metkara -> RE: Septembrke 2012 (23.7.2012 11:28:55)
|
Tako, danes se pa spravljam zraven...pripravljanja stvari za bejbija[sm=smiley1.gif] Mi je moj cotike dal s podstrešja, zdj pa gledam, kam naj vse dam. Sj imamo placa, sam zdj je vse tak "razširjeno" na celo omaro, je treba malo stisnit, pa ne vem, kje se naj lotim[sm=smiley36.gif] Je pa drugače, kot pri prvi. Pri prvi sem imela že dva meseca prej vse zrihtano, zdj pa upam, da me kaj ne prehiti (oz. kdo)[sm=jezicek.gif] Potem še enkrat te dni spucat voziček, pa pripravit postlco, pa zibko za v dnevno... Potem pa še po zadnjih nakupih kozmetike in drobnarij. Imam rok 27.8, pa bi rada, da je do avgusta bolj kot ne vse pripravljeno. Pri prvi sem bila prepričana, da bo prej, potem je bila pa še čez rok [sm=smiley1.gif] Kako so kaj vaši otročeki? Ta bo še zgleda bolj divja, ko pa prva, mi tak telovadi not, skozi cel dan, da mi včasih kar želodec obrača (dobesedno)[sm=jezicek.gif]. Upam pa, da ostane z glavico navzdol, je reko, da je še veliko prostora in se zato še ful obrača. Naslednji teden pa že ctg...Uf, kako gre čas!
|
|
|
|