Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (13.4.2012 19:15:44)
|
Kje naj začnem...pester dan je bil danes... - najprej prva slaba novica, v službi dobili virus in so se nam vsuli vsi računalniki, v glavnem cel vikend bodo delali, pa poskušali rešit kaj se rešit da, me je kr malo stran vsega skupaj. - potem dobra novica, dobila odločno za vrtec in OD, vrtec sem v 6. razredu, kar je 43% cene in to je samo 3% več kot zdaj, tak da s tem sem kr zadovoljna, OD so mi pa celo zvišali iz 22 na po novem 30 eur. V glavnem tu je super. - tretja pa, da sme ugotovola da ko sem danes poplačala vse položnice, da mi v sredo za trajnike zmanjka 115 eur. In zdaj moram nekako sčarat pa it v torek na kreditno kartico dvignit gotovino, pa jo položit na račun, da se pokrijem [sm=smiley13.gif] V glavnem zabediralo me je do konca. Ampak bomo že nekako. Ta mesec me je hudičevo vžgal po žepu s tole menjavo avta [sm=smiley13.gif] Ampak hvala bogu po svoje, da sem to naredila, da imamo vsaj en vozen avto, drugega namreč še vedno nimamo doma, vprašanje kdaj bo sploh. - v glavnem to bo kr konec današnjega dneva...danes še mam za naredit eno poročilo malo, pa učit se, pa bo dneva konec, jutri je nov dan, upam da bo bolje.
|
|
|
|