RE: Septembrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (29.4.2012 13:16:19)

perp dobrodošla med nami [sm=bravo.gif] Čestitam za [sm=modricrtici.gif] in super, da je vse ok. By the way si pa še ena taka, ki ima isti PDP kot jst. Namreč tudi sama imam PDP 28.9. no edino, če se ne bo kaj na morfologiji spremenilo, ki jo pa imam 21.5.
Anja024 hvala bogu, da je vse ok. kljub temu, da nisi čutila premikov. Jst jih še sedaj ne čutim pa bom zdaj zdaj v 19. tednu. Je pa fino, da imam AS, da se s poslušanjem [sm=smiley27.gif] pomirim. Aja pa čestitke za [sm=modricrtici.gif]

koder -> RE: Septembrke 2012 (4.5.2012 10:14:56)

Pozdravček,

tudi jaz berem tale forumček od začetka, sama tudi spadam med septemberke - rok imam 29.9., če ne bo prej, doma imam že punco, ki je privekala na svet v 36 tednu, kmalu pa bo napolnila pet let. Kako čas beži.
Ninchyy - midve imava isto ginekologinjo.
Nameravam pa rodit v Lj, čeprav imam kar pomisleke, ker se mi zdi, da bo gužva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Brce že kar krepko čutim nekaj časa, ponavadi imam zjutraj kar otrdel trebuh.
Do zdaj sem se dobro počutila, nikoli bruhala, prvi mesec sem bila nenavadno utrujena, to pa priznam. Sem se pa že veliko nasekirala zaradi strahu pred toksoplazmo, ker imamo doma mačko, ki ima očitno težave s tem, da se ne pokaka v svoje stranišče do konca (ga ima na našem balkonu) in potem priteče v stanovanje in drajsa z rito in kakcem po tleh. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 
No upam, da niste vse na fb, da katera še tukaj ostane.

Lp

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (4.5.2012 10:50:46)

Dobrodošla koder, zgleda da je večina res pobegnila na Fb, jaz pa definitivno vstajam tukaj.

Kaj še nisi preboleta tokse, čeprav imaš doma mačka?

lp,

Anja024 -> RE: Septembrke 2012 (4.5.2012 11:27:12)

ojla...

dobrodošla koder...

tudi sama imam doma že celo življenje mačka pa še nisem prebolela toksoplazmoze in sem kar debelo pogledala ko mi je G povedala da sem negativna[sm=smiley1.gif], ampak se zdaj ne okvarjam kaj preveč z mačkom tako da upam da bo vse ok[sm=smiley1.gif]

ne vem a so vse ušle na FB ali so na dopustu še[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

komaj čakam na torek, ko imam pregled[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], danes sem morala dati kri ker imam premalo železa. sem ga imela že pri prvi hčerki premalo in to celo nosečnost...

no uživajte, pa javite se kaj

dvojcica79 -> RE: Septembrke 2012 (4.5.2012 11:32:38)

ojla,

dolgo izgubljena in spet najdena dvojcica79 se ponovno javlja. Moram priznat, da vašim pogovorom nisem sledila; upam, da ne zamerite. bom se potrudila, da bom od zdaj naprej bolj na tekočem in da bom prispevala h kvaliteti našega čvekanja. sicer se pa lahko na seznam doda, da sem iz MB, stara 32 let in še to:
včeraj sem bila na 3D morfologiji in se je ugotovilo, da pričakujemo ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kot smo naročili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. no, zdaj se pa začnejo pogajanja o imenu, ampak tokrat ima moj prednost, ker sem jaz imela glavno besedo pri ta prvem.

drage moje sonosečke, lepo božajte svoje bušije in vse lepo do naslednjega čvekanja! pa pa

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (4.5.2012 11:53:06)

