RE: Novembrke 2005 - 7. del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 21:59:24)

V redu, hvala.[sm=bravo.gif] Po starem, nič drastično novega. Otroci rastejo, mi se staramo-kot kaže ne, hehe.

Kje pa so ostale? Petardo sem zadnjič klicala prek Ringaraja, pa nič...daleč je Dolenjska. Petaaaaaaaaaardaaaaa! Adaaaa! Paštetkaaaaa! Bubiiiii! Da vidim, kam bo neslo najprej! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:00:18)

Bravo jaz! Še citirati znam [sm=bravo.gif]

Urša, kam si mi zdaj pobegnila? Pa ne da bom spet imela monologe tu gor????[sm=smiley29.gif]

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:00:20)

Nova stran, skoraj po treh letih! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:00:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nova stran, skoraj po treh letih! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Urša, kam si mi zdaj pobegnila? Pa ne da bom spet imela monologe tu gor????

Tudi jaz še znam! [sm=smiley36.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:01:06)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:02:24)

Od vseh ki si jih zgoraj naštela se vidim samo z Bubi. No, ko se uspeva uskladiti in uloviti tistih par minutk za [sm=kava.gif]

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:02:34)

Ampak res je bilo fajn. Z veseljem se spominjam tistih trenutkov

Pa kako smo čakale kdaj bo katera rodila, pa kdaj bo spet kakšna [sm=nosecka.gif]!

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:03:53)

Urša, da uredi si malo napise: tam ti piše "mali" Izak, Zdaj ziher ni več mali. [sm=smiley36.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:05:06)

Ampak res je bilo fajn. Z veseljem se spominjam tistih trenutkov

Pa kako smo čakale kdaj bo katera rodila, pa kdaj bo spet kakšna [sm=nosecka.gif]!

Pa jamrale in tarnalo, ko nas je špikalo in bolelo [sm=smiley36.gif] Samo res: Malo za šalo malo za res: A je katera slučajno [sm=nosecka.gif]???

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:05:34)

Od vseh ki si jih zgoraj naštela se vidim samo z Bubi. No, ko se uspeva uskladiti in uloviti tistih par minutk za

Lepo jo pozdravi naslednjič, ko se vidita! Jaz se večkrat spomnim na novembrke. Z nobeno se ne vidim.

Jaz sem pa prej na mejl dobila obvestilo iz RR, pa sem šla prečekirat katera se je javila.

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:06:30)

Urša, da uredi si malo napise: tam ti piše "mali" Izak, Zdaj ziher ni več mali.

Ja, bi bil čas, da spremenim, haha, ni več mali, gre letos že v šolo. [sm=zmeden.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:06:53)

Bom ji rekla. Hvala za pozdrave. Sicer pa čakaj: ji kar pošljem obvestilo, da RR kliče[sm=smiley2.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:07:42)

Urša, da uredi si malo napise: tam ti piše "mali" Izak, Zdaj ziher ni več mali.

Ja, bi bil čas, da spremenim, haha, ni več mali, gre letos že v šolo. [sm=zmeden.gif]

Uh, bo pestro. Moj E je že v prvem razredu

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:08:17)

Sicer pa čakaj: ji kar pošljem obvestilo, da RR kliče

Ja, ja! Pa upam, da še katera dobi obvestilo po mejlu, da se nekaj na RR dogaja. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:09:56)

Novembrčki pa že šestošolci, še malo, pa bo treba razmišljat o srednji šoli!

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:10:28)

Bubi ni več na Fb. Po moje je danes nebo več

Ado še bom dregnila. In Petardo. Pa da vidimo jutri efekt.

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:11:53)

Novembrčki pa že šestošolci, še malo, pa bo treba razmišljat o srednji šoli!

Jap. Bo še kar pestro

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:12:17)

Super, potem pa upam, da jutri skupaj kakšno rečemo in naškljocamo par strani še za nazaj!

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:14:28)

Jap, upam tudi jaz.
Sicer pa, zdaj te jaz zdaj zapuščam, draga Urša. 4:15 bo hitro.
Lepo bodi. In se slišimo jutri.

Lahko noč [sm=smiley27.gif]

Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:15:52)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=rozica.gif]
Ej mogla sem še malo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lahko noč [sm=smiley36.gif]

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:16:11)

Enako! Me je veselilo malo poklepetati. [sm=9nebesa.gif] Upam, da se še katera pridruži jutri.Lahko noč!

