Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.12.2011 11:23:48
|
|
|
|
Kratka
|
navijam....še zaenkrat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.12.2011 11:46:17
|
|
|
|
lunica 85
|
Nirri:držimo pesti da bo res zadnja Kratka:Hvala
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.12.2011 15:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
če je to moja zadnja (UPAM DA JE!!!), pa če bo tako kot pri prvi , pol je ne bo vsaj do poletja 2013
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.12.2011 17:42:00
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niri Midva pa sva še brez otrok...no imava pa kužiko... Moja je pa danes v polnem razmahu...tečeeee in boliiiii Ampak ta je zadnja a ne do leta 2013!!! I feel ya! Tudi meni teče na polno in boli že 2 dni. Midva sva tudi še brez otrok, imava pa 2 leti starega mačka in 8 mesecev starega kužija -> ne vem, kaj bi brez niju, ker sta taka , še posebej kuži, ker je fuuuul navezan name. Upam, da se nam v letu 2012 pridruži še !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 11.12.2011 20:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
spet sem se pozabla podpisat prejle tko da če ni podpisa sem verjetno to jaz LP
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 8:21:51
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce, pa se vam na žalost moram pridružiti tukaj. Ne pričakujem je okoli 8.1., je pa to najin 15 (!!!!) krog.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 8:43:04
|
|
|
|
mmojka
|
Dobro jutro punce, danes je tak dan, da bi ga najraje prespala pa je treba žal delat . bo zdaj zdaj konec, imam še nekaj izcedka, jaz pa brez vsakega elana, motivacije... Verjetno je krivo vreme ali kaj Prednovoletno vzdušje pri nas še čakamo... Me pa šraufa v spodnjem delu trebuha kot, da se ne bi poslavljala ampak kot, da prihaja. Kar nekaj IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hvala za pozitivne želje ... tut jaz želim, da bo naslednji mesec čimveč nosečk. Se pa ne bom nič pritoževala, če bom sledila tradiciji novink Kok pa je že mamic tuki? lp Jaz imam sina, ki je nov dopolnil 2 leti. HeLenčica, žal mi je! Do zadnjega sem upala zate, res! Morda nisem prava za nasvete, ker se še ne trudiva tako dolgo in ne vem, kako se počutiš. Lahko si le predstavljam... Vem pa, da ti želim, da v jan zagledaš plusek. Navijam, da vama tokrat uspe Pozdrav tudi ostalim
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 9:06:16
|
|
|
|
lunica 85
|
helenčica:še tukaj in pojdi pogumno naprej,ćeprav je že 15 krog.Midva nisva nikoli obupala ,no pri 24 em krogu naju je pa presentilo .Zdaj je že spet 7.krog naokoli in ni vrag da ne bom v letu 2012 nosečka -ponovno mamica. Držim pesti ,ne obupaj ,me smo s tabo in ti želimo vse naj naj-plusek . lp,M
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 9:07:26
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce moje kaj bi brez vas!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 10:46:05
|
|
|
|
Niri
|
Helenčica jaz te razumem..si približno v istem krogu kot jaz, samo da sem jaz imela vmes 2 neuspešni nosečnosti... težko je...ampak treba je bit pozitiven in gledat naprej. Na srečo imamo potem spet nov mesec in nov poskus in novo upanje!fejst stiskam pestke zate! curly - je kar nekaj ljubiteljic živali tukaj jaz vem, da kompenziram včasih s kužiko zato, ker nimam svojega otročka...zato gledam da bi na pomlad mela še enga (če ne bom noseča), da me potolaži pa zamoti Te čisto razumem ko rečeš, da ne veš kaj bi brez njiju! živalce so zakon!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 11:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšni krogi to? A to je od takrat ko ste se odločle za še enga , pa je vsaka 1 krog več? No če je tko, pol je pri meni že 16. krog Pa ne vem kako to, ker 1. nosečnost je bila kljub jemanju kontracepcijskih tablet in potem je bil zs, sem šla na čiščenje in čez 2 meseca je bil +, takoj, brez problema, zdej pa ni in ni. Pa je bla želja prejšnič ista kot pa zdej prve 3 mesece, kar se živcev tiče. Sem pa zdej že kr mal . Drgač pa Helenčica, vem kako ti je, jst mam glih zadne vzdihlaje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 11:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
helenčica :( Navijam za januar
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 12.12.2011 11:22:34 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 11:27:14
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce hvala! Zdaj pa navijajmo za prve na seznamčku Anonimna, ja, krogi so pač menstrualni ciklusi...kolikokrat pride oz. je O. Drugače pa je pri nama, bi lahko rekla, dobro leto minilo (če gledam v času).