Dobrodošla koder med nami [sm=bravo.gif] Hihhi a isto G imava, pa še skoraj isti PDP namreč jst ga imam 28.9. [sm=smiley36.gif] Morda sva se celo kdaj srečali na pregledu. Te smem vprašati kdaj imaš morfologijo? Jst jo imam 21.5. in komaj čakam [sm=bravo.gif] Tudi sama razmišljam, da bi rodila v LJ čeprav predvidevam, da bo septembra res gneča kot si sama napisala. Lepo, da brce že krepko čutiš. Jst sem jih začela čutit v začetku tega tedna. Samo so še čisto taki nežni...kot frfotanje metulja [sm=smiley1.gif]
Joj tudi jst upam, da bo še katera ostala na tej strani, da bomo čvekale. Imam kr občutek, da so skoraj vse pobegnile na FC [sm=smiley19.gif] Ampak tudi jst trdno ostajam tukaj.
dvojčica79 tudi midva čakava, da bova zvedela kaj pričakujeva. Potem se bova pa pogajala o imenih. Moj je bolj za stara klasična imena, jst pa bolj za moderna [sm=jezicek.gif]
Anja024 če imaš premalo železa je dobro piti pesin sok, ker vsebuje dosti železa. Je pa res, da ni kaj preveč dobrega okusa [sm=smiley11.gif]

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (4.5.2012 17:02:50)

potem pa tale toksa sploh ni tako nalezljiva, če imata doma mački in je še nista preboleli. Jaz pa solato perem v 10-tih vodah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

čestitam dvojcica79  za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], jaz imam morfologijo 14.5 in komaj čakam, da izvem kaj  pričakujemo v septembru[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

prvicmami -> RE: Septembrke 2012 (6.5.2012 19:23:28)

Pozdravljene mamice :)

Že nekaj časa malo brskam naokoli po forumu septemberk in dobivam odgovore na tisoč in eno vprašanje o nosečniških dilemah, sedaj pa sem se odločila, da vam tudi sama pišem.

Kot že moj nick pove pričakujem prvega cicibana, prvi šok je že zdavnaj mimo, čeprav včasih še kar ne dojemam, da je res :) moj PDP je 30.9., če si ginekolog na morfologiji slučajno še kaj ne premisli.

Drugače pa je k sreči zaenkrat z nama vse super, upam, da tako ostane.
Lepo bodite in se beremo, se pa že vnaprej opravičujem, če bom kdaj ustrelila kakšno cvetko - pač začetna nevednost :D papa

koder -> RE: Septembrke 2012 (7.5.2012 11:12:36)

Hoj, pozdravljene,

hokuspokus  - ne, nisem prebolela tokse, vedno je bilo do zdaj negativno - upam, da tudi v bodoče.

Je pa res, da imamo mačko že trinajst let, in ko sem bila v prvo noseča, sem klicala eno veterinarko (takrat sem bila zaradi tokse še bolj panična), no, želela sem našo muco testirat, če je okužena, pa mi je odgovorila, da ima
vsaka muca v sebi tokso. Da sem jo sigurno tudi že jaz prebolela, no in jaz sem živ dokaz, da to ne more biti vedno res.
Tko, da se pazim, ravno crkljam je ne, božam jo sem pa tja, ne pustim ji, da spi na moji postelji, pravzaprav jo tudi iz hčerkine postelje podim, stranišča res ne čistim.
Jest tudi solate ne perem v rokavicah, sicer res v večih vodah, samo ne v desetih.

ninchyy - jaz v aprilu nisem bila na nobenem pregledu, vmes je bila na dopustu v aprilu, tako da me je naročila za ta teden, zdej po mojih izračunih sem v 20 tednu, pa sem jo že takrat v marcu vprašala če bo to morfologija, pa mi niti sama ni vedela povedat, če ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Tako da jaz mislim, da mogoče bom imela ta teden, drugače pa je vsaj do 22 tedna morfologija, ali ne ? Upam da ni kaj spregledala.

Zadnje dva tedna opažam, da mi zelo zatekajo gležnji, res sedim pri delu, ampak se trudim, da se vsaj malo raztegnem, sprehodim vsake toliko. Desni kolk me je začel močno bolet, izgleda da večino preležim na njem. Ali vam tudi kaj zatekajo gležnji?

