katy83 -> RE: Mariborčanke 23.del (7.3.2012 9:41:43)
|
dan... sem vidla da vas je kar nekaj tu, pa da malo izkoristim za čvek[sm=smiley1.gif] Kaj novega pri nas? hm, danes smo nameravale s sestrično in mamo it do trikotne jase, ampak sta šli sami, meni v takem mrazu res ni za hodit...ko bo 15 plusa pa ni blema[sm=smiley1.gif] T je v vrtcu, na jajčkah se mu je naredla neka čudna gmota mozoljev, kot neki herpes...sva jutri naročena pri P...upam, da ni kaj hudega... Drugače pa, včeraj začela hodit na filozofsko fakulteto na tečaj nemščine, da malo ponovim, pa mama tudi hodi...tak da sva zdaj študentki[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] T je bil pa včeraj prvič v vasrtvu pri tašči in tastu...ni bilo baje nibenega problema[sm=bravo.gif] Karmen...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za službo za tvoejega...kaj še lahko mojemu kaj zrihta??? Moj bi šel v Avstrijo, karkoli delat, ker tu imajo zadnje čase take fore, da kozlaš. [sm=hudicek1.gif] Arabela ...upam, da se čimprej pozdraviš...pa pridna si s šolo[sm=bravo.gif] Ly ...tebi, pa glede M, da se obrne tako kot si sama želiš. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|