Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 19:54:37
|
|
|
|
petarda
|
Jaz včasi kar pogrešam naše večerne pogovre .... FB ne more nadomestiti tega, kar smo imele tukaj ...Z vami sem delila najlepše spomine, trenutke in največje, najbolj intimne skrbi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 19:55:13
|
|
|
|
petarda
|
Hehe...nova stran
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 20:06:53
|
|
|
|
Urša
|
O, Paštetka! Jaz sem tudi zadnjič gledala fotke iz srečanja! Sem tudi nekaj za nazaj iskala. Petarda, to je pa takoooooo lepo slišati! Res sem vesela, da uživate! In prav je, da se zavedaš vsakega dne posebej, kako vam je luštno! To je zelo lepa vrlina! Delaš še krajši čas? Meni se ni treba več vozit, grem kar peš v šolo-službo, ampak je še vedno za določen čas-trenutno nadomeščam eno na bolniški in mi podaljšujejo vsak mesec posebej, tko da je bolj tako, ampak glavno da je! Platna? Hihi, bom zrihtala slikico, imamo doma samo 2 (ena je ženska zgoraj brez-nisem jaz, hihi...in ni ravno za objavo na tem portalu), nekaj jih je šlo za darila in nisem ziher, če smo jih kej slikali. Eno pa pofotkam in dam gor.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 20:07:10
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hehe...nova stran
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 20:11:42
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz včasi kar pogrešam naše večerne pogovre .... FB ne more nadomestiti tega, kar smo imele tukaj ...Z vami sem delila najlepše spomine, trenutke in največje, najbolj intimne skrbi Kaj pa če bi to obudile??? Glede intimnih trenutkov pa...še vedno se spomnim nate, ko Magnifico zapoje Grešila sva na božično noč, haha!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 20:14:34
|
|
|
|
petarda
|
Urša...sem rekla intimne skrbi...ne intimne trenutke .... hehe...očitno smo tudi te...sem se nasmejala zdajle .... Jaz bi pa kar tisto vidla...zgoraj brez....daj kar prpopaj tule...itak nihče več ne gleda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 20:16:49
|
|
|
|
petarda
|
Ja, še vedno delam krajši delovni čas .... zaenkrat si še ne predstavljam, da bi bila v službi do petih popoldne...do petih zvečer bi lahko zdaj rekla Za učitelje pa vem...grozno s temi podaljšavami, ko ne veš koliko jih še bo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.12.2014 20:01:17
|
|
|
|
Urša
|
Evo razgaljenko:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.12.2014 20:01:56
|
|
|
|
Urša
|
Zdaj pa upam, da me ne bodo zablokirali, hihi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.12.2014 20:26:59
|
|
|
|
petarda
|
Ampak Urša...jaz pa ne bi bila ravno prepričana, da to nisi ti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.12.2014 20:05:10
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem absolutno za, da obudimo čvek tukaj pa organiziramo srečanje v bližnji prihodnosti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.11.2016 7:23:58
|
|
|
|
petarda
|
Evo mene spet .... Zunaj je začelo snežiti, prišel je "naš" mesec....in VEDNO se spomnim na vas .... pa na te lepe smajlije Saj imamo FB - samo ni to to Urša - tebe ni na FB - kako si? Te moram spet klicat??? Uuuuuuuršaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 8.11.2016 7:27:03
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka - a ti že imaš kakšno pašteto lastne blagovne znamke??? 220° pašteta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2017 19:48:32
|
|
|
|
Urša
|
Petardaaaaaaa, priklicala si me, sicer je trajalo par mesecev, da sem prejela signal v Mozirje, haha! Pri nas je vse vredu, po starem, otroci veliki, zdravi, navihani. Kako pa ti? Pa ostale novembre?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:47:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa saj niste resne??? A ta tema še obstaja??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Babe!!! Novemberke!!! Jao zdaj sem pa čisto paf!!!!
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:49:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ha ha ha poglejte te profilne slike! Pa to ni res! Kako je bil tu S še majhen! Zdaj mu manjka samo še par cm da me bo dohitel
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:53:03
|
|
|
|
Urša
|
Naty_ka, helloooouuu!! Kako si??? Jaaaa, tema še obstaja, dajmo jo malo obudit, v spomin na stare čase, ko smo skupaj preživljale nosečnost in prva leta naših novembrčkov, kaj je bilo fajn!
< Sporočilo je popravil Urša -- 6.3.2017 21:55:15 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:54:12
|
|
|
|
Urša
|
Haha, meni kaže starost 34, kot da bi zamrznila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:54:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Joj joj babe moje! Prav imate: pogrešam vas. Pa vse tiste trenutke Ada, sploh ne govori o srečanju!! Še z mano nočeš na kavo Urša, pozdravljena! Urška Pozdravljena! Petarda pozdravljena! Še katera?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:55:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
Urša Glej, ne daj se! Vztrajaj pri svoji starosti!! Ne pusti se
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:56:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
V redu sem! Vse po starem! Pa ti?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:57:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
A veš kaj me je prineslo sem gor? S mi je prinesel papir za cepljenje proti hpv. Pa iščem in brskam malo. Nekak mi ni da bi ga dala cepiti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.3.2017 21:58:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naty_ka, helloooouuu!! Kako si??? Jaaaa, tema še obstaja, dajmo jo malo obudit, v spomin na stare čase, ko smo skupaj preživljale nosečnost in prva leta naših novembrčkov, kaj je bilo fajn! Ampak res je bilo fajn. Z veseljem se spominjam tistih trenutkov
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?