Moja hčerka me skoraj vsak teden vpraša, če bom šla danes v bolnico rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lp

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (7.5.2012 11:35:42)

prvicmami dobrodošla med nami [sm=bravo.gif] Če ti povem po pravici tudi jst še vedno ne dojemam, da nosim pod svojim [sm=smiley27.gif] eno malo pikico, ki vsak dan bolj raste. Le kdaj bom dojela, da je to res? [sm=smiley1.gif]
koder super z tokso. Zgleda, da je res možno, da se nikoli ne okužiš s tem. Hvala bogu, da je tako [sm=smiley1.gif]
Jst sem bila na pregledu 16 aprila zdaj naslednjega imam pa 21. maja in tudi morfologijo. Mi je sama rekla, da mi bo naredila morfologijo. Imaš pa res prav, da sva zdaj v 20 tednu. Meni bo morfologijo delala v 22 tednu, mislim pa da sem nekje zasledila, da se opravlja tudi do 23 tedna. Najbrž boš res imela ta teden obsežen pregled. A ti sestra ni nič rekla? Meni je sestra rekla, da je lahko pri tem pregledu tudi partner. Sama G ni tega nič omenila. Jst je pa tudi nisem vprašala [sm=jezicek.gif]
Kar se zatekanja gležnjev tiče mi na srečo ne zatekajo. Me pa še vedno boli trtica kljub temu, da sedim na žogi. Tudi jst v službi večinoma časa presedim [sm=smiley19.gif]

Zelvica1 -> RE: Septembrke 2012 (7.5.2012 13:28:26)

Pozdravljene!

Teh 10 dni je minilo kot tren, in najtežje od vsega je vrnitev v službo[sm=smiley13.gif]. Tamal/a že ornk brca. Naslednji pregled oz. morfologijo imam v četrtek in komaj čakam da zopet vidim detece. Ja meni gležnji in prsti na rokah že zatekajo še posebej to opazim zjutraj. Tudi prvi prvih dveh nosečnostih sem bila polna vode, sploh stopala sem imela še 1x bolj debela kot pred zanositvijo. še dobro, da sem obe hčerki imela na poletje in da sem lahko nosila ene široke japanke, ker drugega nisem mogla obut. Kar pa se tiče velikosti mojega trebuha je pa [sm=smiley19.gif]. Vsak k me vid, me vpraša oz. reče aha zej bo pa kmalu in ko jim povem, da sem šele na polovici, samo začudeno zazjajo. A ma še katera tok velik trebuh oz. ga je imela? Ne vem če je to normalno. Bomo vidl v četrtek.

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (8.5.2012 8:09:11)

Zelvica1 tebe skrbi, če imaš prevelik buši, men pa, da imam premajhnega [sm=smiley36.gif] Ravno zadjič mi je sodelavec rekel, če bom še letos rodila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Najbrž je res vse odvisno od posameznice. Nekatere ga nosijo bolj spredaj nekatere pa bolj zadaj v križu in je zato tudi posledično manjši trebušček. Tako si jst razlagam [sm=zmeden.gif] Zagotovo je vse ok. [sm=smiley1.gif] to ti bo pa tudi tvoja G potrdila v četrtek.
In še eno vprašanje imam. Se ve hitro redite, mislim vam teža hitro narašča ali zelo počasi? Meni je na začetku ful hitro narasla, ker sem se res nehala aktivno gibati. Zdaj sem pa kr na isti teži že skoraj 1 mesec. Je to normalno?

Zelvica1 -> RE: Septembrke 2012 (8.5.2012 8:34:51)

Ninchyy imaš prav in je odvisno od posameznice glede velikosti trebuščka. Včeraj sem gledala stare slike ko sem bila noseča z prvim dvema hčerkama in opazila, da sem imela ravno tako ogromen trebuh. Malce sem se ustrašla, ker velik trebuh ponavadi povežejo z diabetesom in prevelikim dojenčkom. Glede na moj velik trebuh v drugi nosečnosti je bila hčerka težka samo 2.850g. Kar pa se tiče teže, pa no comment[sm=smiley13.gif]. Še pred enim mesecem sem nosila normalne kavbojke (nizek pas), sedaj jih ne spravim več čez rit. Tehtam se raje ne, itak se bom v četrtek na pregledu in raje tam doživim šok. Drugače sem se pa v obeh nosečnostih zredila za več kot 15 kg. Iz 55 na 75[sm=smiley19.gif]. Res pa je tudi, da sem bila polnaaaa vode.

dvafižolčka -> RE: Septembrke 2012 (8.5.2012 9:03:59)

