RE: Septembrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

hokuspokus -> RE: Septembrke 2012 (15.4.2012 11:41:08)

Čestitam netopirček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], držim pesti za vaju.

lp,

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (15.4.2012 12:10:26)

Čestitke za [sm=rozacrtici.gif] netopirček [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tudi jst držim pesti za vaju [sm=smiley20.gif]

MalaNeli -> RE: Septembrke 2012 (15.4.2012 19:34:20)

uf, dvafižolčka kakeršen koli drug komentar bi pričakovala. ne pa to, kaj bo rekla tvoja ginekologinja. mimogrede...kaj ti delaš, s svojim denarjem...samoplačniško...pa če greš h 100 različnim zdravnikom... ti ne bo nihče rekel da ne smeš.
ti pa boš dobla po moje eno ZELO strokovno mnenje...in mislim da ti ne bo moglo bit žal. TVOJA zdravnica...nikoli ne rabi izedet da si bila pri drugem zdravniku. pa če tudi bi vidla da si bla pr njem.
veš...ji pač rečeš. ja šla sem še po dodatno mnenje...pogledat dojenčke. TVOJI SO!!!!!

pa lep večer

evelina1 -> RE: Septembrke 2012 (16.4.2012 9:46:20)

ojla.
prosim če mi svetujete pri nakupu naprave za poslušanje otročka. Kateri je boljši angelsound ali ta znamke LUVION- DOPPLER DELUX-80? Prosim če mi čimprej odgovorite, da ga naročim.

Lp vse [sm=nosecka.gif]

MARJETICA9 -> RE: Septembrke 2012 (16.4.2012 11:18:03)

zdravo.

pa se vam še sama pridružim, PDP imam 29.9.. Sem z Lj.

Po bruhajočem se in izčrpavajočem prvem trimesečju imam zdaj kr nekaj energije. V začetnem obdobju sem
izgubila kr nekaj kg. Zdaj pa sem že pridobila kak kg. Juhuhu. :)

Uživajte. :)

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (16.4.2012 11:38:10)

evelina1 jst sem kr ta Angel sound iz Ebaya naročila take roza barve je. Pa mislim, da naj bi ga dobila ta teden. Se mi zdi, da imajo večinoma nosečnice te napravce.
Marjetica9 dobrodošla med nami [sm=bravo.gif] Imava pa čisto blizu PDP moj je namreč 28.9.
Jst sem bila pa danes ravno na pregledu in je vse ok. Videla sem malo pikico čeprav se mi zdi vsakič večja [sm=bravo.gif] Je tako lepo videti rokce, pa nogice in glavo, pa srček k utripa. Sem kr vsa raznežena [sm=smiley36.gif] Naslednji pregled imam 21.maja in ta pregled je tudi morfologija Moj že komaj čaka, da izve kaj bova imela [sm=jezicek.gif]

bistrakatka -> RE: Septembrke 2012 (16.4.2012 12:04:15)

pozdravljene prečudovite dame...jaz sem tudi na polovici...šele zdaj sem odkrila forum...jooj me veseli da vas je tolko letos bo pa kr en babyboom...no PDP je 8.9.2012 smo nekje na polovici pa sem že nestrpna...v petek imam morfologijo in izvemo kako se kaj dogaja v trebuščku..lepo da ste si poklonile tolko nasvetov in izkušenj...no se mi zdi da prav nobena nosečnost ni brez problemov..jaz sem imela in krvavitve, strinje imam po prsih da groza..bolečine v sp. delu trebuha, hemeroidi..vrtoglavice,slabokrvnost...kaj še jaz delam med živimi(hihihi) no še vedno delam le kak dan si moram vzet za počitek ker utrujenost še kr ne neha...pa vendar ko pride detece res pozabiš da so ble kakšne težave a ne?

*Nina -> RE: Septembrke 2012 (16.4.2012 21:39:31)

Pozdravljene [sm=nosecka.gif]

Tudi jaz se vam pridružujem, čeprav že tudi skoraj na polovički.
čestitke vsem za vaše pikice, ki pridno rastejo v trebuščku.
Vsem želim vse dobro in uživajte v nosečnosti!
[sm=smiley1.gif]

*Nina -> RE: Septembrke 2012 (16.4.2012 22:13:55)

