lean
|
Pozdravljene, jaz sem vmes nekje zaspala , sploh nimam pametnega izgovora, ampak enostavno mi ne rata, ko pa imam čas pa se mi ne ljubi. Se bom popravila, obljubim, če ne zaradi vas pa zaradi sebe, imam že kar občutek, da si ne vzamem časa zase, ampak samo dojim, previjam, kuham in čistim... Kar se tiče kapljic, sem prav tako lena ali pozabljiva, tudi tukaj se moram poboljšat. Pri prvem otroku sem bila bolj dosledna, zdaj pa ne vem, sem skoraj preveč flegma. amarnat o tem stolčku ti nimam kaj povedat, sem že v ta prvo imela klasičen stolček, od peg perego prima papa( se mi vsaj zdi, da se tako imenuje) pa je super, ker se naslon lahko spusti in je tako not že lahko sedela pri štirih mescih, zelo uporabno, je zelo stabilen in bo še zdaj veliko bolj praktičen kot ležalnik, saj pri naši skoraj 2,5 letnici zna bit kar nevarno, nikoli ne veš kaj zna prileteti v sekundi in ga lahko obrne. Sicer se je zdaj zelo umirila ali navadla, ampak ni več tako groba, razume, da Špela mora jest, se previjat... Tako da je veliko boljše in bolj sproščeno, veselo, sploh zdaj ko se ji Špela smeji sicer tega še ni veliko, saj Špela še večino dneva pridno prespi. Kakšna razlika med prvo in drugo deklico, še zdaj včasih komaj verjamem. Smo pa tudi me imele že drugi pregled in je spet lepo zrasla, saj se vidi na njenih šlaufkih na bedrcah , naj samo tako ostane. Amarnat pa super, da je dojenje zlaufalo, jaz tudi prvo nisem takoj polno dojilo pol pa je šlo, jaz zmer vsaki rečem, če na začetku ne gre pa dodaj ali črpaj ob dojenju. Včasih rabijo, da malo zrastejo in so bolj močni za sesanje ali pa se mamice bolj sprostimo in potem mleko kar teče. Včasih pa pač ne gre, nič hudega, imajo tudi flaške svoje prednosti, atiji so tako včasih bolj povezani z dojenčki, saj jih lahko hranijo, niso taki odvisniki od mame, večinoma prespijo noči, bolj radi spijo v svojih posteljicah. Jaz imam spet ta problem, da jo včasih dajem po 4x v košek, ker se zbudi, saj točno ve, da ni več na toplem pri mami v postelji pač slaba stran dojenja leže pa še večinoma zaspim poleg . Bomo vidli kako bo, jaz bom verjetno spala na sredini in ena na desni, ena pa na levi . Evo pa sem si vzela čas, upam da še tudi druge prebudite in kaj napišete, lp. Aja pa še to, kako ste z menstro? Jaz sem prvič dobila šele čez eno leto, zdaj pa že ta mesec
< Sporočilo je popravil lean -- 26.1.2012 7:47:16 >