Ninchyy, jaz sem se ta prvič do 30. tedna zredila le za 3 kg. potem pa sem v enem mesecu dobila gor 7 kg. Kar počasi, nič se basat s hrano, da ti ne bo potem težko shujšat. Trebuh pa sem imela zelo majhen tudi jaz. Me je tašča stalno napadala, da bo otrok podhranjen [sm=smiley13.gif] Nikakor se ji ni dalo dopovedat, da ga nosim v križu. "Kako v križu? V trebuhu, ne?" Uf!!!

mariles -> RE: Septembrke 2012 (8.5.2012 10:55:45)

Punce, ker ne uspem za sproti pisat, berem pa redno, čestitke vsem na novo pridruženim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tudi mene malo panika, kako se bomo zmenile za vrstni red septembra, jaz bi sicer raje rodila v Postojni, ampak se mi zdi, da bo na dan D Postojna takoooo zelo daleč [sm=smiley36.gif]

Mi smo tudi začeli brcat, me je že skrbelo, potem se začne pa kar en večer iz nič na polno. In zdaj že tretji dan brca in brca, se mi zdi, da sploh nič ne spi [sm=smiley36.gif]. Sem pa misla, da bodo te brce bolj zgoraj, pa so tako zelo nizko dol, da sem bla kar začudena. Laik pač.

Sem pa jaz še en živi primer, da tokse nisem še "prebolela", kljub temu, da imamo trenutno doma 3 mačke, imela pa sem jih v preteklih letih še več. In to takih klatežkih, ki smo jih udomoačili. V bistvu so same hotle ostat [sm=smiley36.gif]. Solato operem največ petkrat, desetkrat je res še nisem. Kupujem pa vedno pri istem, tam, kjer zaupam pač. Jedla bi jo sicer nonstop, samo ko pomislim na pranje...

In ja, še ena sm, ki ima tudi blazno majhen trebuh [sm=smiley13.gif]. Me je tudi že skrbelo, samo glede na brcanje po moje vse štima [sm=smiley36.gif]. Jutri mamo morfologijo, držte tačke!!

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (8.5.2012 12:22:24)

Zelvica1 a ti si še pred 1mesecev nosila normalne hlače? Hudo. Jst sem jih kr kmalu, ko sem zvedela, da sem [sm=nosecka.gif]mogla zamenjati, ker jih nisem mogla spravit gor. Kaj šele, da bi jih zapela. V začetku sem se zredila za 3kg, ker sem sem prej res aktivno gibala, fitness, kolo, tek... in so se mi kilogrami takoj nakopičili, mislim da v 1mesecu. Pa tudi tek se mi je tako povečal, da je joj. Zdaj spet jem normalno. Večkrat po malo [sm=smiley1.gif] Zaenkrat sem se zredila za 5 kg bomo videli kaj bo res proti koncu. Kot mi je rekla svakinja je ona ravno proti koncu dobila veliko kilogramov. In evo tudi dvafižolčka je bila na istem [sm=smiley1.gif]
mariles tudi jst sama čutim "mehurčke" čisto spodaj in sem bila prav začudena, kako je lahko tako nizko ampak zgleda, da je že tako. Držim pesti za morfologijo jutri. Poročaj kako je bilo?

koder -> RE: Septembrke 2012 (8.5.2012 15:16:20)

Hojla, so - nosečke,

no, pa imam res jutri morfologijo, držte pesti, da bo vse ok.

No, kar se pa teže tiče, moram rečt, da imam zdaj v drugo res večji trebuh, tako da sem ugotovila, da mi tudi majčke ta raztegljive od prej niso več prav, za poleti imam samo še eno obleko, ki jo lahko navlečem nase[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Očitno bom res morala v nabavo, čeprav niti najmanj nisem nameravala za sebe nič novega kupovat.
V prvi nosečnosti sem se zredila približno 12 kg, sem imela pa moteno toleranco glukoze, kar se po zdejšnjih merilih smatra za nosečniško sladkorno.

