matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (9.3.2012 16:00:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no v vrtcu nisva nič zrihtala, ker moramo čakat na zavod za šolstvo, da nas najprej pokliče in da steče postopek za usmerjanje. šele, ko oni dajo zaprosilo vrtcu, ga lahko vpišemo. in tudi vlogo za znižano plačilo se daje zdaj na CSD (kjer sem bila mimogrede v sredo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ), ampak jaz tega nisem vedla, ker pač do zdaj nismo še rabli. v glavnem upam, da nam časovno rata uskladit vso papirologijo in da bo lahko šel z aprilom v vrtec, za vsak slučaj, če meni ne podaljšajo bolniške (čeprav močno upam, da mi jo bodo). Nočem ti veselje kvarit,samo do aprila zelo težko,da boš imela vse porihtano in odločbo.Meni je vrtec dal vlogo za Saš-a lani,pa bom do aprila komaj dobila odločbo. ne, saj ne rabim na odločbo čakat, samo na začetek postopka, da zavod kontaktira vrtec, pa ga že lahko vpišemo. odločbo bomo itak šele čez pol leta dobili. Aja,pol pa ok,sem narobe razumela.To pa mislim,da bo hitro.Mene so že po cca.1 mesecu klicali na razgovor.
|
|
|
|