NinaŠ -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (4.6.2013 20:34:43)
|
Bubi, če še nisem prepozna [sm=smiley36.gif]: jaz bi razmišljala v smeri ločenih sobic [sm=smiley1.gif]... ...ker, sploh pri damicah, hitro pride čas, ko se za kako uro rade zaprejo v svojo sobo, kjer jim veliki brat ne sme težit (al' pa raje one njemu [sm=smiley36.gif]) [sm=smiley1.gif]. Tudi jaz sem se, ravno v ta namen, odpovedala svojemu kabinetu [sm=smiley13.gif], sicer prostovoljno [sm=jezicek.gif] že v času, ko je bila Tina še dojenček, a kakorkoli nam je to vsekakor zmanjšalo stroške nabave novih postelj, opreme... [sm=jezicek.gif] zdaj si ne predstavljam, da ne bi imela vsak svojega kotička za [sm=smiley24.gif] "neteženjedrugdrugemu" [sm=jezicek.gif]. Sem pa, od danes ponosna mamica nove vzhajajoče glasbene zvezde [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]. Tina je bila namreč sprejeta v glasbeno šolo [sm=bravo.gif], igrala bo klavir. Pred kakimi dvemi tedni je očitno prepričala komisijo na sprejemnem izpitu [sm=bravo.gif], čeprav sem bila sama malo v dvomu kaj bo, glede na to, da je bilo vpisanih vsaj 25 otrok, sprejmejo jih pa le nekaj (mogoče 5) [sm=smiley1.gif]. Punca je fullll vesela [sm=smiley1.gif] Na temle linku: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.623828600979004.1073741830.179686008726601&type=1 , pa si lahko ogledate mojega starejšega šampijona, ki je v skupnem sežtevku zahodne regije osvojil skupno 4. mesto [sm=bravo.gif], čeprav je bila glavnina konkurence leto starejša od njega [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|