Tako da že zdaj pazim kaj jem, ker se mi zdi, glede na to, da sem se zdaj zredila za 6 kg (mogoče to niti ni veliko), da bi lahko šla po isti poti kot pri prvi nosečnosti. Sicer pa sem bila v prvem in drugem mesecu non stop lačna, zdej pa niti ne, sem hitro sita, vse moje sodelavke več pojedo kot jaz pa niso noseče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

A je mogoče katera tu, ki je že rodila v Kranju? Resno razmišljam da grem tja rodit. Čeprav imam ljubljansko skoraj pred nosom.

Aja, dejte mi nekaj povedat, a je že katera kot nosečka delala od pol osmih zjutraj do devetih zvečer neprekinjeno?

LP

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (9.5.2012 6:35:16)

jutro [sm=nosecka.gif]
Koder super, da imaš danes morfologijo, sej se mi je zdelo, da bo ta "ta" pravi pregled [sm=smiley1.gif] Držim pesti, da bo vse ok. itak pa bo. Poročaj, kako je bilo.
A tudi ti si se zredila za 6kg v času nosečnosti. Jst sem na isti številki [sm=smiley36.gif] Sej to je uredu, a ne? Itak smo šele na polovički [sm=smiley1.gif]
By the way a veš, da tudi jst sama razmišljam, da bi šla v Kranj rodit. Namreč sama sem v Kranju rojena in ne vem zakaj se mi zdi, da bi bilo lepše v Kranju kot pa v Ljubljani. In prav tako imam tudi sama Lj bližje kot KR [sm=jezicek.gif] Je pa ene znanka rodila v KR prav tako iz LJ in je rekla, da je bilo super. Res pa je, da je imela G ki je delala v tisti porodnišnici.
Aja kar se pa dela tiče pa moram rečt, da nisem nikoli toliko časa delala. Ne vem če je to sploh zakonito, da bi [sm=nosecka.gif] delala od jutra do večera? [sm=zmeden.gif]

Zelvica1 -> RE: Septembrke 2012 (9.5.2012 8:34:10)

Ajla punce!

Koder
držim pesti, da bo vse v redu. Jaz jo imam jutri in sem že čist nestrpna. Odločila sem se, da ne bom vprašala za spol, čeprav me matra. Od kolegic sem dobila toliko oblačil, da imam dnevno polno samih škatel. Po eni strani bi ravno zaradi tega vprašala, da se znebim fantovskih cunj če bi bila punčka. Za punčko imam pa že sama dosti cunj od prvih dveh. Tudi mojga full matra kaj je, zato sem se odločila, da bom ginekologinji rekla, če lahko spol otroka napiše na en listek[sm=smiley1.gif]. Samo upam, da se ne bo zarekel. Kar pa se tiče dela od jutra do večera, se mi pa ravno tako ne zdi zakonito. Sama sem imela sistematski pregled in na izvidu za delodajalca je pisalo nobenih nadur. Je pa drugače če delaš za privatnika in se bojiš za službo. Sam prisilit te v to nikakor ne sme. No ja tudi sama sem bila pred 8 leti skoraj na istem. Delala sem za privatnico v računovodskem srevisu in glede na to, da mi je ginekologinja napisala 4 urni delovni čas, sem jaz še vedno delala po 8 ali več ur. Takrat sem razmišljala drugače, danes pa nikakor ne bi delala po 8 ur. Moje in otrokovo zdravje je na prvem mestu.

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (9.5.2012 13:56:53)

Ojla vse!

Koder jaz sem prvič rodila v Kranjski porodnišnici in sem bila zelo zelo zadovoljna. Osebje full prijazno, hrana dobra vse Ok. 

Kar se kil tiče sem se zredila za 4kg do sedaj in vse v zadnjem mesecu in pol. V prvi nosečnosti sem jih v tem času imela 5 več, skupaj pa na koncu 17 (iz 58 na 75) in je šlo v pol leta vse dol in še nekaj kg več. Sem pa veliko jedla in seveda tudi dojila, mali me je dobesedno izsušil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lepo se imejte