Sem brala vaše pogovore za nazaj. Pa da vam še jaz povem svoje podatke.
Stara sem 29 let, drugič [sm=nosecka.gif], doma imam čudovito triletnico.
PDP imam 14.9. ampak glede na probleme pri prvem porodu imam CR
predviden dva tedna prej.
Uživajte v nosečnosti!
lp

surdi -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 10:13:35)

oJLA PUNCE,...
no sedaj pa se jaz pridružujem tudi vam septembrkam.Do sedaj sem bila oktobrka, čeprav sem se sama bolj videla v septembru.
To je moja 3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], doma iamam že 3 leta starao punčko,.moj predvideni rok sedaj je 27.09., naj pa bi imeli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] , doma sem iz Ljubljane, prav tako imam namen roditi v Ljubljani. Naslednji pregled oz. morforlogijo imam 17.05..
Sedaj pa bomo večkrat na liniji.
čao

pi*ka nogavička -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 10:43:56)

Pozdravljene vse nove nosečke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] Res lepo, ko se nas je že toliko nabralo. Bo pestro v porodnišnici septembra. Jaz sem sedaj nekako na polovici in če pomislim kako hitro je šlo teh par mesecev...še enkrat toliko in bomo že cartale naše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Pri nas bo zeellooo pestro ker bomo meli zlo mejhno razliko med otročki...Ampak bo že...Tko smo hotli-zdej pa mamo,ane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].  No, lepo bodite pa čuvajte se.

vtina771 -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 10:54:57)

pozdravljene vse nove nosečke-naj vam samo povem, da se je debata razvila tudi na fb :) kjer imamo skupino septembrksi sončki 2012...če se katera želi pridružiti in spoznati tudii bolj na osebni raqvni sonosečke, me lahko doda za prijateljico na fb (valentina velikonja) pa vas dodam v skupino.
no lepo bodite in božajte svoje bušije :))

dvafižolčka -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 11:28:53)

Ninchyy , MalaNeli, Koliko pa stane en tak samoplačniški pregled pri Pušenjaku? Je isto kot nuhalna? Če to niso velki dnarji, bi mogoče res poiskala še drugo mnenje

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 12:24:09)

Dobrodošle vse nove so[sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
dvafižolčka jst sem bila na NS pri Pušenjaku v Dravljah in sem plačala 75 € ker sem vzela še CD. Brez CDja stane NS 60 €. Malo poglej na njihovo spletno stran kjer je tudi cenik in kakšne vrste preiskave delajo. Evo naslov http://www.noseca.com/

AOV82 -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 14:36:09)

Živjo septemberke!
Tudi jaz se vam pridružujem. PDP imam 25.9. Sem iz Posavja. Za mano sta dve neuspešni nosečnosti, tako da je sedaj tretja ... in pravijo da v tretje gre rado :) Naslednji teden bom stara 30. Sem na bolniški zaradi krvavitev (hematoma) v 2 mesecu nosečnosti in vseh predhodnih težavic, vendar se je sedaj umirilo in počutim se odlično.
Imam pa tudi vprašanje, namreč že dober teden čutim mehurčke in pa žgčkanje v trebuščku (zdaj sem v 17.tednu) in ker nimam še izkušenj predvidevam da je to naša mala pikica [sm=duda.gif] ... ampak se mi zdi še malo prezgodaj? A je možno že v 16. tednu čutit bebico?
Bodite v cvetju [sm=smiley1.gif]
AOV

*Nina -> RE: Septembrke 2012 (17.4.2012 15:13:31)

Pozdravljena AOV82!
Tokrat bo vse ok s tvojo [sm=duda.gif], boš videla.
In če ti lahko jaz odgovorim na vprašanje, po svojih izkušnjah je to to [sm=smiley1.gif]
Jaz sem v prvi nosečnosti čutila mehurčke, metuljčke ali kakorkoli to opisujemo
v 16.tednu, zdaj drugič pa malo pozneje. [sm=smiley1.gif]

špica84 -> RE: Septembrke 2012 (18.4.2012 12:27:50)

Dobrodošla Aov82,no jaz sem tudi iz posavja.Nekatere bolj zgodi začutijo muhurčke,premike bebike.

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (18.4.2012 12:36:22)

Hej Aov82 dobrodošla med nami so[sm=nosecka.gif]
Super, da nekatere že čutite [sm=duda.gif] jst še žal nič ne čutim [sm=smiley13.gif] pa komaj čakam, da doživim to veselje [sm=bravo.gif] Tako kot komaj čakam, da mi poštar končno dostavi AS. Koliko časa pa traja, da ti pošljejo to napravco? Meni so napisali na mail, da so prejšnjo sredo poslali. Se pravi, da je zdaj ravno 1 teden. Morda bo pa kaj danes [sm=smiley1.gif] Pustimo se presenetiti.

