oktober11 -> RE: Mariborčanke 23.del (9.1.2012 15:05:49)
|
hey, hey! no, te pa se vam res malo javim, da ne bo zgledalo kot da samo firbcam za vami [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tak fajne se mi zdite, da sem prav not padla v to, kar napišete. na forumu pa redkokdaj kaj napišem, tak da ne se jeziti za mojo radovednost [sm=smiley36.gif] kaj naj povem (razen da sem iz mb)... na podlagi nicka lahko vidite da mam doma pubeca, ki bo počasi star 3 mesece. in ker ne lutava kaj dosti okrog, berem kak ve hodite na kavice, v šopinge, se drsate itd. si poleg vas prav predstavljam kak je to fino, ko nisi večino časa v bajti, al pa kje na sprehodu po vedno isti dolgocajtni poti. saj bi šla kam drugam vozičkat, ampak mi mali včasih ve že tu fajno sireno spusti, pa ne zberem poguma da bi ga naložila v avto in ga npr. v park na sprehod pelala. poleg tega pa mi je tečno, da bi sama nekje drugje vozičkala... tak da mogoče se pridružim na kakem sprehodu, če bo za stvar [sm=smiley2.gif] evo, pa sem se vam oglasila, bom še probala kdaj kaj napisati, da ne bom samo brala. lp zaenkrat.... [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|