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (9.5.2012 17:34:08)

hokuspokus potem se splača roditi v Kranju? Meni se zdi boljše, ker je manjša porodnišnica in zato bolj domača ne vem... imam občutek, da je v LJ bolj vse rutinsko, zaradi gneče. Morda se motim kaj pa vem. Fino mi je tudi to, da imaš lahko kogarkoli na obisku. Ker kot sem gledala v LJ so obiski možni samo za moža in otroka. V KR pa to ni nič določeno. Ok sej ne bi hotela vsakogar, samo kakšne prijateljice ali pa mame bi bila pa prav vesela [sm=jezicek.gif]
Si me potolažila, da si vse odvečne kilograme in še celo več (pridna) izgubila pol leta po porodu. Vav [sm=smiley32.gif] Le kako bo z mano? [sm=smiley36.gif]
Uživajte v sončku so[sm=nosecka.gif]

itja -> Septembrke 2012 (10.5.2012 10:50:45)

LEP POZDRAV!! Priključujem se vam še jaz,...ki imam PDP 29.9.2012, določen po nuhalni svetlini,imam pa 23.05.2012 še morfologijo in mogoče se še tam kaj spremeni,...Če je katera iz Maribora,pa naj odpiše, bi bilo lepo imet še kakšno za vozičkanje!!!

Zelvica1 -> RE: Septembrke 2012 (11.5.2012 8:20:34)

Pozdravljene!

Evo morfologoja za mano. Z kepico je vse v redu, vse normalno za ta čas nosečnosti. Spola ni mogla vidt, ker je tamal/a non stop tiščal/a nogice skupaj. In ko sem svojmu omenila, da sem hotla, da ginekologonja napiše spol na listek je reku, saj tako ali tako ne bi mogel biti tiho oz. da se ne bi zarekel. Tako, da o spolu ne bom več spraševala.
Ninchyy a je to tvoj prvi otroček? Če je, se glede izgube kilogramov ne boj, ker z dojenjem in z pravilno prehrano gredo kilogrami kar sami dol. Jest sem dojila tam do enega 4 meseca, ker enostavno nimam dovolj mleka, zato sem se po končanem dojenju odločila za ločevalno dieto. V 4 mesecih sem prišla do 53 kg (še manj kot pred zanositvijo). Men je pomagala, pa všeč mi je zaradi tega, ker še vedno lahko čisto vse ješ.

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (11.5.2012 9:16:27)

Zelvica1 čestitke za dobro opravljeno morfo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz jo imam v ponedeljek in imam že kar malo treme. Upam, da moj ne bo tiščal nogic skupaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ker me že zelo daje kaj bomo imeli. Prvič pa tudi jaz nisem vedela.

Kilogramčkov se sama niti ne bojim, ker so prvič kar sami odleteli še preveč, brez truda. Je pa odvisno od posameznice in kako pridnega otročka imaš, naš se je pri 5 mesecih odločil, da ponoči ne bo spal in še sedaj pri 3 letih imamo probleme, tako, da v naši družini je on najina dieta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

lepo se imejte in uživajte v sončku

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (11.5.2012 9:45:16)

Zelvica1 super za opravljeno morfologijo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A spola pa zdaj sploh ne veste [sm=smiley36.gif] Pa sej lahko še kdaj potem vprašaš, ko ti naredi UZ, mar ne? [sm=zmeden.gif] Jst vem, da bom vprašala, če se kaj vidi, da bom res 100% kaj je [sm=jezicek.gif] Čeprav najprej nisem hotela vedeti kaj imava, pa me zdaj kr zanima. Da mojega sploh ne omenim, je hotel že na nuhalni vedeti. Pa seveda nisva nič zvedela.
In ja Zelvica1 to je moj prvi [sm=duda.gif] [sm=smiley1.gif] Upam, da bo res tako kot pravite s kilogrami [sm=bravo.gif] Če bom rabila recept za ločevalno dieto se priporočam [sm=smiley17.gif]
hokuspokus tudi zate držim pesti za morfologijo v pon. Jst jo imam pa naslednji pon in tudi komaj čakam, da ga dočakam [sm=jezicek.gif] Da izvem kako je z [sm=duda.gif] in kaj pričakujeva [sm=smiley36.gif]
Sem pa ravno včeraj dala prijateljicam za poslušati [sm=smiley27.gif] z AS in sta bile čisto navdušeni [sm=smiley36.gif] Sta takoj rekli, da jima bom to napravco posodila, ko bosta same [sm=nosecka.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>