|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce?
25.8.2005 13:29:42   
Anonimen
Ojoj, Deni, tukaj sem pa s teboj. To gre meni totalno, absolutno, grozno, za pipizdit na živce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
25.8.2005 13:32:31   
urši*
ZAMUJANJE :grrr:, PA ČE ZAVESE NE STOJIJO TAKO KOT JS HOČEM:ups:, PA ČE ME NEKDO NE POSLUŠA:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
25.8.2005 13:41:32   
baguSka
Da se nebi mogla brzdat, NIČ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
25.8.2005 14:12:47   
Sibil_
Tašča s svojimi bistroumnimi izjavami.:grrr:

LP,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.8.2005 14:13:38   
viv_
urši* - firnkm se pustiš sprovocirat????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.8.2005 14:39:14   
nejcko

Če me nekdo prime za nos (največkrat je to seveda moj dec ali pa otroka), to pa kar mlatit začnem okoli sebe, ali pa da imam onemogočeno gibanje rok, grrrr.

Drugače pa tudi jaz v trgovini ali kje drugje popenim, če se kdo preriva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
25.8.2005 14:41:17   
SANDY
sa morm enga čakat...:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: takrat v sebi rodim satana.
Pa Trina me jeza s trmo na vsake kvatre :pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
25.8.2005 15:00:34   
dejčka2
:hudicek::hudicek::hudicek:muhe, ki ne dajo moji bibi miru kadar spi in se zaradi njih zbudi, ravnokar čakam eno:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
25.8.2005 15:19:41   
Lunca1
Meni tudi zamujanje, pa prerivanje v trgovinah, pa če me eden od zadaj z vozkom rine. se mi kar pritisk dviga. v zamujanju je pa moj :love: ena a. Reče pridem čez 10 minut, pa pride čez uro ali dve.:grrr: Jaz sem pa skor do sekunde točna ali pa raje 10 minut prej in me to definitivno razkuri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
25.8.2005 15:35:33   
rija
Promet, gužva na cesti in neodločni in piplasti vozniki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.8.2005 15:38:25   
zoya_
Men gre najbolj na živce, kot je že ena rekla ZAMUJANJE....:grrr: pa to, da mi nekdo soli pamet o zadevi, o kateri sam nima nobenga pojma... :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
25.8.2005 15:51:01   
Maxica
Mene pa zadnje čase ljudje, ki vozijo 40km/h tam, kjer bi se lahko vozilo 90, zraven pa gledajo naokrog in še telefonirajo.:grrr:Ja, ker sem zadnje čase spet precej na cesti, me čisto znervirajo "počasneti" na cesti. Pa nisem kakšen šofer-divjak, ampak vse do ene mere.
Sicer pa me spravi ob živce pametovanje tašč,tetk,babic:hudicek::grrr: itd. o vzgoji in negovanju mojega otroka...
Eh, pustimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.8.2005 15:55:51   
zoya_
Maxica... ej taki so tud za ****... pa dej se pelj vsaj tolk kot piše na tabli ne 10 manj ali pa 30 manj...

Včeraj se nama je en v rit zabil, ko smo stali na cesti... je reku tip, da nič ne vidi:zmeden: pol mu je pa reku moj, da pol pa najbolj, da policijo pokličemo, da take idiote spravijo s ceste, ker naslednjič bo pa človeka zbil, pa sploh ne bo vedel... pa preče, da sej je itak tle bliz doma... mislem, kakšni izgovori :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
25.8.2005 20:50:37   
puncica
Ena baba ki s ena moji relaciji s rdečo petko vozi tam ko je 50 omejitev 40, tam ko je 90 pa 60. Mislim da bi jo kr iz avta potegnla pa rekla naj gre peš:grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
25.8.2005 21:32:39   
polona2
Kadar imam PMS, VSE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
25.8.2005 21:37:02   
KIRA
hm, sicer bolj poredko, ampak pol orenk. na palmo me spravlja tašča in to z malenkostmi, ker je mam poln kufer.
drgač pa vsi ki mislijo, da so noremu vrablu pametno rit pojedli in morjo met vedno zadnjo, pa čeprav je ša tako neumna...
sej se probam pomirt, ampak skoz mi ne rata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?