|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
7.8.2012 20:26:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ITAK, DA JE POMEMBNO kaj si počela user posted image

KOMU je pomembno? Pa menda ne bom zdaj tu pisala, kak sem pospravljala, pucala.... in kak je v roku dveh ur, ko sta otroka prišla domov, bilo stanovanje kot bi bomba vdarila user posted image

MENI user posted image . Pa čist fajn je, da napišeš kak si pospravljala, pa da je potem isto...ker se ravno te dni spravljam pospravljat pa nikakor ne začnem...No, zdaj recimo vidim, da itak nima smisla user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem mislila, da si počela kaj bolj ...hmmmm...zanimivega user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
7.8.2012 20:27:16   
petarda
Na FB hočem prilimat par slikic...pa mi jih noče naložit do konca user posted image ...ša kateri šteka? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
7.8.2012 20:33:17   
*bubi*

Drugače pa sem mislila, da si počela kaj bolj ...hmmmm...zanimivega user posted image

user posted image user posted image user posted image Recimo? Ležala na kavču in pila pir? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
7.8.2012 20:34:27   
*bubi*

Na FB hočem prilimat par slikic...pa mi jih noče naložit do konca user posted image ...ša kateri šteka? user posted image

Danes sicer nisem nič nalagala, ampak meni dela vedno ok. Res pa je, da običajno slikice malo pomanjšam, preden se jih spravim nalagat (pod 1 MB)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
7.8.2012 20:37:39   
petarda

Danes sicer nisem nič nalagala, ampak meni dela vedno ok. Res pa je, da običajno slikice malo pomanjšam, preden se jih spravim nalagat (pod 1 MB)

Jaz jih vedno pomanjšam že zaradi povezave....moje so velike cca 160kbuser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
7.8.2012 20:38:07   
petarda

user posted image user posted image user posted image Recimo? Ležala na kavču in pila pir? user posted image user posted image user posted image

Prvi del bi še šel skozi.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
7.8.2012 20:48:47   
*bubi*

Prvi del bi še šel skozi.... user posted image

a pir pa ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.8.2012 21:26:08   
petarda
Dober večer in lahko noč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.8.2012 21:30:34   
ada2
dober večer....
dogaja se ogromno, pa ni časa za pisanje

lahko noč

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.8.2012 20:02:30   
petarda
Dober večer...in lahko noč user posted image

Samo tokrat ne grem spat...v bližini je veselica...gremo na čevapčiče in srečkeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
11.8.2012 20:10:23   
petarda
Dober večer user posted image ...zakaj imam občutek, da sem sama s seboj? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.8.2012 16:54:12   
Paštetka
Če pa ni nič pametnega za napisati. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.8.2012 20:34:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Če pa ni nič pametnega za napisati. user posted image

Od kdaj pa je pri novembrkah prepovadano pisati bedarije? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.8.2012 20:45:38   
petarda
Evo...ena naša današnja bedarija... Minija smo dali k babici, da sva lahko jaz in lubi urejala okoli hiše. Jaz na vrtu, lubi kosi travo, petardito in junior pa se podita okoli, igrata, skačeta po trampolinu, v peskovniku zidata gradove... In naenrkat začne petardito vpit: "OČI, MAMI...hitro pridita Junior je v vodo padel!!!"... Saj ne rabim govorit, da sva bila v sekundi pri bazenu...lubi je skočil noter, ga potegnil ven... Mali je bil najprej čisto tiho, debelo gledal, če ga bomo kaj kregali, potem pa rekel:" Petardito!!! Zakaj nisi notri skočil in me rešil???" user posted image ... Ok, zdaj mi je smešno, samo takrat mi pa ni bilo čisto nič user posted image ... Sta stala pri bazenu in si podajala tisti napihljivi čoln sem in tja..in juniorju je ušel, on pa za njim.... Sama sreča, da je petardito začel vpit in ni skočil za njim, da bi ga kao rešil, ker četudi sva bila samo par metrov stran sploh nisva slišala padca v vodo user posted image .... Evo...toliko.... pokrivna cerada je pa itak že en teden naročena in jo pridejo montirat naslednji teden...zdaj bom vsaj z lahkoto dala 500 EUR zanjo...

