Katy78 -> RE: Naj imam otroka ali ne (4.1.2012 15:47:54)
|
Joj, jaz se sploh ne smem spomnit. Ful sem si otroka želela in sem bila neizmerno srečna, ko sem zanosila in med nosečnostjo, ko sem pa rodila pa ne vem, ni bilo tiste "ljubezni na prvi pogled", ki se jo propagira po raznih člankih in revijah, ki dobesedno posiljujejo s slikami mamic, ki imajo nasmešek čez cel obraz in je vse v zvezi z materinstvom in prihodom novorojenčka idealno. Jaz sem to pripisovala dejstvu, da je bil takoj odpeljan na intenzivno in tiste prve ure in dni nisva imela takega stika, kot bi ga imela sicer... Pa zelo sem si želela dojiti, ampak nama ni šlo, ker so ga na intenzivnio navadili na flašo, požeruhec kakršen je bil, je pa itak takoj skapiral, da se na flaši ni treba matrat in da gre hitreje. Počutila sem se grooozno, imela sem občutek, da sem kot mama totalno zatajila, v vseh pogledih. Rabila sem kar nekaj mesecev, da sem prišla k sebi, verjetno bi hitreje, če bi te občutke komu zaupala, pa jih nisem, ker me je bilo teh občutkov sram. No, ko sem to "predelala", je pa prišla tista materinska ljubezen in mislim, da je od takrat iz dneva v dan rastla in še raste.
|
|
|
|