škorpijončica -> RE: Septembrke 2012 (10.8.2012 8:26:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli jaz sem za darilo,sicer kolk bo moja kapirala nimam pojma. ampak. sem pa proti da seoroku govori neumnosti,kot npr. sodelavka od mame je rekla hcerki da ga je sin prnesu iz trebuha,zdaj je stara 7,torej pred 2 leti ko sm rodila,je vprasala ce ga je moja bcerka tut prnesla iz trebuha. nevem,men ni skrivnost kako pride otrok na svet. in tega tut ne mislim.skrivat pred njo. Jah, moja mala je že imela vprašanja..smo šli na morje, pa jo je zanimalo ali gremo po dojenčka. Pa sem povedala, da gre dojenček z nami v mojem treuhu, pač, dokler se ne odloči, da pride vn. Potem jo je pa seveda zanimalo, kako bo prišel ven. Pa sem ji rekla, da bo mamica čutila, da se nekaj dogaja in bo šla v bolnišnico, tam pa bo dojenček prišel med nogami iz trebuha, zdravniki pa bodo poskrbeli, da bo z njim vse v redu. Ni preveč analizirala, da bi bila šokirana, ali kaj takega, ampak ko jo ljudje sprašujejo o dojenčku, vedno tako izven konteksta razloži, kako bo "mamici iz trebuha med noge padel." [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|