Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz včasi kar pogrešam naše večerne pogovre .... FB ne more nadomestiti tega, kar smo imele tukaj ...Z vami sem delila najlepše spomine, trenutke in največje, najbolj intimne skrbi
O, Paštetka! Jaz sem tudi zadnjič gledala fotke iz srečanja! Sem tudi nekaj za nazaj iskala.
Petarda, to je pa takoooooo lepo slišati! Res sem vesela, da uživate! In prav je, da se zavedaš vsakega dne posebej, kako vam je luštno! To je zelo lepa vrlina! Delaš še krajši čas? Meni se ni treba več vozit, grem kar peš v šolo-službo, ampak je še vedno za določen čas-trenutno nadomeščam eno na bolniški in mi podaljšujejo vsak mesec posebej, tko da je bolj tako, ampak glavno da je!
Platna? Hihi, bom zrihtala slikico, imamo doma samo 2 (ena je ženska zgoraj brez-nisem jaz, hihi...in ni ravno za objavo na tem portalu), nekaj jih je šlo za darila in nisem ziher, če smo jih kej slikali. Eno pa pofotkam in dam gor.
Jaz včasi kar pogrešam naše večerne pogovre .... FB ne more nadomestiti tega, kar smo imele tukaj ...Z vami sem delila najlepše spomine, trenutke in največje, najbolj intimne skrbi
Kaj pa če bi to obudile???
Glede intimnih trenutkov pa...še vedno se spomnim nate, ko Magnifico zapoje Grešila sva na božično noč, haha!
Petardaaaaaaa, priklicala si me, sicer je trajalo par mesecev, da sem prejela signal v Mozirje, haha! Pri nas je vse vredu, po starem, otroci veliki, zdravi, navihani. Kako pa ti? Pa ostale novembre?
Naty_ka, helloooouuu!! Kako si??? Jaaaa, tema še obstaja, dajmo jo malo obudit, v spomin na stare čase, ko smo skupaj preživljale nosečnost in prva leta naših novembrčkov, kaj je bilo fajn!
< Sporočilo je popravil Urša -- 6.3.2017 21:55:15 >
Naty_ka, helloooouuu!! Kako si??? Jaaaa, tema še obstaja, dajmo jo malo obudit, v spomin na stare čase, ko smo skupaj preživljale nosečnost in prva leta naših novembrčkov, kaj je bilo fajn!
Ampak res je bilo fajn. Z veseljem se spominjam tistih trenutkov