RE: Mariborčanke 23.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (8.3.2012 20:12:27)

Čer. Se na hitro javim. V službi nenormalna gužva, sami sestanki. Po službi smo pa šli malo v bumbarja in je bilo res luštno. Sploh nisem vedela, da je moj otrok tak spreten in plazi bolj kot marsikateri ki hodi že. V glavnem tamala se je zdivjala. Pol smo pa šli še v Hofer so zemlo in pesek za peskovnik, pa k tastu, kjer so nam večerjo pripravili in sem se ful najedla.

Zdaj pa sem najprej ugotovila, da je moj kovček za 3cm preširok za ročno prtljago. Zdaj pa bova videla, enega nama bo foter posodil, tisti je sigurno ok, tega pa bomo probali zašmuglat gor ali pa pač oddat, pa reskirat da eventuelno ne prispe med prestopom.

Nič, zdaj pa grem pakirat.

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (8.3.2012 20:35:47)

Čer!

Tudi jaz vas samo pozdravim. Mi ni danes za nič in bom kar odšla spat z L.

Nočko.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (8.3.2012 21:22:14)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer!

Tudi jaz vas samo pozdravim. Mi ni danes za nič in bom kar odšla spat z L.

Nočko.

Podpis pod to in nočko še od mene!

majakla -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 7:13:18)

Dobro jutro

Fajn kafetkajte in kaki šluk še za mene naredite [sm=smiley2.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 8:13:21)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 8:34:13)

jutro,
končno smo malo boljše spali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. se je samo 2x zbudil, dala malo čaja in je takoj zaspal nazaj. pa celo noč je bil v svoji postli.
danes ga grem v vrtec vpisat, če nama bo časovno zneslo, potem na FT, pol se pa tak vidimo na kavi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... če še bo katera sploh tam...

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 10:14:16)

Dan!

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 10:16:06)

Evo,moja kava šla rakom žvižgat,pa obravnava tudi-spet.[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]Sma se z matero spičle spet do fula.[sm=hudicek1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 11:08:00)

Dan[sm=smiley1.gif]

Od zdravnika, dala skozi zadnjo inhalacijo, zdaj pa globoko upam,d a bo vsaj malo boljše, da lahko solidno živim, drugače[sm=grrr.gif][sm=grrr.gif]

prej sva imela obisk, pa malo kofetkava, popoldne pa tak po otroke....nič posebnega[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 11:08:35)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

,pa obravnava tudi-spet.[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]

pa si javla, da te ne bo?

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 11:09:29)

Sma se z matero spičle spet do fula.[sm=hudicek1.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], kak te razumem, moja je trenutno skulirana...ampak jo moram dnevno klicat, drugače je ogenj v bajti[sm=smiley6.gif][sm=smiley6.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 13:42:11)

Evo,moja kava šla rakom žvižgat,pa obravnava tudi-spet.[sm=lev.gif] [sm=lev.gif] [sm=lev.gif] Sma se z matero spičle spet do fula.[sm=hudicek1.gif]

ojoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] 

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 13:43:18)

punce, ki ste že oddajale te nove vloge na CSD:
kaj se v isti vlogi označi, da vlagaš za otroški dodatek in za znižano plačilo vrtca in oddaš istočasno za oboje?

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 13:48:16)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kaj se v isti vlogi označi, da vlagaš za otroški dodatek in za znižano plačilo vrtca in oddaš istočasno za oboje?

Ja, v isti vlogi vse.

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 13:52:22)

Jaz nisem, mi je pa rekla da bodo vseeno na novo izračunali. Morem pa ta mesec dat novo vlogo za otroške.

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 13:55:54)

no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo).

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 13:57:05)

Arwenko ti hodiš malo več v gledališče - si gledala mogoče opereto Vesela vdova?

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 14:23:49)

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

,pa obravnava tudi-spet.[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif]

pa si javla, da te ne bo?

Ja,ja,imam že drugi termin.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 14:26:02)

no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo).

Nočem ti veselje kvarit,samo do aprila zelo težko,da boš imela vse porihtano in odločbo.Meni je vrtec dal vlogo za Saš-a lani,pa bom do aprila komaj dobila odločbo.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 14:27:30)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], kak te razumem, moja je trenutno skulirana...ampak jo moram dnevno klicat, drugače je ogenj v bajti[sm=smiley6.gif][sm=smiley6.gif]

Moja mati pa se tak obnaša,odkar ateja ni,kot da je samo ona in nihče drug.24 ur sem ji na razpolago,furam jo okoli,kam se ji sprdne,ker sama nič ne more,reva.Po drugi strani pa samo šimfa.[sm=hudicek1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 14:30:22)

no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo).

Nočem ti veselje kvarit,samo do aprila zelo težko,da boš imela vse porihtano in odločbo.Meni je vrtec dal vlogo za Saš-a lani,pa bom do aprila komaj dobila odločbo.

ne, saj ne rabim na odločbo čakat, samo na začetek postopka, da zavod kontaktira vrtec, pa ga že lahko vpišemo. odločbo bomo itak šele čez pol leta dobili.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 16:00:05)

no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo).

ne, saj ne rabim na odločbo čakat, samo na začetek postopka, da zavod kontaktira vrtec, pa ga že lahko vpišemo. odločbo bomo itak šele čez pol leta dobili.

Aja,pol pa ok,sem narobe razumela.To pa mislim,da bo hitro.Mene so že po cca.1 mesecu klicali na razgovor.

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 17:04:35)

Dan,

spet en hud dan za nami, izvedeli, da je tast v bolnici, v kritičnem stanju, kar naenkrat...so mu ure štete.....

skrtaka ne vem, kaj se dogaja, vsak dan neke slabe novice, me je prav strah že, kaj še bo[sm=smiley13.gif]

Z M sva zdaj doma, A je na rojstnem dnevu od sošolke. Ni mi za nič, gledam nadaljevanko, potem pa še moram kosilo naret...

arabela* -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 17:07:06)

Moja mati pa se tak obnaša,odkar ateja ni,kot da je samo ona in nihče drug.24 ur sem ji na razpolago,furam jo okoli,kam se ji sprdne,ker sama nič ne more,reva.Po drugi strani pa samo šimfa.[sm=hudicek1.gif]

eh...jaz sem rekla, da bo enkrat bolje. Dost požiram, tud zbolela sem zarad vsega, ampak se več ne bom pustila. Kdor ne doživi, ne razume kako je to, po eni strani tak, po drugi pa ti dajo jasno vedet, da je to kao "tvoja" dolžnost....[sm=smiley13.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 20:02:58)

Čer!

Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>