Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz sem si en poenostavljen photoshop naložila in bom probala te finte na računalniku izvajat. Upam, da najdem čas. Kaj se zgodi, če fotkaš v tem načinu, pa si vseeno zaželiš barvno sliko? Ima obe varianti? Jaz sem mislila, da bo moja igračka imela kake možnosti igranja s slikicami med ogledom, pa je samo izrezovanje, osrtrenje in popravljanje rdečih oči. Moj stari sony pa je imel neke lušne finte. Aja, priznam, softvera si še nisem naložila, mogoče pa je kaj
Dela katera kaj v Photoshopu?
V Photoshopu sem enkrat nekaj hotela ustvarjati, pa je čistpreveč zakompliciran zame ...
Bubi v fotošopu sem pa nekajkrat delala, pa potem vse opustila. Sem rekla, da si bom knjigo sposodila in potem malo eksperimentirala, samo ni zneslo ... tutorials v youtube mi pa ne zvleče dol, ker imam prepočasno povezavo
tutorials v youtube mi pa ne zvleče dol, ker imam prepočasno povezavo
daj ti ta izgovor malo tvojemu pokaži.... da bo ukrepal.... pač ne rabiš povedat, kakšne filmčke bi ti rada gledala. Saj je teoretično čisto možno, da bi si rada ogledala filme, kako se naučiti masaže
daj ti ta izgovor malo tvojemu pokaži.... da bo ukrepal.... pač ne rabiš povedat, kakšne filmčke bi ti rada gledala. Saj je teoretično čisto možno, da bi si rada ogledala filme, kako se naučiti masaže
uh...je seznanjen s problemom že dolgo ...saj rešitev bi bila, da bi posebej plačevali internet in imeli hitrejšo povezavo...zdaj imamo preko renaulta in praktično zastonj....ko se bomo preselili bomo pa itak morali internet plačevati...evo še en plus
Kaj se zgodi, če fotkaš v tem načinu, pa si vseeno zaželiš barvno sliko? Ima obe varianti?
Ne nima obeh variant, niti ni možno barvne fotografije kasneje obdelati z "izbirno barvo". Moram pa še pregledat priložen CD na katerem je programček za urejanje fotografij... Se bom pa morala navadit na nove dimenzije fotkiča - je malo večji in težji kot prejšnji, pa še bliskavica je "izskočljiva", tako da ga ne morem držat "kot sem navajena". Najbolj srečna pa sta zdaj otroka, saj sem jima obljubila, da bosta sedaj na izletih lahko onadva uporabljala stari fotoaparat . Tudi od tam pričakujem kako zanimivo sliko , saj Tina slika vse in vsakogar in moram priznati, da včasih pomislim, da ima tudi malo smisla za umetnost
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Najbolj srečna pa sta zdaj otroka, saj sem jima obljubila, da bosta sedaj na izletih lahko onadva uporabljala stari fotoaparat .
ko bi ti videla, kako je bubi navijal za nakup aparata.... in ob tem jamral, da je on njegovega nekje izgubil
Ne nima obeh variant, niti ni možno barvne fotografije kasneje obdelati z "izbirno barvo". Moram pa še pregledat priložen CD na katerem je programček za urejanje fotografij... Se bom pa morala navadit na nove dimenzije fotkiča - je malo večji in težji kot prejšnji, pa še bliskavica je "izskočljiva", tako da ga ne morem držat "kot sem navajena". Najbolj srečna pa sta zdaj otroka, saj sem jima obljubila, da bosta sedaj na izletih lahko onadva uporabljala stari fotoaparat . Tudi od tam pričakujem kako zanimivo sliko , saj Tina slika vse in vsakogar in moram priznati, da včasih pomislim, da ima tudi malo smisla za umetnost
Tole forkanje z izbiro barvo mi je potem popolnoma mimo. Saj obstajajo programi, kjer slike lahko barvne obdelaš tako, da iz ene narediš koliko želiš različnih barv.
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Najbolj srečna pa sta zdaj otroka, saj sem jima obljubila, da bosta sedaj na izletih lahko onadva uporabljala stari fotoaparat .
ko bi ti videla, kako je bubi navijal za nakup aparata.... in ob tem jamral, da je on njegovega nekje izgubil
Bravo Bubi
Nina petardito je kake tri leta nazaj naredil fotko, da dol padeš...saj mislim, da sem jo takrat delila z vami ...slikal je pa sebe v jašku pred hišo...in to skozi rešetke...in se tako lepo vidi, da ne moreš verjet...svaka mu čast, res...ful umetniška.
Babe...jaz sem pa danes preživela večer v družbi najboljše prijateljice...imeli sva se NORO....ko sva midve skupaj pa res ne rabiva nobenih besed, pa se vse razumeva...z njo je lahko tudi ogled običnega filma v kinu prava dogodivščina...sem vesela, da jo imam...je verjetno edina oseba na svetu (razen mame in brata), ki bi jo lahko poklicala recimo nasredi noči in vem, da bi si vzela čas zame...pa magari samo za eno pijačko ali pa samo en pogovor in objem...neprecenljivo ... Sva pa prijateljici že iz otroških let, sva bili sosedi in sošolki...skupaj sva se igrali, plonkali, jokali....skupaj sva bili v vseh težkih trenutkih, v obeh prvih izgubljenih ljubeznih...in še par kasnejših ....celo nekaj fantov sva imeli skupaj...pa ne naenkrat ...pa si to niti nisva zamerili - OK, je pa res, da z njimi nisva ....no sanjali sva o družini in otrocih...in zdaj imava vsaka svojo, jaz tri fantke, ona dva.... in si včasih vzameva čas samo za naju....in ko si ga, se imava vedno lepo.
Jaz pa nimam več prave volje za obdelavo slik. Pravzaprav tako redko vzamem fotoaparat v roke, da je hudo... Bom verjetno čez par let poslušala od E da ima S toooooooliko slik on pa ogromno majn...
Mislim, da bo čas da se malo v roke vzamem in spet začnem več slikati Sicer sem pa glih prej na fb objavila eno sliko ki mi je uspela lani poleti. Meni je res lepa