Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2013 7:51:39
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Sem danes dopoldne vzela fraj imam ur za pokoristit še pa še... Prav paše v miru popit kavico . Sem pa opazila, da zadnje čase kar pridno dela RR Kolesa še vedno nismo kupili, prepuščam pa adinega bubiju...je bliže .. Je pa zadnjič moj bratec omenil, da lahko da petarditu svojega starega (je zdaj za birmo novega dobil)...samo moram najprej pogledat kakšen je... Lepo se imejte, izkoristite dan, ko je tako lep sonček.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.5.2013 13:06:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, uživaj! Jaz tudi pridno nadure nabiram, samo ne vem, kdaj jih bom koristila Ko bo tega tedna konec, bo zame praktično konec šolskega leta. Ampak ta teden je Da ne govorim, da mi še bolniška za bubiko grozi, pol pa itak ne vem, kaj bom naredila.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.5.2013 7:42:02
|
|
|
|
ada2
|
bubi za bubiko, da ne bo zbolela na mail sem ti poslala sliko od kolesa. je pa tako. imeli smo 2 taka 20 colska in adam si je za svojega izbral tistega drugega. za miha mi ga je brezveze puščat, glede na to, da imamo še enega 16 c in enega 18. javi kako se boš odločila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.5.2013 19:05:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Hojla! Rabim vaše mnenje: bubi in bubika sta skupaj v sobici, bubi ima klasično posteljo 90x200, bubika ima srednjo varianto 70x160. Zdaj pa me je popadla ideja, da bi jima kupila pograd. Pa še našla sem enega ful znižanega in bi ga lahko dobila takoj. Kaj me žuli? Ne vem, kako dolgo bosta še lahko skupaj v sobi. Za kakšno leto ali dve bi lahko bila še sedanja razporeditev. Če pa bosta bolj dolgo skupaj v sobi, pa bo treba prej ukrepati. Pograd bi verjetno kasneje še porabili kot dvignjeno ležišče in bi spodaj dala omare. Postelja, ki mi zdaj ostane, pa bi jo tudi shranila. Bubikino malo bi probala prodati. Al čem raje počakat, drugo leto gre bubika v šolo in bi šla vsak v svojo sobo aja, ob tem jaz ostanem brez zlata vrednega delovnega kabineta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 4.6.2013 20:34:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi, če še nisem prepozna : jaz bi razmišljala v smeri ločenih sobic ... ...ker, sploh pri damicah, hitro pride čas, ko se za kako uro rade zaprejo v svojo sobo, kjer jim veliki brat ne sme težit (al' pa raje one njemu ) . Tudi jaz sem se, ravno v ta namen, odpovedala svojemu kabinetu , sicer prostovoljno že v času, ko je bila Tina še dojenček, a kakorkoli nam je to vsekakor zmanjšalo stroške nabave novih postelj, opreme... zdaj si ne predstavljam, da ne bi imela vsak svojega kotička za "neteženjedrugdrugemu" . Sem pa, od danes ponosna mamica nove vzhajajoče glasbene zvezde . Tina je bila namreč sprejeta v glasbeno šolo , igrala bo klavir. Pred kakimi dvemi tedni je očitno prepričala komisijo na sprejemnem izpitu , čeprav sem bila sama malo v dvomu kaj bo, glede na to, da je bilo vpisanih vsaj 25 otrok, sprejmejo jih pa le nekaj (mogoče 5) . Punca je fullll vesela Na temle linku: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.623828600979004.1073741830.179686008726601&type=1 , pa si lahko ogledate mojega starejšega šampijona, ki je v skupnem sežtevku zahodne regije osvojil skupno 4. mesto , čeprav je bila glavnina konkurence leto starejša od njega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.7.2013 21:50:07
|
|
|
|
petarda
|
In? Kaj dogaja? Že imate vse za šolo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 27.7.2013 21:47:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda In? Kaj dogaja? Že imate vse za šolo? Dogaja, dogaja.... dve novembrki sva se super imeli na morju... kaj pa drugi dve? Mi smo vse nabavili že junija. Zdaj bomo za kak mesec še odmislili šolo... konec avgusta bomo pa ovitke in nalepke porihtali. Me pa bubika že fuuuuul gnjavi za torbico... in našli sva eno zelo lušno. Zdaj pa razmišljam - naj nabavim ali vseeno počakam do drugega poletja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 28.7.2013 21:56:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda In? Kaj dogaja? Že imate vse za šolo? Dogaja, dogaja.... dve novembrki sva se super imeli na morju... kaj pa drugi