Čarobnica -> RE: Septembrke 2012 (18.4.2012 13:35:13)

O naše dete pa že veselo dela salte in pleše. Ga čutim že zadnja 2 tedna, vsak dan bolj. Sploh zvečer, ko se jaz malo umirim :) Pa prav zabavno je poslušat z AS, ker zdaj ima otrok še relativno veliko prostora in se ful tam po plodovnici premika in se z AS to zelo sliši - sploh, ko imam navadne slušalke od telefona (ne une original od AS), se ful bolj sliši - če dete ravno pred AS miga je skoraj preglasno :)

Cel žur, pa komaj čakam morfo naslednji teden! (malo manj se veselim une vage tam [sm=hudicek1.gif])

sept -> RE: Septembrke 2012 (18.4.2012 17:43:15)

PRODAM eni septemberki lahko vse, ker sem bila jaz lani Septemberka:) in bi se cca avgusta rada znebila posteljice, vozička z lupinico, oblačil, nosečniške majice Prijokam septembra...malo poglejte med oglasi ali pa mi pisite na mateja.zebovec@gmail.com...imam marsikaj in se vse dogovorimo...uživajte nosečnost! Naj vam zaupam, da je sept res najboljši termin za roditi z vseh pogledov (dva ujeta poletja, čez zimo se da veliko vozičkat, do spomladi že zraste, nosečka proti koncu ne zapravlja denarja za svoja oblačila...):)

bunkica2 -> RE: Septembrke 2012 (19.4.2012 10:24:25)

Ojla! Tudi jst mam rok septembra, natančneje 4.9.2012. [sm=bravo.gif]To je moja druga nosečnost, od prej mam hčerkico Nastjo, staro dve leti in 3 mesece. Stara sem 30 let, uff že[sm=smiley29.gif]

egleria -> RE: Septembrke 2012 (19.4.2012 11:21:00)

IZVIRNO SPOROČILO: dvafižolčka

Ninchyy , MalaNeli, Koliko pa stane en tak samoplačniški pregled pri Pušenjaku? Je isto kot nuhalna? Če to niso velki dnarji, bi mogoče res poiskala še drugo mnenje

samo UZ brez nuhalne in morfologije te stane manj kot 60€.. po mojem okoli 30 - 40€.. najbolš je kar poklicat ali pa kontaktirat Pušenjaka na monu (pod zasebna sporočila) in ti bo sam razložil kako je v tvojem primeru [sm=smiley1.gif]

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (19.4.2012 12:30:13)

Dobrodošla med nami bunkica2 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hihihihi ne se sekirati zaradi let[sm=smiley17.gif] Nisi edina, ki je stara 30 let. Tudi jst bom junija dopolnila 30, zaenkrat se pa še kr smatram, da sem 29 [sm=smiley36.gif]
Joj vam moram sporočiti, da sem danes končno dobila AS in komaj komaj čakam, da pridem domov in sprobam to napravco [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Poročam!

rackakrtacka -> RE: Septembrke 2012 (20.4.2012 11:38:08)

Zdravo sonosečke,
že nekaj časa me ni bilo tukaj in bi rada dodala svoje podatke na naš septembrski seznam nosečk: 1. nosečnost, naslednji pregled 15.5., kaj pričakujemo pa še ne vemo:):)

Ker je to moja prva nosečnost, pa imam tudi nekaj vprašanj glede ginekoloških pregledov. A mogoče katera ve, kako pogosti so ti pregledi? Zaenkrat jih imamo enkrat mesečno, kaj pa potem v pozni nosečnosti? So kaj bolj pogosti? In še to: ali imamo na vsakem pregledu ultrazvok oz. je mogoče treba kaj doplačat?

Lepo se imejte in pazite nase:)

Ninchyy -> RE: Septembrke 2012 (20.4.2012 11:53:21)

rackatracka kar se pregledov pri G tiče lahko povem iz lastnih izkušenj, da sem imela samo 1× ginekološki pregled (prvič) ko mi je z UZ preverila, če je plod v maternici in takrat mi je tudi vzela bris. Potem mi pa ni več delala ginekološkega pregleda pa sem bila do sedaj tam že 3×(približno sem naročena na 1 mesec). Proti koncu nosečnosti so mislim, da pregledi bolj pogosti na manj kot mesec dni.
Vsakič mi pa naredi UZ brez, da bi morala kaj dodatno plačati. Edino slikco moram plačati 2 € pa še to sem samo prvič vzela. Res pa ne vem ali je to stalna praksa ali je to odvisno od posameznega G. To je moja izkušnja [sm=smiley1.gif]
Aja pa, da še omenim, da sva včeraj sprobala AS. Noro lep občutek, ko slišiš srček od [sm=duda.gif] Sem takoj našla srček samo položila sem napravco nase in sva že poslušala. Je pa zanimivo, ker je [sm=duda.gif]čez nekaj trenutkov švignil na drugo stran [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>