arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (13.1.2012 9:42:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 pred tem pa sva vode plačevala 20,00 eur!!!). mene pa letos jezi kurjava...Ko imamo te števce za radiatrje..full plačujemo preveč...lani sem do fulla kurla, pa luftala in sem manj plačevala, kot letos, ko samo zvečer zakurim malo, ker itak imamo toplo notri, pa dobim 87 €.....[sm=hudicek1.gif] mislim, ni logike tukaj[sm=zmeden.gif] Ti povem kolk sva midva dobila položnico za prejšnji mesec? 160,00 eur!!! Lanska položnica za enako obdobje je bila brez števcev 140,00 eur, zdaj odkar imava pa te frdamane števce pa plačujem kot da živim v štirisobnem in ne dvosobnem stanovanju! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] joj, se mi smiliet, ko ste v blokih[sm=smiley19.gif] položnice take, da te kap[sm=hudicek1.gif] ja ne bi smele bit[sm=smiley36.gif] ampak je fajn, ko ni treba nič....skrbet....saj pravim, še pod predpražnikom mi pometejo in pomijejo....mi samo plačat moramo vse[sm=smiley5.gif]
|
|
|
|