RE: Mariborčanke 23.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 19:59:24)

Aja čer! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:44:42)

čer[sm=smiley1.gif]

Jaz iz šole, še hitra pijačka, pa domov na toplo, ni več zunaj za sedet[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]

Izpit šel super....v sredo še seminarsko predstavim, pa basta[sm=jezicek.gif]

Maličke sta tud že doma, se drsata po kuhunji, moj je v službi, jaz pa malo na net pogledala[sm=smiley1.gif]

Počasi pa tak ritual, kopanje..in spanje; otroci seveda[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:45:45)

Sami..izgubljena duša......

botrca -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:56:20)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Men se pa že ful spi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

meni tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

botrca -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:57:25)

Čer,

mali že počasi v deželi sanj...moj večerja..jaz pa čakam gospodinje.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:57:31)

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Men se pa že ful spi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

meni tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

meni pa ne[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:58:34)

Nočko.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 20:59:13)

babe...butasto vprašanje...KT tablete....ko končam z eno škatlico...ko pojem te 4 bele tablete, moram takoj začet z novo škatlico, ne glede na to, če že dobim M ali ne?

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:00:12)

Čer. Punce jaz se moram malo potožit, tamala me že 3 dni tak preizkuša, da je groza. Dere se za vsako bedarijo, saj sem že pisala, danes je šlo že v totalne skrajnosti ne, mislim drla se je za vsako sekundo, ko jo nismo imeli na rokah. Jaz bom čisto ob živce. Ampak odkrito tega se ne bom šla in sem neomajana, enostavno ne pride v poštev, da bo ona cel popoldan 3-4 ure na rokah iz ljubega mira, enostavno tako ne gre. Ne vem pa kaj še lahko naredim razen da vztrajam pač...

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:06:10)

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz tud,jaz tud![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Kaj te lahko jaz za tvojo cifro nafehtam? Imam par vprašanj za tebe glede Saš-a!Lahko mi na FB tudi napišeš na ZS!

Sem ti na fb napisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Vidla in odgovorila![sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:10:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer. Punce jaz se moram malo potožit, tamala me že 3 dni tak preizkuša, da je groza. Dere se za vsako bedarijo, saj sem že pisala, danes je šlo že v totalne skrajnosti ne, mislim drla se je za vsako sekundo, ko jo nismo imeli na rokah. Jaz bom čisto ob živce. Ampak odkrito tega se ne bom šla in sem neomajana, enostavno ne pride v poštev, da bo ona cel popoldan 3-4 ure na rokah iz ljubega mira, enostavno tako ne gre. Ne vem pa kaj še lahko naredim razen da vztrajam pač...

Kaj pa če jo zaposliš? Ne vem,knjigice prebiraš,daš list pa barvice,pa rišeta skupaj...Pri nas pomaga tudi to,da na Youtube otroške pesmice poslušamo in pojemo,pa pomaga ful.Ti pa verjamem,da ni fajn,imam 2 taka,no eden se že umirja(Saš seveda),Teo pa kr tečka 100/h,ga zobki dajejo tak hudo.Bi pa jaz na tvojem mestu tudi vztrajala.Po moje pa je to faza zdaj.Upam,da sem ti dala kak koristni nasvet.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:11:18)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

babe...butasto vprašanje...KT tablete....ko končam z eno škatlico...ko pojem te 4 bele tablete, moram takoj začet z novo škatlico, ne glede na to, če že dobim M ali ne?

Tu pa ti jaz ne znam pomagat,nisem nikoli takih KT imela.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:13:33)

No,pa da še jaz delim z vami,kake ima ta naš Maks že zdaj 3 dni.Zaj je začel z forami,da se za vsako bedarijo(ampak res za vsako) začne kr jokat.Pa kr bi se cartal,pa take,ko nikoli ni bil tak do nobenega.pa on je po novem punčka in mi danes ni hotel v vrtec zjutraj,dokler mu nisem čopa naredla.Hjooooo,mislim,dol padeš.[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:21:23)

Hvala matcar, jo poskušamo zamotit na vse načine, pa še nismo našli pravega, niti najljubše igrače ne funkcionirajo, mogoče bo jutri boljše ko bomo doma vsaj. Je pa res upam, da samo faza, ker take je sploh ne poznam, kot da mi je nekdo otroka zamenjal čez noč no.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:27:30)

