škorpijončica -> RE: Septembrke 2012 (13.8.2012 8:46:51)
|
Čestitam radirka in pikapolonice tvojemu fantku! Kako mu bo ime? Timtai lažni popadki niso nič takega, ampak lahko, da se pripravlja, ampak naj se ti ne mudi v P..pri hčerki me je navijalo tri dni, ampak sem bila na morju in sem se odločila, da ne grem rodit in smo tarokirali cele noči, samo da sem se zamotila. Takoj zatem sva se vrnila domov in sem gledala eno komedijo, da sem se tako iz srca nasmejala, da so me neverjetno bolele trebušne mišice, da sem komaj šla na wc...ampak potem sem ugotovila,da ni le to in da sem čist zares sprožila porod. Pa sva šla končno v porodnišnico kjer je ctg risal nore hribčke, odprta 4cm. AMPAK glede na to, da mi ni odtekla voda in sem jim rekla, da sem že tako vajena večdnevnih popadkov, da kar lepo funkcioniram, so mi rekli, da morm it na 3 urni sprehod, da se bo maternični vrat lepo odprl. In ne rabim vam govorit, kako hitreje minejo ure, če si v šopingu, kot če ležiš v porodni sobi in gedaš tist kazalc na uri. Ko sem se vrnila, so bili popadki že tako močni, da so poklicali anesteziologa za EA. Končno sem spet prišla do zraka, sva se s fantom pogovarjala par uric in bilo je, kot da čakava, kdaj bo padla atomska bomba...In čez nekaj ur so mi zmanjšali EA, da sem vse bolj čutila..ko sem začutila glavico..Moj je tekel po babico, ki je bila na kavici (je prišla pogledat samo vsake dve uri). In dva popadka kasneje sem dobila hčerkico.
|
|
|
|