|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Življenje skupaj
20.12.2011 21:34:46   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: sk2011

Saj ni to da skoz ona hodi k meni.en vikend sm jst pri njej en vikend pa ona pr men...ampak jst bi rad da jo nekak z nečim prepričam da ugotovi kakšno željo imam da sva enkrat za sebe v svojem stanovanju in da sva skupaj...nč drugega jst nočem...sedaj je vse v redu super se razume z mojimi in vem da se tud potem bi ko bi bila midva v svojem nadstropju moji starši pa v svojem...jst hočem samo prave besede ji reči enkrat da bo vedela da resno mislim...

user posted image user posted image user posted image A je ne bi mogoče vprašal, kot da jo še ene dve leti telepatsko prepričuješ, da bo ona ugotovila, kaj ti želiš? user posted image user posted image OMG, kaj takega pa še ne...

Pa če jo boš vprašal, lahko da bo kar pritekla k tebi. Še boljše, če ji kupiš prstan.

Ne vem kake sorte človek je... Npr. jaz sem zahtevna - sem hotela hišo user posted image Če bi mi moj rekel, da ni mogoče - ker je zgledalo, da ni mogoče, bi mislila, da ni tip... Sam ti si mlajši, je drugače. BTW vse v življenju je mogoče, če pa misliš, da ni - si zapreš poti. No, pač... moja filozofija. Vsaj malo pozitivno razmišljaj, pa ji reči, da mogoče pa enkrat... Mogoče bodo pa boljši časi.

Živet pri tastarih, in enih in drugih - nikoli... user posted image

(odgovor članu sk2011)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Življenje skupaj
21.12.2011 13:44:22   
sk2011
Potem pravite da dokler ne bo še ona imela prave službe naj še nč kej ne omenjam teh stvari in naj ostane tak k je da se vidiva za vikend in to je to?Potem pa ko bo vse tak k mora bit pa se lahk stvari razčistijo...

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.12.2011 14:04:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sk2011
Potem pravite da dokler ...

Če bi rad, da se kdaj sploh preseli  v vašo hišo, ji NIKOLI tega ne omeni. Razen morda enkrat samkrat - edinkrat. To idejo mora dobiti sama. Seveda bo prej morala nastati potreba.

Ni nujno da se videvata samo za vikend. Videvata se lahko kot hočeta.

Se pa mi zdi, da bi si rad s tem "da se preseli" zagarantiral, da je ne boš izgubil. Če reče, da se bo k tebi preselila čez 2 leti še nič ne pomeni, da je ne boš izgubil.

Izgubil jo boš, če bosta prenehala čutiti drug drugega. Izgubil jo boš, če se bosta oddaljili vajini srci. Mnogi gredo narazen, pa so telesno blizu, stanujejo skupaj, a kaj ko s srcem hodijo vedno bolj vsak v svojo stran.

(odgovor članu sk2011)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.12.2011 14:08:10   
zvoncki
Ne, jaz osebno iz teh odgovorov nisem dojela tega!

Pa ali je res tako težko brez ovinkarjenja vprašat, če bi začela skupaj graditi življenje?  Kot so mnoge že rekle, kako naj ona ve, kaj ti misliš, če ji tega ne poveš oz. vprašaš? In meni se zdi že bob ob steno, kot da samo še provociraš - ti si si zamislil življenje pri vas doma in pika. In kaj, če punca reče, da si želi, da zaživita skupaj, vendar ne pri tebi? Bi bila to taka njena odločitev, da si pripravljen zvezo prekiniti namesto, da bi odšel od doma?

Veš, me ne mormo vedet, kako bi ttvoja punca reagirala, če jo dejansko sploh ne vprašaš. Zato se mi zdi vse skupaj že malo za lase privlečeno...

(odgovor članu sk2011)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.12.2011 15:52:04   
ronja
Mi pravimo, da se preselita na svoje, pa da ne bodi trd ko telegraf štanga (sori, mi je bilo tako všeč, da sem morala citirat;) in če jo maš res rad, boš šel tudi v blok z njo.

Če bi rad, da se kdaj sploh preseli v vašo hišo, ji NIKOLI tega ne omeni. Razen morda enkrat samkrat - edinkrat. To idejo mora dobiti sama. Seveda bo prej morala nastati potreba.

Aha, a to je zato, da ji boš ti lahko čez par let napisal: "saj si sama hotela to, saj si vedela v kaj greš"?user posted image

In kaj, če punca reče, da si želi, da zaživita skupaj, vendar ne pri tebi? Bi bila to taka njena odločitev, da si pripravljen zvezo prekiniti namesto, da bi odšel od doma?

Jap, to je izvorni problem. Ker on hoče živet doma, pa met punco ves čas zraven. Nič drugega ne pride v poštev. Nič čudnega, da je ne vleče tja... Nasvetov, kako jo v to prepričat, ti pa ne bom dajala, ker dvomim, da bi bilo to dobro za vse vpleteneuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sk2011)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.12.2011 20:59:23   
zvoncki
Jaz bi napisala še to:

Če bi bila jaz tvoja punca in bi brala tole tvojo temo, bi resno razmislila še o marsičem drugem, ne samo o selitvi (k tebi). Ko bi videla, kako nepomembne, še več, kako mojemu dragemu nobene moje želje niso všeč in vedno znova poveličuje le svoje želje in pričakovanja .... user posted image  Ja, zelo se strinjam z Ronjo in ostalimi puncami. Ti si želiš samo ptičko, zaprto v kletki.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.12.2011 10:03:13   
Poka
Moj me je vprašal na prvem zmenku, če bi se kar preselila k njemu user posted image Zdaj mi kdaj reče, če mi kaj ne paše, se lahko odselim. user posted image Tak, da vedno je kak izgovor. Če bi se sama hotela, bi mi pa rekel to, kar je rekal Ronja - da sem sama hotela.

Itak bi bilo pa najboljše, sam ponavadi ni tako, da ima ženska stanovanje in se tip preseli, pol nimaš kaj... Najidealnejše za oba, ap da greta lepo v najem na nevtralno. Nimaš skrbi pri prodaji stanovanja, če se ločita. user posted image

(odgovor članu zvoncki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.12.2011 11:06:21   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Poka
..., kar je rekal Ronja - da sem sama hotela.

Reče vedno lahko kdorkoli, karkoli. tega ne z dejanji, ne z besedami ne moreš preprečiti.

Reče naj ji le enkrat, ker ga občutek sigurno ne vara, da njej ne paše k njemu. Enkrat pa zato, ker si je fant to tako močno zamislu, da ji bo sigurno rekel vsaj 58x predno bo imel občutek, da je rekel dvakrat. V bistvu reče enkrat samo zato, da je ne bi s to selitvijo posiljeval, da bi se ji res uprlo, on in hiša.

In reče naj ji enkrat zato, da ko bosta mogoče enkrat nekje v podnajemu in bo jamrala, mu ne bo očitala da bi se ona že k njemu preselila, samo da ji nikoli tega ni reku.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Če bi rad, da se kdaj sploh preseli v vašo hišo, ji NIKOLI tega ne omeni. Razen morda enkrat samkrat - edinkrat. To idejo mora dobiti sama. Seveda bo prej morala nastati potreba.

Aha, a to je zato, da ji boš ti lahko čez par let napisal: "saj si sama hotela to, saj si vedela v kaj greš"?

Če bo jamrala, da je pijanec in da je bil veliko v gostilni že ko sta bila fant in dekle - točno to ji bom rekel.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?