Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 7:49:50
|
|
|
|
mojamura
|
v takem primeru se kartica pošlje na matično enoto, torej tja, kjer si ti račun odprla. in jo moraš tudi tam dvignit. to traja nekaj dni.
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 7:52:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Četudi bi bila odprta, ne moreš nič - razen, če je bankomat v sklopu tvoje matične banke. Drugače pa - počakati boš morala nekaj dni, da bo banka polnila bankomat (z denarjem). Istočasno ga bodo tudi praznili (kartice, kuverte, položnice,...) in vse poslali (odpeljali) na pripadajoča mesta. Tvojo kartico torej v tvojo matično banko. Tam jo boš pa potem lahko dvignila. Ponavadi to traja (oz. je bilo tako še nedolgo nazaj) 2 do 3 dni. Za tačas lahko uporabljaš kartico pooblaščene osebe (če jo imaš) ali denar dvigneš na svoji matični banki s pogodbo o TRR in osebnim dokumentom.
|
|
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 7:53:45
|
|
|
|
popi
|
Uf,potem lahko samo čakam...
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 8:07:26
|
|
|
|
mateyka
|
jup. kak teden.
|
|
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 8:11:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: popi Uf,potem lahko samo čakam... Če imaš zlato kartico oz. zlato boniteto, potem lahko z malce teženja zadevo urediš že danes. Če so ti pa slučajno blokirali TRR, potem se pa sploh ne trudi hoditi v banko, ker ti kartice niti ne bodo vrnili.
|
|
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 16:12:05
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: popi Uf,potem lahko samo čakam... Če imaš zlato kartico oz. zlato boniteto, potem lahko z malce teženja zadevo urediš že danes. Če so ti pa slučajno blokirali TRR, potem se pa sploh ne trudi hoditi v banko, ker ti kartice niti ne bodo vrnili. ja, zlo odvisno ZAKAJ ti je bankomat pojedu kartico... če je zaradi blokade, ima Kerensa prov. Če ti jo je zrd napačnih pinov, jo boš dobila nazaj (če je kak nlb ti znajo celo kej računat to). če pa ne veš zakaj jo je pojedu, pa svetujem, da pokličeš na bankart, kjer ti bodo povedali zakaj (meni jo je npr enkrat, ker je bila na seznamu potencialno zlorabljenih kartic zrd skimming naprave na nekem bankomatu) in so mi potem poslali novo kartico...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Bankomat mi je požrl kartico 15.12.2011 19:57:48
|
|
|
|
krfjolca
|
Mojmu je tudi danes bankomat požrl kartico. Poštna banka.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?