RE: Mariborčanke 23.del (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (29.2.2012 19:53:56)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Evo nas, na frišno stehtane in zmerjene: 9160 g in pa ceeeelih 75 cm!!! Moj mali velikan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif]

Lepo. [sm=bravo.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (29.2.2012 20:31:57)

Čer! [sm=smiley1.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (29.2.2012 20:34:03)

Preživela dan. Najprej sem ugotovila, da sem šla zastojn v Ljubljano in to 15 minut pred sestankom. Tako da sem si pol privoščila kosilo v svoji najljubši restavraciji - en fajn Ceasar's Chicken Salad in limonado zraven. Pol pa sem šla ob Ljubljanico v en kafič pisat moje proste spise, ocene psov, za prijavo na izpit. In mi je uspelo, še na hitro odnesla v Vodice na zvezo in proti domu. Mojadva sta se pa šla podvig in sta šla z vlakom do Celja, malo na izlet pač, pol pa smo se v Celju našli. Zdaj zvečer pa še postrigla enega psa in dneva je konec.

Na kavo pridem...prinesem album [sm=bravo.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:15:49)

dobro jutro,

uuu kak sem se naspala. malega sem dala spat ob 21h, pa sem poleg še jaz zaspala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
pa sonček bo jeeej, se vidimo na kavi, koooončno!

karmen7 -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:24:21)

Jutro!

Ne delam danes nič, tak [sm=smiley13.gif] Dedi!!! Počakam da se tast prisveti, pol pa grem ven z malim pa me ni cel dan. Upam samo da ne bo kak dež, se neki čudni oblaki svetijo tu okrog.

oktober11 -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:25:52)

jutro

ponovno mam neke težave z internetom, tak da samo napišem da prideva na kavo (če bo mali sodeloval, včeraj ni bil pri volji za kofetkanje [sm=smiley36.gif]) tak da ob 10 v EP na "zunanji strani MCcDonaldsa". al pa 10:10, al pa 10:15, kakor nama bo pač uspelo [sm=jezicek.gif] če pa naju do pol 11 ne bo, te pa sva najverjetneje na krožni vožnji do slovenske bistrice in nazaj [sm=smiley36.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:28:35)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:29:05)

Jaz tudi pridirkam na kofe,sicer ne bom dolgo,pridem pa.[sm=smiley1.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:33:47)

Jutro...priletim jaz tudi na kafe...zmatrana sem danes. [sm=smiley36.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:39:04)

Pridem na kavoooooooooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

oktober11 -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:43:20)

jooooj, danes bo spet konkretna gužva v EP, upokojenci majo popust [sm=zmeden.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 8:47:57)

Jutro

se vidimo čez urco  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

karmen7 -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:17:15)

Huh nobene nikjer, se vidi da je sonček. V glavnem pri nas je zaspal ob 12.45 in še spi, upam da še bo nekaj časa, tak da je mir. Midva sma se pa tudi najedla, pospravljeno je, pol pa bomo vidli. Če bo se zbudil "pravi" čas gremo še malo ven.

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:34:42)

Huh nobene nikjer, se vidi da je sonček. V glavnem pri nas je zaspal ob 12.45 in še spi, upam da še bo nekaj časa, tak da je mir. Midva sma se pa tudi najedla, pospravljeno je, pol pa bomo vidli. Če bo se zbudil "pravi" čas gremo še malo ven.

Jaz sem tukaj, ampak nobena nič ne piše, nekaj pametnega za povedat sama pa tudi nimam [sm=jezicek.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:36:54)

Dan!

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:39:16)

Logoped za nama,čez dobro uro pa še en Z.Ta mi je dosti boljša,kot tista,ki sma jo prej imela,čeprav tudi ni bila slaba.Ampak,ta je takoj povedala,kako in kaj pri Saš-u.Izvid od testiranja sluha je tudi pogledala in mi pove,da ne sliši dobro,vendar ne tolko slabo,da bi potreboval slušni aparat ali kaki poseg.Me je skoraj kap zadela.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Je pa še veliko dela pred njim,da se bo porihtal.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:40:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem tukaj, ampak nobena nič ne piše, nekaj pametnega za povedat sama pa tudi nimam [sm=jezicek.gif]

jaz sem tudi malo tukaj,pol pa šibava naprej.Bom malo več zvečer,če ne bom preveč utrujena,ker sem že zdaj!

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:45:43)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

jaz sem tudi malo tukaj,pol pa šibava naprej.Bom malo več zvečer,če ne bom preveč utrujena,ker sem že zdaj!

matcar, zdaj sem psico peljala ven lulat in sem se prav zavzela in je res tale pedopsihiatrinja tukaj nasproti nas [sm=smiley36.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:48:27)

matcar, zdaj sem psico peljala ven lulat in sem se prav zavzela in je res tale pedopsihiatrinja tukaj nasproti nas [sm=smiley36.gif]

Jap.In to je prav zdravnik,pa še psihologa imama.Mi je danes logopedinja povedala.

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 14:51:55)

Logoped za nama,čez dobro uro pa še en Z.Ta mi je dosti boljša,kot tista,ki sma jo prej imela,čeprav tudi ni bila slaba.Ampak,ta je takoj povedala,kako in kaj pri Saš-u.Izvid od testiranja sluha je tudi pogledala in mi pove,da ne sliši dobro,vendar ne tolko slabo,da bi potreboval slušni aparat ali kaki poseg.Me je skoraj kap zadela.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Je pa še veliko dela pred njim,da se bo porihtal.

A to pomeni, da prav slabo sliši? Mislim, jaz sem skoz mislila, da pač ni slišal zaradi masla in zabitih ušes ne. Ali to pomeni da je kak drug razlog za tale slab sluh?

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 15:10:04)

A to pomeni, da prav slabo sliši? Mislim, jaz sem skoz mislila, da pač ni slišal zaradi masla in zabitih ušes ne. Ali to pomeni da je kak drug razlog za tale slab sluh?

Ja,prav slabše sliši.Jaz sem enako mislila,pa sem se motla,oz. bolje rečeno,me moj občutek ni varal,da je še nekaj druga zraven.

matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 15:14:45)

Se tipkamo,šibama mi2 počasi!

ly117 -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 16:41:05)

Dan! [sm=smiley1.gif]

Zjutraj peljala L v vrtec in ko sem oddala peljala mamo po mesečni nakup. Domov prišla malo po 10h. na hitrco nekaj pojedla in se spravla z mojim čistit oken v dnevni. Končala sma pa pred uro. Vmes sma samo kosilo jedla.
Zdaj pa malo počivamo in čakamo na klic da nas otrok pogreša in moremo po njega k mojim.

Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 17:54:13)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! [sm=smiley1.gif]

Zjutraj peljala L v vrtec in ko sem oddala peljala mamo po mesečni nakup. Domov prišla malo po 10h. na hitrco nekaj pojedla in se spravla z mojim čistit oken v dnevni. Končala sma pa pred uro. Vmes sma samo kosilo jedla.
Zdaj pa malo počivamo in čakamo na klic da nas otrok pogreša in moremo po njega k mojim.

Danes sva se ravno križale v vrtcu, sem videla tvoj avto [sm=smiley1.gif]
Jaz se moram ta vikend tudi malo lotiit pospravljanja.

bambixxx -> RE: Mariborčanke 23.del (1.3.2012 18:36:11)

huh, jaz sem se pa celo popoldne igrala in sem Tiborju naredilo tisto knjigico, ko sem razlagala na kavi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
zdaj ga pa še porihtam za spanje, pol pa šibam na aerobiko po dolgem času.

Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>