Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 11:06:41
|
|
|
|
Medea10
|
Pozdravljene vsevedke, torej, noseča sem 41t 1/7, v petek (10 dan po PDP) mi bodo sprožili porod. Za sabo imam že eno sprožitev (predrtje mehurja + umetne popadke v 42t, opravila sem v 5 urah in pol) aprila 2010, zato vem kako bo potekala ta v petek. Priznam, sem živčna, sploh ne morem nehat mislit na to, da se spet ne bo zgodilo spontano, vendar se veselim spoznat svojo težko pričakovano drugo štručko. Na pregledu v torek sem bila odprta 2 cm, kar se mi zdi kar OK, vendar bi rada nekako vplivala na mv, da bo do petka še bolj odprt. Še raje bi videla, da bi sama nekako sprožila porod ampak sem se sprijaznila, da vrjetno ne bo zaleglo NIČ. Čez vikend in v ponedeljek sem imela tudi popadke, ampak so totalno izginili pred torkovim pregledom (me je groza bolnišnic). Z dragim sva 2 dni vsak dan , dvigujem svojo skoraj 12kg težko prvorojenko, tudi plešem z njo v naročju, hodim po stopnicah vsak dan parkrat gor in dol, po 20 minut stojim pod vročim tušem, masiram in stimuliram bradavice in prsi... Kaj še vpliva na odpiranje ali pa morebitno sprožitev? Ves čas me tišči dol, boli me v križu. Sem in tja se me loti kak popadek. Iz mene padajo kepice prozorno-(umazano)bele sluzi... Hvala že vnaprej za vse nasvete, ki jih bom dobila. Zlate ste.
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 13:30:32
|
|
|
|
SMT3
|
Pojdi kupit seneni drobir in sedi nad paro.Pazi da si jo ne popečeš Ti zmehča maternični vrat in sproži popadke.Poznam osebe,ki jim je to pomagalo.Srečno
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 13:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
mene je odprla ginekologinja.me je vprašala če hočem rodit sem rekla da ja in me je sama z roko.malo je bolelo,ampak je pomagalo . za kaj drugega pa dvomim da pomaga.če bi para pomagala potem bi že jaz zdavnaj rodila
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 13:44:00
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mene je odprla ginekologinja.me je vprašala če hočem rodit sem rekla da ja in me je sama z roko.malo je bolelo,ampak je pomagalo . za kaj drugega pa dvomim da pomaga.če bi para pomagala potem bi že jaz zdavnaj rodila Ne samo para temveč para senenega drobirja
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 13:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ne pomaga
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 13:54:51
|
|
|
|
Raho
|
Meni ni pomagalo NIČ. Pred sedmimi leti sem bila v enaki situaciji. Je pa res, da sem se dogovorila v p. potem, da sem rodila 1.1. (če pogledaš s tehničnega vidika je moj sin zaradi enega dneva 1 leto pridobil pri vstopu v šolo).
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 14:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
tak kot je ena napisala - tudi meni je doktor malo "poštoral" in (že dvakrat) naslednji oz. isti dan sem rodila drugače pa jaz vedno pred pdp pijem malinov čaj, dohtar se mi je sicer smejal, ampak baje mehča MV, pa porodi so hitrjši. No, prvič sem rojevala 3 ure, drugič pa neverjetnih 15 min, tak da verjamem v to. vso srečo pri porodu!
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 14:19:49
|
|
|
|
josephine27
|
meni tud šraufanje ginekologov ni pomagalo. poskusila vse kar ti pa nič. spontani popadki so se začeli 10 dni čez rok, ko sem se končno udala v usodo in sprijaznila, da me pač čaka še en CR, ker mi umetno poroda pač niso smeli sprožiti. mogoče je to naklučje mogoče pa sem bila prej preveč napeta in je pomagalo to da sem se sprostila.
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2011 15:04:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: V petek mi bodo sprožili 28.12.2011 16:08:01
|
|
|
|
cilla
|
Kaj pa refleksna masaža stopal s pritiski na prave točke? Pri usposobljeni osebi, seveda? Jaz imam eno tako, sem k njej hodila že za pomoč pri zanositvi in bom šla tudi pred rokom mal na masaže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?