dve? Mi smo vse nabavili že junija. Zdaj bomo za kak mesec še odmislili šolo... konec avgusta bomo pa ovitke in nalepke porihtali. Me pa bubika že fuuuuul gnjavi za torbico... in našli sva eno zelo lušno. Zdaj pa razmišljam - naj nabavim ali vseeno počakam do drugega poletja Drugi dve sta prvi dve povabili na deci ....itak, da je bilo super ...bi se pa jeseni res lahko spet srečale vse novebrke, kar nas je še ostalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.7.2013 9:36:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugi dve sta prvi dve povabili na deci ....itak, da je bilo super ...bi se pa jeseni res lahko spet srečale vse novebrke, kar nas je še ostalo Se strinjam. Glede na geografsko razpršenost bi bil SV konec idealen
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.7.2013 21:20:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugi dve sta prvi dve povabili na deci ....itak, da je bilo super ...bi se pa jeseni res lahko spet srečale vse novebrke, kar nas je še ostalo Se strinjam. Glede na geografsko razpršenost bi bil SV konec idealen Nimam nič proti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.8.2013 22:12:03
|
|
|
|
Urša
|
HELLLLOOOOOOUUUUU! Me ni bilo gor že celo večnost pa sem prišla pogledat, če je kera noseča:)))) Nič novega pri nas, otroci rastejo, še malo, pa gremo v penzijo! Uspešen začetek novega šolskega leta za naše TRETJEŠOLČKE!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.8.2013 22:21:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje je pa Urša kaj? Zdaj bi se lahko javila, ko so počitnice...pa mal spet svoje pokazala.... Izak je ziher že fuuuul velik... Bom prilepila eno novejšo slikico, samo zate:)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 31.8.2013 22:26:26
|
|
|
|
Urša
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.9.2013 21:43:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.9.2013 21:17:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Srčki!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.11.2013 23:36:58
|
|
|
|
petarda
|
Je bil že čas, da se kaj javimo, ko smo na drugo stran padle
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.11.2013 23:48:16
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše našim novembrčkom in novembrkam...ne moreš verjet 8 let ...in čeprav se mi zdi, da je minilo, kot v šusu, da nismo nič starejši....evo...že slikice ne znam več pripopat .... Dobro, da vsaj smajliji delajo Naj bodo še naprej zdravi in neskončno srečni naši otročki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 26.5.2014 22:55:03
|
|
|
|
Urša
|
Kaj je zdaj novembrke???? Kako ste? Kaj novega? Je kakšen novembrček dobil bratca/sestrico?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.11.2014 11:39:26
|
|
|
|
petarda
|
Urša ....daj spet kako novo slikico, da vidimo kako rastete Vse najlepše vsem našim novembrčkom....jaz sem ponosna čisto na vsakega od njih Urša nas je še vedno 5
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.12.2014 8:37:47
|
|
|
|
Urša
|
Tudi nas je 5 in to je to, hihi! Vse po starem! Tudi jaz želim našim novembrčkom vse naj naj naj za 9. rojstni dan!!! Zdaj bo pa že kmalu 10 let od začetka našega druženja!! Nutela in banana, njami! Petarda, a je tvoj ta srednji že v šoli? Pa še slikici zate...in za vse ostale moje novembrke:)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.12.2014 21:24:38
|
|
|
|
petarda
|
Joj, Urša...kaki FRAJER je Jaka .... Vsi trije so pravi srčki! A tvoj možiček še kaj piše?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.12.2014 21:39:35
|
|
|
|
Urša
|
Oooooo, Petarda! Ne, nič več ne piše...vmes je dobil navdih za slikanje (na platno), zdej pa pavzira. Kako se imate kaj v hiški?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 19:33:38
|
|
|
|
petarda
|
A bomo kaj videli ta platna? V hiški? Uživamo...in to tako, da se vsak dan znova ščipam, če slučajno sanjam ... in vsak dan pravim....tako lepo, kot nam je zdaj, nam ne bo nikoli....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.12.2014 19:41:40
|
|
|
|
Paštetka
|
Ej, Urša, a veš, da sta me maladva pet minut nazaj aktivirala,,da sem stare fotke privlekla ven, da bosta delala nek kolaž delala. In gledamo fotke s srečanja. In zdaj pridem sem in vidim vaju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?