo ženske lahko prej šle domov 8. marca. Samo organizacijsko pri nas ni steklo, ker imamo premalo moških
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:38:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka saj sem že napisala, da ne upam kalkulirati, koliko je Petarda prišparala. recimo, da smo do naslednje zime ven s cotami ja, jaz sem tudi kalkulirala, koliko sem prišparala, ker letos nisem šla v Južno Afriko na ekskurzijo. Samo zdaj nikjer tistega (zajetnega) kupčka ne najdem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:40:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne A tebi je pa tudi direktor dal prosto?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:40:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, šefi..... no, jaz pričakujem, da me bo rožica na mizi čakala Kako urco pa bi mi verjetno dijaki z veseljem podarili
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.3.2012 9:47:10 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:41:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj ve danes niste v službi? Praznujete dan žena? lepo, imam vsaj danes s kom čvekat dopoldne jaz imam danes bolj na izi dan... bom šla med drugim tudi v službo Rožice sem si kupila, tako da praznujem tudi zdaj sem si lahko, ko imam spet veliko vazo, sem bila leto in pol brez Samo ne rečt, da je vazo s sabo odnesel?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:42:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Samo ne rečt, da je vazo s sabo odnesel? pa ne ene, dve
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:43:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem bila pozorna predvsem na štacune, ki jih pri nas ni ali so pri nas drage in? kaj uspeha? al te je dragi vstran vlekel? saj sem že napisala, da ne upam kalkulirati, koliko je Petarda prišparala. recimo, da smo do naslednje zime ven s cotami To pa tudi nekaj pomeni.... A dol ste prazne kovčke nesli?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:44:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Samo ne rečt, da je vazo s sabo odnesel? pa ne ene, dve
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:45:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda To pa tudi nekaj pomeni.... A dol ste prazne kovčke nesli? verjetno kako slovensko robo Tako moja mami naredi, ko gre na Florido (čokolino, vegeto, barkafe, šnops, bučno olje, pršut - če ga ne zaplenijo na carini) Če je treba, pa še kak kufer tam kupi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:46:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Samo ne rečt, da je vazo s sabo odnesel? pa ne ene, dve verjemi, da mi je bilo takrat ravno za tisti kristal. In mi je še vedno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:47:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Samo ne rečt, da je vazo s sabo odnesel? pa ne ene, dve samo res Petarda kako junior? Bolje? Alista bila nazaj pri P? Paštetka kaj si fotoaparat kupila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:48:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka kaj si fotoaparat kupila? ja, to pa mene tudi zanima.... pa da ne boš samo JA napisala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:48:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislim, da se bom mogla do Trbiža na štante zapeljat v skrajni sili pa daj natisnit na majico, bo pač imel T-shirt v skrajni sili bo uporabila tvoj izgovor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:49:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ v skrajni sili bo uporabila tvoj izgovor
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:49:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes sem kupila bubiju rolerje. Mi je bilo kar nerodno ob osmih pred Lidlom, fuuuuul gužva za bubiko pa ne vem, če je že čas.... tako malih itak niso imeli. Ene ji bo soseda dala rabljene, pa bomo videli. No, si pa JAZ želim,d a se bubika letos nauči kolo brez pomožnih vozit. S poganjalčkom ji je lani šlo že super, zdaj se mora navadit gonit in bomo dali dol pomožna kolesca.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 8.3.2012 9:52:21 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:52:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Samo ne rečt, da je vazo s sabo odnesel? pa ne ene, dve samo res Petarda kako junior? Bolje? Alista bila nazaj pri P? Paštetka kaj si fotoaparat kupila? Junior je imel včeraj zvečer samo 37,4°C...danes je še nima. Upam, da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:53:20
|
|
|
|
*bubi*
|
tak, jaz vas zapuščam. Lep dan vam želim, pa da bi vas otroci danes čim manj jezili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:53:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislim, da se bom mogla do Trbiža na štante zapeljat v skrajni sili pa daj natisnit na majico, bo pač imel T-shirt v skrajni sili bo uporabila tvoj izgovor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:53:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior je imel včeraj zvečer samo 37,4°C...danes je še nima. Upam, da tako ostane.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:54:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes sem kupila bubiju rolerje. Mi je bilo kar nerodno ob osmih pred Lidlom, fuuuuul gužva meni je tudi smotano stat v vrsti pred trgovino in se komolčkat do željenega artikla . Samo pri Lidlu in Hofru pač včasih nimaš izbire.... Za rolerje me to čaka naslednje leto, saj računam, da bodo Tini letos še prav stari . Imam pa namen danes tudi zaviti v Lidl po ščitnike za rolanje, saj imata oba premajhne.... no čeprav se jih za 10€ da dobiti tudi v vseh športnih trgovinah...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.3.2012 9:55:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Imam pa namen danes tudi zaviti v Lidl po ščitnike za rolanje, saj imata oba premajhne.... no čeprav se jih za 10€ da dobiti tudi v vseh športnih trgovinah... res je, zdaj so povsod v reklamah.... no, jaz sem jih raje že v ponedeljek v Hoferju kupila, ker nisem vedela, kako bo danes.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.