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 11:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
a katera uporablja advanced woman calendar??? Da se ne pozabim SPET podpisat
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 11:43:33
|
|
|
|
curly
|
Ne, jaz uporabljam tole: http://www.menstruacija.si/ Tu si vse zabeležim in mi samo potem izračuna dneve O in predvideva, kdaj bo , samo pri meni ne pomaga veliko, ker nimam redne . Si pa beležim bolečine, in druge posebnosti (izcedke). Opozarja tudi na samopregled dojk. Za tiste, ki mogoče še ne poznate... Javite, če vam bo všeč.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 11:58:08
|
|
|
|
HeLenčica
|
Tudi jaz uporabljam to menstruacija.si, samo je tak čudno, ker si ne moreš sama ovulacije napisat...in ti računa kr tak na splošno. Drugače si lahko potegnete dol tudi Clearblue Cycle Calendar, kjer si pa lahko sama vse beležiš, pa zapomni si tvojo LF ipd. Sem pa zdaj odkrila eno fantastično stran www.countdowntopregnancy.com, kjer si lahko beležiš cikle, pa vse možne simptome, primerjaš z drugimi puncami, ki so ble pol res noseče, imaš vse žive aplikacije, skratka, fantastična stran. Priporočam!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 12:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem mela samo unga ki sem ga napisala in je super, tut lahko vse sama pišeš notr, samo je problem, ker je 1 mesec poskusno, potem je pa za plačat in 29€ mi je mal preveč za neki k si iz neta potegneš
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 12:08:22
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niri Helenčica jaz te razumem..si približno v istem krogu kot jaz, samo da sem jaz imela vmes 2 neuspešni nosečnosti... težko je...ampak treba je bit pozitiven in gledat naprej. Na srečo imamo potem spet nov mesec in nov poskus in novo upanje!fejst stiskam pestke zate! curly - je kar nekaj ljubiteljic živali tukaj jaz vem, da kompenziram včasih s kužiko zato, ker nimam svojega otročka...zato gledam da bi na pomlad mela še enga (če ne bom noseča), da me potolaži pa zamoti Te čisto razumem ko rečeš, da ne veš kaj bi brez njiju! živalce so zakon! Ja, morem priznat, da jaz tudi kompenziram in da sem tega kužija izsilila na nek način - mi ga je moj moral kupit, ampak mi je pomagal malo pozabiti na najine težave z zanositvijo in se z njim pogosto zamotim. ;) Hihi, ravno smrči na hodniku, ker sva bila pred 1 uro na sprehodu.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 12:41:54
|
|
|
|
Kratka
|
Helenčica, en topel . Jaz sem pa že upala, da je to to Tudi jaz uporabljam to stran, menstruacija.si...me tudi moti, ker mi O ne napove prav, pa tudi M ne. Kakorkoli si uredim dolžino ciklusa, vedno mi prikaže M en dan prepozno Mi je pa fajn, ker si beležim vse izcedke, bolečine in tudi kdaj Curly, tudi jaz svojo zajčico kompenziram z otročkom. Njena prisotnost mi je zelo pomagala pri izgubi in ne vem kaj bi sedaj brez nje. Jo imam rada kot bi imela svojega otroka
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 15:16:48
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce !!! Da še vas tukaj pozdravim !!! In pričenja se nov borben mesec !!! Sicer še nisem blizu ovulacije ( naj bi bila čez cca. 8 do 10 dni ) ampak že trenirama !!! In ve? Že kaj novega ? Joj mi je težko za vse, ki ste se pridružile temu forumu !!! Tokrat je pa res zadnjič !!! Februarja odpiramo novo temo !!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 15:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sm tok Skor vsak dan zvem za kakšno novo nosečko, k jo poznam, samo jest ne ... depresija na višku
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 17:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, konc depresije sem že bolš volje sem zmagala na mini turnirčku (za foro grem 1x na tedn en pokr zašpilat) pa ta programček k sm prej pisala mi je kolega zrihtu, tko da happy me sm pa prej hotla še neki prašat: a je katera kadilka? Jst sm nehala ko sem zanosila, zdej mi je pa spet zapasal, pa ne vem kaj naj
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 12.12.2011 17:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
super anonimna
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 12.12.2011 17:50:19 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.12.2011 9:01:33
|
|
|
|
lunica 85
|
LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77, klopek,Katte,Srečki ,Lunica85 ,iwa , S*, *viva*, alysa, *bobika* , curly, majcy_m , crtek ,coco22,Kratka ,
|
|
RE: II Pričakujemo januar 2012 13.12.2011 9:01:44
|
|
|
|
lunica 85
|
anonimna :Ja tako se štejejo krogi.Tudi ti ne obupaj ,za vse nas bo posijalo sonce vem kako je ko zveš lepo novičko ,ssama čutim enako,a sem hkrati vesela ,ker je to nekaj najlepšega.A ko bomo me sporočile lepo novičko bo to še lepše-najlešpe jaz pa uporabljam to stran http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx žabica:naj bo to res zadnji mesec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?