No in potem smo petardita spraševali kakšen nadimek bi rad imel sedaj... Petardito JUNAK, petardito POGUMNI...ali kaj? On pa čisto skormno.... Prosim....SAMO Petardito! user posted image

Evo...toliko....se lahko smejimo...hvala bogu in angelčkom.... Lahko bi se tudi drugače končalouser posted image   Smo vzeli to kot eno opozorilo, da bomo res vsako minuto zraven, ko ne bo bazen pokrit...Naučil se pa ni čisto nič...straha pred bazenom tudi ni dobil, je že čez pol ure hotel ribice lovit notri... user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 12.8.2012 20:46:21 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.8.2012 21:20:56   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image o bog pomagaj.... si kar ne predstavljam....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.8.2012 23:15:27   
Paštetka
Jezus, sem se cela naježila user posted image samo, da se je dobro končalo.

Jaz sem letos bila dosti bolj sproščena na morju, ko znata plavati. Sem si skoz govorila, ko sta hodila ob morju, da četudi pade, da bo vse OK, in ne rabim skoz težiti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
13.8.2012 21:08:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jezus, sem se cela naježila user posted image samo, da se je dobro končalo.

Jaz sem letos bila dosti bolj sproščena na morju, ko znata plavati. Sem si skoz govorila, ko sta hodila ob morju, da četudi pade, da bo vse OK, in ne rabim skoz težiti.

Mene je tudi prav groza, ko hodijo ob morju... Pa še taki kamni so po tleh ob promenadi, da se eden komot spotakne, prileti v drugega, oni v tretjega...evo, ko domine user posted image .... Tudi skoz težim...pazi to, pazi ono, stopnica, luknja, cesta, spolzko, ne tečt, ker je pesek.... In včasih vidim starše, ki hodijo pet metrov naprej, triletniki pa čisto lepo umirjeno za njimi...pa kako jim to rata????user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
15.8.2012 21:26:36   
*bubi*
Uh, po dveh dneh pridem domov in imam tooooooooooliko za brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
15.8.2012 21:28:06   
*bubi*
V glavnem - mi smo realizirali tiste načrte po dvodnevnem obisku Dunaja in smo fuuuuuuuuuul navdušeni. Se kar ne moremo odločiti, kaj nam je bilo bolj všeč - zabavišče ali ZOO. user posted image

Bom jutri kak albumček naredila in kaj pokomentirala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
15.8.2012 21:47:38   
petarda

V glavnem - mi smo realizirali tiste načrte po dvodnevnem obisku Dunaja in smo fuuuuuuuuuul navdušeni. Se kar ne moremo odločiti, kaj nam je bilo bolj všeč - zabavišče ali ZOO. user posted image

Komaj čakam user posted image ....se bom na morju priklopila in pogledalauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
15.8.2012 22:01:06   
ada2
dober večer!
mi smo polno zasedeni..... kolko nisem v službi, se podimo okoli, delamo na vrtu ali iščemo mihauser posted image

zdaj se je še naučil voziti kolo brez pomožnih (oz. on sploh ne ve kaj so pomožna kolesa, ker je iz poganjalca - ki ga obvlada v nulo z zaprtimi očmi - presedlal na navadno kolo in zagonil). malenkost težav še ima pri štartu, vendar včeraj še pojma ni imel kako se goni, danes je pa že sam prevozil po 50 m v enem kosu. bog nam pomagajuser posted image
pri moji sestri imajo spet male kužeke, tokrat jih je 11!
drugače pa čakamo na delovnike za šolo, nuša se še potepa - je na poroki danes - poročil se je njen stric po očetovi strani, konec meseca pa dobi še eno sestrico.
adam komaj čaka, da pride nuša domov, ker se mu toliko dogaja, da sta danes visela na telefonu 10minut in klepetala.... aja, nuše ni od 1.8. in zdaj je prvič, da sta tako dolgo narazen, do zdaj nista bila več kot 10 dni. je pa tudi miha najprej rekel, ko je danes poklicala, da naj pride domov.

do sobote še delam, potem sem 1 teden na dopustu - če bo katera kaj tu mimo hodila je prisrčno vabljena user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.8.2012 22:00:12   
*bubi*

Komaj čakam user posted image ....se bom na morju priklopila in pogledalauser posted image

no, pa je ratalo.... ajde...

jao, slikic vseh živali nisem gor limala... v glavnem dva mladička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.8.2012 22:01:29   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pri moji sestri imajo spet male kužeke, tokrat jih je 11!

user posted image in kaj bodo z njimi?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
18.8.2012 15:29:59   
NinaŠ
Oj, oj!
Sam da se javim... ...ponoči prišli s Pelješca, bilo noooro user posted image in čistprekratko user posted image user posted image ... berem zamujeno in vseostalo ko bo čas user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
20.8.2012 21:14:49   
petarda
Uuuuuuuuu Pelješac... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bubi slikice so Č U D O V I T E! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.