|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: starejše nosečnice
23.2.2012 13:03:39   
Jassika
mausikaa glede vozička - pišuka midva ga imava še od sinka in sicer nikakor neke hude znamke - babywelt in sva zelo zadovoljna. Sva šibala z njim po gozdu, snegu, ledu, makadmu, sploh povsod. Seveda smo ga že malo znucali, ampak za punčico bo še zdržal. Potem pa bo šel verjetno na odpad, ja.
Kako pa glede cukra? A si samo na dieti, al moreš tudi dobivat insulin? Ne vem, se mi zdi, da so začeli tako pretiravat s tem, da je joj. če bi blo zdaj isto, kot je bilo leta 2009, bi bla verjetno na istem, ker takrat sem mela 1 vrednost na meji, ampak potem ni bilo nič iz tega, ker je bil 100 g OOGT negativen. Zdaj pa akr direkt šibaš na diabetološko user posted image No ja, sicer je pa res, da zdravo prehranjevanje ne škodi, tako da mogoče tudi ni za vse tako slabo. Jst sem se recimo pri sinku do 37 tedna (ko sem šla v rim) zredila za groznih 25 kg user posted image . No zdaj sem bolk pridna, amapak res merkam na kolikor toliko zdravo prehrano pa do 36 tedna 7 kg.
Lepo bodite "starine" in božejte bušije.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: starejše nosečnice
24.2.2012 21:08:28   
mausikaa
čer pupe
ma Jassika se čisto strinjam, pretiravajo na celi črti, za insulin mislim da še nisem, bomo videli v torek ko imam kontrolo, sej ne rečem zdrava prehrana je super, vse lepo in prav, ampak do ene meje, no ja, bomo že zdražali...
punce jaz ne morem verjeti da smo že tako daleč (še 85 dni do PDP) uf, kako čas beži...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 127
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?