Kity82
|
Tudi jaz čestitam vsem novim nosečnicam! Dalila, želim ti, da ugledaš nov plusek čimprej, ko se bo dalo, misli pozitivno. Kako sem pa jaz? Danes mineva natanko 4 tedne odkar so se mi začele slabosti, nič ni boljše, zdaj sem na dopustu, Drug teden imam pregled in če ne bo ok, grem spet na bolniško. Mene res noro muči ta slabost, ampak vztrajam, hrano nekako pojem, grem na 1,5 ure dolg sprehod vsak dan in verjamem, da bo počasi minila. Zdaj grem v 9.teden nosečnosti. Komaj že čakam, da grem v službo, ker imam delo, ker me ful veseli in že mal pogrešam kolektiv. V službi se pa sigurno že čenča okoli ;-), ker me že od božiča ni :-) Tudi mene je med 6. in 8. tednom mučila zaprtost, potem se je pa kar nekako uredilo, pomojem se telo privadi na hormone. Jaz nisem mogla iti po nobenem receptu, ker moj želodec ne prebavlja ne donata ne kivijev, še najmanj na tešče. Meni je pomagala repa s pire krompirjem, pa v vsak sendvič (itak živim tudi na sendvičih, ker po vsem drugem mi je tako slabo), dam solato, kislo zelje... Kompot me tudi odpre, sploh če so notri suhe slive. Ali ste ve tudi živčne pred pregledi, jaz sem sicer imela prvega, ko sem imela 6 tednov in smo dobili srček in pol centimetra velik plodek, naslednjega imam drugi teden in me je že kar malce strah. Glede na to, da sem v 9.tednu, nimam prav več veliko do nuhalne svetline pa sem tudi že malce živčna. Saj vem, moram si govoriti, da bo vse ok, ampak vseeno živčki malo nagajajo! Pozdravček vsem, čuvajte se!*
|