hokuspokus
|
Pozdravljene po daljšem premoru. Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam . Tudi mi se cartamo, 29.9. se nam je malo čez 23h rodil fantek Ožbej težek 4 kg in velik 55 cm, kar prava donda proti prejšnjemu. Za enkrat je full priden, dojenje nama je počasi steklo, tako, da sedaj le še včasih proti večeru malo dodamo, vendar ne poje več kot 20 ml. Skratka imamo se fino, sinček ga je zelo lepo sprejel in za 1x ne kaže nobenega ljubosumja je čisto raznežen ob Ožbeju. Darja 2012, kar se tiče slingov, ležalnikov in vseh podobnih pripomočkov za nošenje in ležanje je odsvetovano čisto vse saj ni nobena stvar primernejša od naročja, kjer ga lahko pravilno podpiramo (glavo, hrbet, ritko, vse mora biti v ravni liniji) in ravne trše podlage kamor ga odlagamo čez dan in postelje kjer spi ponoči. Pri prvem otroku nisem imela nič. Čez dan je spal na ravnem kavču v dnevni, ponoči v postelji, od tretjega meseca naprej, ko se je že sam obračal pa je bil kadar je bil buden na tleh na trši blazini pod igralim lokom. Uporabljam tudi handling in pri prvem se mi je obrestovalo, hitro je sedel , puzal, hodil. Upam, da sem kaj pomagala, drugače pa se na netu dobi veliko informacij kako pravilno ravnati z dojenčkom. Lepo se imejte in uživalte s svojimi sončki.
|