megyboznik
|
Uf, drage moje so :) Se je nabralo "materjala", ko par dni nisem pokukala sem :) Najprej iskrene čestitke vsem novim , tistim pa, ki ste svojo pikico izgubile.....glavo gor, ne obupat, slej kot prej boste tudi ve držale svojo v naročju. Vsem želim :) Mi smo v ponedeljek vstopili v 6. teden-po mojih izračunih naj bi danes bilo 5t 3d, pa nimam nobenih znakov...no razen tega, da ni. Da lahk sploh dojamem, da je res, tu pa tam še kr testek nardim, čeprav so bli že najmanj 3je (potihem si želimo fantka, ker imamo doma pač že eno princesko) :) Matra me res edino utrujenost. oz. zaspanost. Kr ne morem dočakat mojga dragega, da pride iz službe (beri okoli 22.30), spravim se gledat TV, pa še filma ne morem pogledat, ker zraven itak zaspim....To se mi prej ni nikoli dogajal, spala bi kr cel dan....pa sj niti ni čudn, moja migica bi kr naprej v "muvingu" bla :P pa kr cel dan bi se gugala...hehe....Mami ma mal časa zdajle, ko spančka Pol pa je tu še ta diploma...joj, da jo brž napišem, rada bi limprej končala, da lahko potem v miru uživam nosečnost do konca, brez stresa in pa misli na nedokončan študij hehe...sj bo, mi kr gre :) Komaj, ampak res kooooooooooooooooomaj čakam 1. pregled (2.2.), da dobim 100%, da je to to :) Aja, sva se pa z možekom tudi odločila, da tokrat do 13. tedna (oz. uspešne NS) ne povema nikomur. Upam, da zdržim :) Lep sončkast pozdrav vsem so in božajte bušije****Uživajte
|