Hvala matcar, jo poskušamo zamotit na vse načine, pa še nismo našli pravega, niti najljubše igrače ne funkcionirajo, mogoče bo jutri boljše ko bomo doma vsaj. Je pa res upam, da samo faza, ker take je sploh ne poznam, kot da mi je nekdo otroka zamenjal čez noč no.

morda pa želi cartanja[sm=zmeden.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:29:48)

No,pa da še jaz delim z vami,kake ima ta naš Maks že zdaj 3 dni.Zaj je začel z forami,da se za vsako bedarijo(ampak res za vsako) začne kr jokat.Pa kr bi se cartal,pa take,ko nikoli ni bil tak do nobenega.pa on je po novem punčka in mi danes ni hotel v vrtec zjutraj,dokler mu nisem čopa naredla.Hjooooo,mislim,dol padeš.[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif]

samo res je neka čudna luna očitno ali  kaj no [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vsi otroci imajo neke faze čudne...

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:32:00)

No,pa da še jaz delim z vami,kake ima ta naš Maks že zdaj 3 dni.Zaj je začel z forami,da se za vsako bedarijo(ampak res za vsako) začne kr jokat.Pa kr bi se cartal,pa take,ko nikoli ni bil tak do nobenega.pa on je po novem punčka in mi danes ni hotel v vrtec zjutraj,dokler mu nisem čopa naredla.Hjooooo,mislim,dol padeš.[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif]

samo res je neka čudna luna očitno ali  kaj no [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vsi otroci imajo neke faze čudne...

Samo res,upam samo,da mi ne bo ju3 reko,da hoče kiklco oblečt.Jaoj,majke mi,te pa res dol padem.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:32:45)

Upam,da čimprej mine,ker vem,da to niti najmanj ni fajn.[sm=smiley13.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 22:33:09)

Možno!

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (30.1.2012 23:04:00)

Možno!

Nop...ker ni vredu če sediš pa jo vzameš v naročje, moraš stat, pa pol tudi ni vredu, če ne hodiš tja in tak kot ona ukazuje, pa če nima po možnosti keksa v ustih. V glavnem cartanje ni, to bi bilo še najmanj, da ne rečem "super", če bi lahko rešil s cartanjem.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (31.1.2012 6:45:39)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (31.1.2012 6:47:02)

Možno!

Nop...ker ni vredu če sediš pa jo vzameš v naročje, moraš stat, pa pol tudi ni vredu, če ne hodiš tja in tak kot ona ukazuje, pa če nima po možnosti keksa v ustih. V glavnem cartanje ni, to bi bilo še najmanj, da ne rečem "super", če bi lahko rešil s cartanjem.

Vedno večji občutek imam,da gre za fazo in izsiljevanje.Tako,da ti res vsetujem,da vztrajaj pri svojem.Bo pa to minlo,boš vidla.[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (31.1.2012 6:48:16)

Pokonci,pri kavi,ostali del še spi,razen Tea,ki je,pa upam,da bo še malo nazaj zaspal.Pol pa v nabavo,tak da se javim,kak hitro pridem do kompa!

oktober11 -> RE: Mariborčanke 23.del (31.1.2012 7:40:51)

jutro...

po dolgem, dolgem času L spal do 7, sem se jaz prej zbudila kot on <poleg pa razmišljala če še diha, ker je bil tak tiho> [sm=smiley36.gif]

arwenko kaj pa če je res kaka luna al pa kaj podobnega. upam da se kmalu obrne situacija, in bo spet pridna [sm=bravo.gif]

kava v petek... može... razen če me v teh bregih sneg ne zasipa [sm=smiley36.gif]

danes z L očitno ne bova počela nič - moj mi je avto odpelal, pa še voziček sem mela v prtljažniku. tak da mi niti njegov avto nič ne koristi. mam vsaj izgovor da ne rabim ven na mraz [sm=jezicek.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke 23.del (31.1.2012 7:42:10)

arabela* ta KT pa ne vem, jaz sem vedno jemala one ko jih je 21 not, in je bil 1 teden premora... ampak mislim da pri teh ne sme nič premora biti, da moreš takoj dalje nov paket začeti jemati

Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>