Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: par vprašanj glede nove vloge za vrtec 8.12.2011 9:14:41
|
|
|
|
nova_tukaj
|
Še jaz bi nekaj vprašala. Vlagam za vrtec in OD. Pod točko: III - h) če sem prejela kakšno odškodnino, dediščino ... moram izpolnit ali ne III - j) pri kateri zav. je sklenjeno prostovoljno zdrav. zav.??? IV - 1) življenjsko zav.... Ostalo pa sem pri vrtcu in OD izpolnila samo prvo stran s podatki, drugo z obkroževanjem, in na peti strani samo podpis. Hvala punce!!!
|
|
|
|
RE: par vprašanj glede nove vloge za vrtec 8.12.2011 13:01:12
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Jaz sem že pred 10 leti plačevala 1500 takratnih nemških mark za redni študij... Zakaj pa si plačevala za redni študij? Si študirala v tujini? Ne, študirala sem v Slo na visoki šoli, smer, ki je bila takrat edina in nova v Slo...in je bila takrat še privat (sedaj je pod univerzo). Turizem...
|
|
|
|
RE: par vprašanj glede nove vloge za vrtec 8.12.2011 13:08:35
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj Še jaz bi nekaj vprašala. Vlagam za vrtec in OD. Pod točko: III - h) če sem prejela kakšno odškodnino, dediščino ... moram izpolnit ali ne DA, ker bo itak razvidno iz evidenc, nimaš kaj skriti... III - j) pri kateri zav. je sklenjeno prostovoljno zdrav. zav.??? za vrtec tega ne rabiš. To izpolniš, če si brezposelna, zaprošaš za soc. pomoč... IV - 1) življenjsko zav.... Načeloma da, če ti nosi dobiček... Čeprav ni logično, ker ga plačuješ iz svojega dohodka, ki je itak že vpisan v dohodnini... Tudi na CSD ne vedo točno... Ostalo pa sem pri vrtcu in OD izpolnila samo prvo stran s podatki, drugo z obkroževanjem, in na peti strani samo podpis. Hvala punce!!! Evo, danes sem bila na CSD, ker urejam še papirje za porodniško... in sem imela podobna vprašanja glede znižanega plačila vrtca. Dejstvo je, da tudi uradnice tam večinoma še ne vedo kako in kaj bodo to izpeljali, programa še nimajo... Torej (če sem jih prav razumela in če imajo one prave podatke) je nekako takole, kot sem, napisala zgoraj...
|
|
|
|
RE: par vprašanj glede nove vloge za vrtec 8.12.2011 20:49:57
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
mene pa zanima, če lahko po pošti to samo pošljem, glede na to, da vse pišete, da ste vlogo oddale osebno.
< Sporočilo je popravil yellowcrystalstar -- 8.12.2011 20:53:51 >
|
|
RE: par vprašanj glede nove vloge za vrtec 8.12.2011 20:52:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem oddala preko emaila. Ampak nisem prepričana, če so jo dobili, ker sem posebej prosila, da mi potrdijo. Bom drug teden poklicala in vprašala. Eh, bi bilo boljše tja it.
|
Spolnost med nosečnostjopikpikiKolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?0_x_ mesečno (
29%)
1x mesečno (
14%)
2x mesečno (
17%)
Do 5x mesečno (
17%)
Do 10_x_ mesečno (
9%)
Več kot 10_x_ mesečno (
14%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!