Medea10 -> V petek mi bodo sprožili (28.12.2011 11:06:41)
|
Pozdravljene vsevedke, torej, noseča sem 41t 1/7, v petek (10 dan po PDP) mi bodo sprožili porod. Za sabo imam že eno sprožitev (predrtje mehurja + umetne popadke v 42t, opravila sem v 5 urah in pol) aprila 2010, zato vem kako bo potekala ta v petek. Priznam, sem živčna, sploh ne morem nehat mislit na to, da se spet ne bo zgodilo spontano, vendar se veselim spoznat svojo težko pričakovano drugo štručko. Na pregledu v torek sem bila odprta 2 cm, kar se mi zdi kar OK, vendar bi rada nekako vplivala na mv, da bo do petka še bolj odprt. Še raje bi videla, da bi sama nekako sprožila porod ampak sem se sprijaznila, da vrjetno ne bo zaleglo NIČ. Čez vikend in v ponedeljek sem imela tudi popadke, ampak so totalno izginili pred torkovim pregledom (me je groza bolnišnic). Z dragim sva 2 dni vsak dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image], dvigujem svojo skoraj 12kg težko prvorojenko, tudi plešem z njo v naročju, hodim po stopnicah vsak dan parkrat gor in dol, po 20 minut stojim pod vročim tušem, masiram in stimuliram bradavice in prsi... Kaj še vpliva na odpiranje ali pa morebitno sprožitev? Ves čas me tišči dol, boli me v križu. Sem in tja se me loti kak popadek. Iz mene padajo kepice prozorno-(umazano)bele sluzi... Hvala že vnaprej za vse nasvete, ki jih bom dobila. Zlate ste.
|
|
|
|