Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:40:19
|
|
|
|
ribica.
|
Pritisk mi naraste, kadar slišim kakšno prigodo, kjer se nekdo pusti teptat in molči, namesto da bi povedal kar ga moti. Takrat bi najraje kr sama naredila red in jasno in glasno povedala kako stvari stojijo. Da je mir, za vselej!
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:46:11
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Mene pa spravi ob živce navada ene od sodelavk. In sicer mi ,baba hudičeva, na WC-ju pusti okvir školjke gor dvignjen. Kaj hudiča ma ženska na stranišču dvigovat pokrov, kot kak dec. A ma tiča za scat:zmeden: In ko jaz pridem na WC, seveda nič ne pogledam....avto matsko gate dol in skoraj v sekret padem:grrr: ker je brez pokrova ful nižji, pa še rit mi zmrzne na keramiki.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:49:45
|
|
|
|
dory
|
cukrcek...a ti se usedes na javnih wc-jih? 8)
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:51:57
|
|
|
|
CUKRČEK
|
teja., v službi imam sodelavke....torej hodim tud v službi na WC. ;)
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:52:29
|
|
|
|
dory
|
sluzben wc je tud zame javni wc...:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:53:41
|
|
|
|
*zvezdica*
|
- po krivem obsojanje - da ima nekdo mnenje glede nečas pa tud pod razno noče slišat še kakšnega drugega...grrrrr - nenehno vtikanje v drugega, medtem ko ima cel kup smeti za pomest pred svojim pragom - nerazumevanje
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:54:22
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pa naj bo javni WC. Glede na to, da v dopoldnevu vsaj 2x čistilka pride in zrihta WC , je le ta res urejen in čist. ZAto se mi to ne zdi grdo.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:54:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
razen doma, drugod povsod uporabljam smukaško prežo :zmeden2: na WCju mislim :)- drgač me pa popolnoma ob živce ne spravi NIČ! 8)
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 12:55:17
|
|
|
|
dory
|
evo tud jest samo smukasko...le doma je doma...vsaj zame...sto ljudi sto cudi in ne glede na cistilke ne mors vedet kolk je za zihr cisto :)
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:02:00
|
|
|
|
.ču
|
...nepriznavanje napak:grrr:...
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:02:35
|
|
|
|
viv_
|
Ahjoj, jest se na službi zmer usedem na skret, pa se mi še ni rit unela. Če bi se mi pa, bi pa praško pasto uporabla :)- Ampak smo na 2 WC-ja 3 punce, tko da je skret veliko manj uporabljan kot tisti doma, pa vsak dan je spucan, doma pa ni! Najbojl me znervira, ko pridem zjutraj v dnevno, pa nekje najdem snus, ki ga je moj prejšnji večer cuzal pa ga je dal potem pred spanjem ven. To pa čist popizdim! Prvič zato ker se mi gravža, drugič pa zato, ker sam čakam, kdaj bo kje kakšnega tamala pobrala in ga dala v usta.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:03:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
snus:zmeden: kaj pa je to set ena stvar?
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tobak za pod ustnico. Pri nas je isto, meni se tudi gravža.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:05:25
|
|
|
|
dory
|
viv?? kwa paj to za en snus? ojej:zmeden:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:05:44
|
|
|
|
dory
|
o shit...bljak:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:05:52
|
|
|
|
viv_
|
To je un klinčev tobak, ki si ga zabašeš pod zgornjo ustnico. Maš ga razsutega ali pa v vrečkah (hvala bogu ma saj unga v vrečki). To majo ponavad športniki namest cigaret...
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:06:59
|
|
|
|
viv_
|
O Splišni, sožalje :) Lahk pa tvojmu :love: poveš, da je ugodno če ga naročiš po netu iz švedske, pa zmeri je svež :)-
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? A veš, da bom. Drugače ga moj kupuje v trafiki pri kinu Center. Pa pšššš, ne nobenemu povedat, ker, saj veš, je prepovedano.:)
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Moliću lepo, mister-Splišni in Ben A. Flek sta navadna dilerja! Danes pod ustnico, jutr v žilo! :)-
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:12:29
|
|
|
|
viv_
|
Ja, moj ga je tut tam (pššššš), ampak je cnej na www.buysnus.com. Pa ful hitro pride!
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:15:57
|
|
|
|
CatJa
|
Fuj, fuj, fuj. A da tudi vasi uporabljajo tobak? Jaz sem za to prvic slisala, ko mi je nekdo povedal, da ga uporabljajo (predvsem) Bosanci, ki delajo v jami, da si okus popravjo. Drugace gre pa men sicer nekaj stvari na zivce, nobena od njih pa me ne spravi POPOLNOMA ob zivce.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:16:55
|
|
|
|
viv_
|
Meta. :)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2005 13:16:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:20:08
|
|
|
|
huda
|
mene pa eni uporabniki na RR:hudicek: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- če pa majo taaaaaaakkkkkkkkkkk tečne teme; pa tak so pametni.............; pa tak polni nasvetov............; pa toliko tem na dan odprejo,.............. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- sam hecam se;)
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:24:51
|
|
|
|
Maček Muri
|
Zamujanje, zamujanje, zamujanje pa butasti izgovori
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?