ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem pa delala celo nedeljo... aaa da mi je najti eno službo, kjer bodo vsaj nedelje proste... pa kak praznik no, kaj mi pomaga, da sem danes fraj.... pa potem v sredo spet, če pa potem v nedeljo spet delam. zjutraj otroci še spijo ko grem, zvečer so pa pripravljeni na spanje in samo lupčka pa lahko noč, pa kako kratko pravljico mogoče... itak pa sem preutrujena za kaj več... maj brezveze.... Lahko si pospraviš po bajti, greš na kak dolg sprehod, na bazen, v šoping, kavico s kakšno prijateljico...vse tisto, kar ti nafila baterije A to si zdaj že v "stari" službi nazaj? glih to komaj čakam, da v nedeljo nasvinjajo, pol sem pa fraj in pospravljam za njimi na sprehod sicer grem vsak dan, že zaradi Alje, ampak Miha je imel angino te dni in danes imava kontrolo, pa je še doma, tako, da itak imam kaj za delat, pa še sodelavec mi je prišel laminat polagat, tako, da recimo ta prost dan je res kot dobitek na loteriji v šoping bi pa z veseljem šla, ampak smo morali pas zeeelo zategnit, če hočemo spravit skozi do konca ta prizidek.... me pa mine do šopinga, ko vidim, da tako lepo napredujemo in da bo nušina sobica do naslednjega tedna končana aja, kavice s prijateljicami so pa v ponedeljek dopoldne misija nemogoče.... ok, bi šlo mogoče s kako sodelavko, ki dela popoldne ali ima tudi prost dan, ostale pa so vse po službah.... bo treba kake take najti, ki imajo glup delovni čas, so brezposelne ali pa na porodniški recimo ok, saj nekaj jih je, ampak predaleč..... ok, soseda pride na kavo, pa sodelavec je tudi velik kafetar, tak da glih nimam pomanjkanja družbe, ampak jaz bi recimo mela danes adama in nušo doma.... ok, no, saj bomo popoldne not spravili pa to sem še na "novem" delovnem mestu, sicer pa urnik je isti, malo se delo razlikuje, pa plača precej.