|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pri skoraj 30 sem nehala verjeti v Božičk...
13.1.2012 19:32:47   
Poka
Hm... jaz nisem v takem položaju kot ti, ker še nimam otrok, delava pa oba veliko, zato se sprašujem, če mi bo uspelo. Delam pa nekako na tem, da si bom delovni čas prilagodila tako, da bo več časa, da bom kaj naredila doma, pa mogoče bom manj delala, za malo manj denarja... Ena opcija je še pa varuška in čistilka. Zdaj celo soboto čistiva sama, pa se niti ne obremenjujeva s podrobnostmi, ker če bi se, bi moral 200 kvadratov začet pucat v ponedeljek, v nedeljo bi ravno končal, pa v ponedeljek spet od začetka. Čistilke pa nimam, ker se mi zdi, da je drug dan isto user posted image .

Npr. jaz sem imela do pred kratkim zelo veliko hobijev, pa sem nekaj dala stran. Je postalo že bolj obveznost, kot hobi... Imam namen nekaj še poskusit, kar je že dolgo moja želja, otroke bom pa prilagodila mojemu načinu življenja.

Nočem, da me služba obremenjuje, sem že delala stvari, ki me niso, pa je bila plača dobra. In še čas zase sem imela. Nočem, da se mi zgodi to, kar se je eni znanki - imela prometno zaradi preobremenjenosti, zaspala na cesti.

S partnerjem pa - se vidiva zvečer po šesti uri. Pa sva tudi tako utrujena - en dan eden, drugi dan drugi, da tudi ni vedno kto bi si oba želela, ampak oba znava to razumet. Si pa vzameva čas zase - je pa res, da ti ob tempu že zmanjka idej...

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
13.1.2012 19:40:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2012 12:01:02   
Aleš*
Se opravičujem, ker je tole off topic, ampak ker je ravno božičkova tema...
Pred kratkim sem slišal en dober božičkov vic:
V življenju so štiri "božiček" faze. Ko verjameš v božička, ko ne verjemeš v božička, ko si božiček in ko izgledaš kot božiček.

Pa še resno za anonimno, ki je začela to temo.
Midva sva poročena 18 let in nikakor ne moreva potrditi tistega "Saj bo, saj je povsod tako".
Po najini izkušnji in tudi po tem kar vidiva pri parih iz zakonske skupine, sploh ni nujno, da bi z leti šlo vse samo navzdol, narazen in se hladilo.
Vsaj za naju povsem mirno lahko rečem, da je nasprotno. Da nama je vsako leto lepše. Ne vsi, ampak nekateri pari iz zakonske skupine pravijo prav tako.
Seveda pa to ne pride kar samo od sebe. Sebe in vaju je treba postaviti pred druge obveznosti, ki jih imata. V tednu ki je pred vama, je treba najprej odmeriti čas za vaju in šele potem umestiti druge obveznosti in opravke. Vidva sta prva, drugo pride potem. Čas za sex je zelo pomemben čas in prav tako čas za "preprosto biti skupaj". To bližino je treba vzdrževati redno - vsak dan malo, vsaj enkrat v tedni nekaj več za vaju, vsaj enkrat na mesec še kaj več in vsaj enkrat na leto nekaj dni samo za vaju. Kolikor pač lahko in kolikor razmere dopuščajo. Ko so otroci majhni, to sploh ni lahko, kasneje je lažje.
Kdo bi potem mislil, kako naj si vsak dan vzamem čas za naju, ko pa je z otroki toliko dela?
S tem ko par neguje njuno skupnost in jo krepi naredi največ za otroke, četudi jih medtem odda v varstvo babici ali varuški. Zakaj? Zato ker bodo otroci največ profitirali od trdne in uglašene zveze med mamo in očetom. In prav otroci bodo najbolj trpeli, če se vez med staršema začne krhati ali celo lomiti.

Upam, da nisem preveč zamoril ali zatežil in upam, da bo komu kaj koristilo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
14.1.2012 19:27:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aleš*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
15.1.2012 21:21:13   
browneyes
Aleš, bravo, super napisano.

(odgovor članu Aleš*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.1.2012 21:32:56   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Aleš nič nisi zamoril. Lepo povedano in zelo resnično! Ampak malo ljudi se tega zaveda in še manj jim to dejansko uspe.. 

se pridružujem temu, sem ravno danes razmišljala, da bo z mojim treba mal odklopit in otroka poslat v varstvo k starim strašem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.1.2012 12:38:11   
notkar
Dragi Akeš, tudi jaz se pridružim čestitki za napisano. Imaš pa srečo, da tega ni brala Miss_smith, ker bi napisala "predvsem iz varnistnih razlogov, nič posebnega". Pa vsem lep pozdravček. Notkar 

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?