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (6.3.2017 22:17:23)

Vidim, da si kar pogrešale tele slončke in smeškote!
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

petarda -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (7.3.2017 6:51:10)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

petarda -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (7.3.2017 7:16:02)

Dobro juuuutro!!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Naty sem videla tvoje sporočilo na FB [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ... Še dobro, da sem doma, da lahko takoj pogledam, drugače bi me cel dopoldan matralo kaj je [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Lepo vas je "videti", pa čeprav samo virtualno.... [sm=kava.gif]

Urša nate se večkrat spomnim, ko dobimo vašo knjigico z Miloševim posvetilom v roke [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Jaz se vidim s podgurko, bubi in paštetko....seveda veliko manj, kot bi si želela....

Lahko se pa dobimo zdaj spomladi v kakšnem živalskem vrtu recimo? Mogoče v Zagrebu? Mi žo dolgo nismo bili, tako da imamo namen v kratkem enega obiskati... Lahko pa tudi Ljubljana... [sm=smiley1.gif] Mislim, da zdaj bi pa že lahko v miru kavo spile [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Drugače pa smo mi v redu.... Petardito je še vedno takoooo priden, da mi je kar nerodno, ko ga vsi hvalijo [sm=smiley9.gif], junior se je kar veliko navlekel po petarditu in je tudi zelooo priden, vendar malo bolj počasen (tak, kot bi ga naredil dalmatinec....vse v izi...lako čemo [sm=smiley4.gif]) Zdaj bo imel 8! rojstni dan... Najmlajši je pa tak [sm=zz_dance.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_wavespin.gif] [sm=jezicek.gif][sm=zz_giggle.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ... Vedno razigran, vedno dobre volje (ko mu je vse pogodu, drugače pa urnebes....)... Tak vesel, sproščen, razigran, NAVIHAN..... Včasih ga pogledam in si pravim: "Ni čudno, da me je "klical" še ta tretji otrok" [sm=9nebesa.gif]

Ena mama -in en oče [sm=jezicek.gif]....pa čisto različni karakterji [sm=smiley1.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Vsakega potem itak izoblikujejo izkušnje in okolje v katerem se je znašel... Ker ne morem reči, da so imeli enako vzgojo.... Tolk časa in živcev, kot sem jih porabila pri petarditu, jih nisem pri nobenem kasneje.... Samo, ko se spomnim kakšen napor je bil pojest par žlic kosila [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Zdaj pa je tak jedec - pol ure po večerji (ali kosilu) že sprašuje, če smo večerjo že imeli???? Tega otroka sploh ne morem nafotrat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ... Pa tudi drugače....fantje so začeli jest...na začetku me je kar zgrozilo dejstvo, da za zajtrk porabimo 10! jajc [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] ...al drugače smo imeli to za cel teden [sm=jezicek.gif]... Je pa edina dobra stvar pri tem, da če oni pojejo več, potem lahko jaz manj [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]....mi ni treba za njimi jest [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Naty a ti še čez mejo delaš, ko tako zgodaj vstajaš? [sm=smiley1.gif]

Jaz sem še vedno na banki - še vedno skrajšan delovni čas (6 ur).... [sm=smiley1.gif]... Bo pa letošnje leto za nas prelomno... veliiiiko stvari se bo spremenilo...po eni strani komaj čakam, po drugi se sprašujem, če bomo zmogli ...ampak kjer je volja, tam je pot, ne? [sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_running.gif]

Urša ti si še na šoli? Kje zdaj prebivate?

Z mislijo na ponovno [sm=nosecka.gif] smo že vse zaključile??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Urša -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (7.3.2017 21:49:52)

Petarda!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Lepo te je bilo 'slišati'!

Lepo, da še kdaj preberete Miško! [sm=9nebesa.gif]

Mi imamo tudi namen it v ZOO pomladi, sicer v Ljubljano. Je hotel imet Izak na vsak način na pošti darilno kartico za ZOO in mu jo je ati kupil. [sm=smiley36.gif] Je še nismo ponucali. Tudi jaz mislim, da bi kavo že lahko v miru spile, hehe! [sm=bravo.gif]

V Mozirju smo še vedno, nam je zelo všeč. Delam na šoli, peš 5 minut, ampak še vedno flikam, ni šla še nobena v penzijo [sm=hudicek1.gif] Letos imam prve črve in se tako fajn razumemo:))

Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 126 [127] 128   Naslednja stran >   >>