Bankomat mi je požrl kartico (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

popi -> Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 7:47:58)

Ravno prejle.Kaj naj storim,banka je še zaprta?
lp

mojamura -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 7:49:50)

v takem primeru se kartica pošlje na matično enoto, torej tja, kjer si ti račun odprla. in jo moraš tudi tam dvignit. to traja nekaj dni.

Kerensa* -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 7:52:00)

Četudi bi bila odprta, ne moreš nič - razen, če je bankomat v sklopu tvoje matične banke.

Drugače pa - počakati boš morala nekaj dni, da bo banka polnila bankomat (z denarjem). Istočasno ga bodo tudi praznili (kartice, kuverte, položnice,...) in vse poslali (odpeljali) na pripadajoča mesta. Tvojo kartico torej v tvojo matično banko.

Tam jo boš pa potem lahko dvignila. Ponavadi to traja (oz. je bilo tako še nedolgo nazaj) 2 do 3 dni.

Za tačas lahko uporabljaš kartico pooblaščene osebe (če jo imaš) ali denar dvigneš na svoji matični banki s pogodbo o TRR in osebnim dokumentom.

popi -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 7:53:45)

Uf,potem lahko samo čakam...

mateyka -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 8:07:26)

jup. kak teden.

Kerensa* -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 8:11:30)

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Če imaš zlato kartico oz. zlato boniteto, potem lahko z malce teženja zadevo urediš že danes.

Če so ti pa slučajno blokirali TRR, potem se pa sploh ne trudi hoditi v banko, ker ti kartice niti ne bodo vrnili.

Felicita -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 16:12:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Če imaš zlato kartico oz. zlato boniteto, potem lahko z malce teženja zadevo urediš že danes.

Če so ti pa slučajno blokirali TRR, potem se pa sploh ne trudi hoditi v banko, ker ti kartice niti ne bodo vrnili.

ja, zlo odvisno ZAKAJ ti je bankomat pojedu kartico... če je zaradi blokade, ima Kerensa prov. Če ti jo je zrd napačnih pinov, jo boš dobila nazaj (če je kak nlb ti znajo celo kej računat to). če pa ne veš zakaj jo je pojedu, pa svetujem, da pokličeš na bankart, kjer ti bodo povedali zakaj (meni jo je npr enkrat, ker je bila na seznamu potencialno zlorabljenih kartic zrd skimming naprave na nekem bankomatu) in so mi potem poslali novo kartico...

krfjolca -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (15.12.2011 19:57:48)

Mojmu je tudi danes bankomat požrl kartico. Poštna banka.

Teyy -> RE: Bankomat mi je požrl kartico (17.12.2011 22:02:01)

Če ti je bankomat požru kartico zaradi možne zlorabe skimming naprave, potem bankomat napiše da je kartica blokirana ter da bo zadržana. Sem imela izkušnjo pred tremi tedni.

A ti je bankomat sploh kaj napisal, kaj je razlog zadržanja kartice?
Vseeno lahko pokličeš na bankart in poveš situacijo ter oni preverijo v svoji bazi.

Stran: [1]