Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, Deni, tukaj sem pa s teboj. To gre meni totalno, absolutno, grozno, za pipizdit na živce.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:32:31
|
|
|
|
urši*
|
ZAMUJANJE :grrr:, PA ČE ZAVESE NE STOJIJO TAKO KOT JS HOČEM:ups:, PA ČE ME NEKDO NE POSLUŠA:grrr:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 13:41:32
|
|
|
|
baguSka
|
Da se nebi mogla brzdat, NIČ.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 14:12:47
|
|
|
|
Sibil_
|
Tašča s svojimi bistroumnimi izjavami.:grrr: LP, Sibil
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 14:13:38
|
|
|
|
viv_
|
urši* - firnkm se pustiš sprovocirat????
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 14:39:14
|
|
|
|
nejcko
|
Če me nekdo prime za nos (največkrat je to seveda moj dec ali pa otroka), to pa kar mlatit začnem okoli sebe, ali pa da imam onemogočeno gibanje rok, grrrr. Drugače pa tudi jaz v trgovini ali kje drugje popenim, če se kdo preriva.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 14:41:17
|
|
|
|
SANDY
|
sa morm enga čakat...:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: takrat v sebi rodim satana. Pa Trina me jeza s trmo na vsake kvatre :pujs:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 15:00:34
|
|
|
|
dejčka2
|
:hudicek::hudicek::hudicek:muhe, ki ne dajo moji bibi miru kadar spi in se zaradi njih zbudi, ravnokar čakam eno:hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 15:19:41
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni tudi zamujanje, pa prerivanje v trgovinah, pa če me eden od zadaj z vozkom rine. se mi kar pritisk dviga. v zamujanju je pa moj :love: ena a. Reče pridem čez 10 minut, pa pride čez uro ali dve.:grrr: Jaz sem pa skor do sekunde točna ali pa raje 10 minut prej in me to definitivno razkuri.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 15:35:33
|
|
|
|
rija
|
Promet, gužva na cesti in neodločni in piplasti vozniki.
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 15:38:25
|
|
|
|
zoya_
|
Men gre najbolj na živce, kot je že ena rekla ZAMUJANJE....:grrr: pa to, da mi nekdo soli pamet o zadevi, o kateri sam nima nobenga pojma... :grrr:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 15:51:01
|
|
|
|
Maxica
|
Mene pa zadnje čase ljudje, ki vozijo 40km/h tam, kjer bi se lahko vozilo 90, zraven pa gledajo naokrog in še telefonirajo.:grrr:Ja, ker sem zadnje čase spet precej na cesti, me čisto znervirajo "počasneti" na cesti. Pa nisem kakšen šofer-divjak, ampak vse do ene mere. Sicer pa me spravi ob živce pametovanje tašč,tetk,babic:hudicek::grrr: itd. o vzgoji in negovanju mojega otroka... Eh, pustimo...
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 15:55:51
|
|
|
|
zoya_
|
Maxica... ej taki so tud za ****... pa dej se pelj vsaj tolk kot piše na tabli ne 10 manj ali pa 30 manj... Včeraj se nama je en v rit zabil, ko smo stali na cesti... je reku tip, da nič ne vidi:zmeden: pol mu je pa reku moj, da pol pa najbolj, da policijo pokličemo, da take idiote spravijo s ceste, ker naslednjič bo pa človeka zbil, pa sploh ne bo vedel... pa preče, da sej je itak tle bliz doma... mislem, kakšni izgovori :zmeden:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 20:50:37
|
|
|
|
puncica
|
Ena baba ki s ena moji relaciji s rdečo petko vozi tam ko je 50 omejitev 40, tam ko je 90 pa 60. Mislim da bi jo kr iz avta potegnla pa rekla naj gre peš:grrr::grrr:
|
|
|
|
Kaj vas POPOLNOMA spravi ob živce? 25.8.2005 21:32:39
|
|
|
|
polona2
|
Kadar imam PMS, VSE!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?