arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (21.3.2012 10:10:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čeprav vprašanje kako dolgo še bodo trenerke, potem bodo bolj kratke hlače verjetno ne? Jaz mislim da boje še ene 2 meseca. Vprašanje kako vreme bo aprila. Pa jaz mu jih še poleti zjutraj dam gor, ko delam dopoldan, ker ob 5h še ni neke vročine. Pa ga pol moj ata preobleče preden gre v vrtec. No vsaj tak je bilo lani, letos pa kdo ve. mi pa nismo imeli trenerk skoraj nikoli. samo legice...te so zakon[sm=smiley1.gif] No, pol pa rabim več legice, ker 3 so premalo. Sploh zdaj ko naša še plazi ne. So v takšnem katastrofalnem stanju vsak dan da je joj. Zdaj jo itak preoblačimo ne, je malo več dela zjutraj. Ker ji dam normalne hlače, pol pa jo preoblečem v legice/danes trenerko tam, ko bo pa še malo bolj toplo, bo pa k sreči lahko kr v legicah šla že zjutraj, pa se jo spet samo sleče. Mi je s tega vidika tak zoprn cajt zdaj. [sm=smiley36.gif] A preveč kompliciram? sploh ne kompliciraš. jaz tudi vse možno delam, pa je M že večja.Zdaj ko še je bilo mrzlo, sem ji kavbojke v vrtcu slačila, pa legice oblekla, tud sama je lažje se obula in vse če je bila v legicah. Pa jakne in pulovre tovorila sem in tja, enega za v vrtcu, pa za domov potem, če je bila peš...je treba komplicirat, ker drugače je cela štala[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|