|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo januar 2012
11.12.2011 11:23:48   
Kratka
navijam....še zaenkrat user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.12.2011 11:46:17   
lunica 85
Nirri:držimo pesti da bo res zadnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kratka:Hvala

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.12.2011 15:53:32   
Anonimen
če je to moja zadnja user posted image (UPAM DA JE!!!), pa če bo tako kot pri prvi user posted image , pol je ne bo vsaj do poletja 2013 user posted image

(odgovor članu lunica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
11.12.2011 17:42:00   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Midva pa sva še brez otrok...no imava pa kužiko...user posted image

Moja user posted image je pa danes v polnem razmahu...tečeeee in boliiiii user posted image user posted image user posted image Ampak ta je zadnja a ne do leta 2013!!! user posted image

I feel ya! Tudi meni teče na polno in boli že 2 dni. user posted image
Midva sva tudi še brez otrok, imava pa 2 leti starega mačka in 8 mesecev starega kužija -> ne vem, kaj bi brez niju, ker sta taka user posted image , še posebej kuži, ker je fuuuul navezan name. user posted image
Upam, da se nam v letu 2012 pridruži še user posted image ! user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.12.2011 20:53:25   
Anonimen
spet sem se pozabla podpisat prejle user posted image
tko da če ni podpisa sem verjetno to jaz user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
12.12.2011 8:21:51   
HeLenčica
Punce, pa se vam na žalost moram pridružiti tukaj. Ne pričakujem je okoli 8.1., je pa to najin 15 (!!!!) krog. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.12.2011 8:43:04   
mmojka
Dobro jutro punce,

danes je tak dan, da bi ga najraje prespala pa je treba žal delat user posted image .
user posted image  bo zdaj zdaj konec, imam še nekaj izcedka, jaz pa brez vsakega elana, motivacije... Verjetno je krivo vreme ali kaj user posted image  Prednovoletno vzdušje pri nas še čakamo...
Me pa šraufa v spodnjem delu trebuha user posted image  kot, da se ne bi user posted image  poslavljala ampak kot, da prihaja. Kar nekajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala za pozitivne želje ... tut jaz želim, da bo naslednji mesec čimveč nosečk.
Se pa ne bom nič pritoževala, če bom sledila tradiciji novink user posted image

Kok pa je že mamic tuki?

lp user posted image

Jaz imam sina, ki je nov dopolnil 2 leti.

HeLenčica, žal mi je! Do zadnjega sem upala zate, res! Morda nisem prava za nasvete, ker se še ne trudiva tako dolgo in ne vem, kako se počutiš. Lahko si le predstavljam... Vem pa, da ti želim, da v jan zagledaš plusek. Navijam, da vama tokrat uspe user posted image

Pozdrav tudi ostalim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
12.12.2011 9:06:16   
lunica 85
helenčica:še tukaj  user posted image user posted image in pojdi pogumno naprej,ćeprav je že 15 krog.Midva nisva nikoli obupala ,no pri 24 em krogu naju je pa presentilouser posted image .Zdaj je že spet 7.krog  naokoli in  ni vrag da ne bom v letu 2012 nosečka -ponovno mamica.

Držim pesti ,ne obupaj ,me smo s tabo in ti želimo vse naj naj-plusek .user posted image

lp,M

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.12.2011 9:07:26   
HeLenčica
Punce moje kaj bi brez vas! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 59
12.12.2011 10:46:05   
Niri
Helenčica user posted image user posted image jaz te razumem..si približno v istem krogu kot jaz, samo da sem jaz imela vmes 2 neuspešni nosečnosti...user posted image težko je...ampak treba je bit pozitiven in gledat naprej. Na srečo imamo potem spet nov mesec in nov poskus in novo upanje!fejst stiskam pestke zate!

curly - je kar nekaj ljubiteljic živali tukaj user posted image jaz vem, da kompenziram včasih s kužiko zato, ker nimam svojega otročka...zato gledam da bi na pomlad mela še enga (če ne bom noseča), da me potolaži pa zamoti user posted image Te čisto razumem ko rečeš, da ne veš kaj bi brez njiju! živalce so zakon! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 60
12.12.2011 11:02:47   
Anonimen
kakšni krogi to? A to je od takrat ko ste se odločle za še enga user posted image , pa je vsaka user posted image 1 krog več?
No če je tko, pol je pri meni že 16. krog user posted image
Pa ne vem kako to, ker 1. nosečnost je bila kljub jemanju kontracepcijskih tablet in potem je bil zs, sem šla na čiščenje in čez 2 meseca je bil +, takoj, brez problema, zdej pa ni in ni. Pa je bla želja prejšnič ista kot pa zdej prve 3 mesece, kar se živcev tiče. Sem pa zdej že kr mal user posted image .
Drgač pa user posted image   Helenčica, vem kako ti je, jst mam glih zadne vzdihlaje user posted image

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
12.12.2011 11:14:24   
Anonimen
helenčica :(
Navijam za januar

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 12.12.2011 11:22:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
12.12.2011 11:27:14   
HeLenčica
Punce hvala! Zdaj pa navijajmo za prve na seznamčku user posted image Anonimna, ja, krogi so pač menstrualni ciklusi...kolikokrat pride user posted image oz. je O. Drugače pa je pri nama, bi lahko rekla, dobro leto minilo (če gledam v času).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.12.2011 11:31:01   
Anonimen
a katera uporablja advanced woman calendar???

Da se ne pozabim SPET podpisat user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
12.12.2011 11:43:33   
curly
Ne, jaz uporabljam tole: http://www.menstruacija.si/
Tu si vse zabeležim in mi samo potem izračuna dneve O in predvideva, kdaj bo user posted image , samo pri meni ne pomaga veliko, ker nimam redne user posted image . Si pa beležim bolečine, user posted image in druge posebnosti (izcedke). Opozarja tudi na samopregled dojk.
Za tiste, ki mogoče še ne poznate...
Javite, če vam bo všeč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.12.2011 11:58:08   
HeLenčica
Tudi jaz uporabljam to menstruacija.si, samo je tak čudno, ker si ne moreš sama ovulacije napisat...in ti računa kr tak na splošno. Drugače si lahko potegnete dol tudi Clearblue Cycle Calendar, kjer si pa lahko sama vse beležiš, pa zapomni si tvojo LF ipd. Sem pa zdaj odkrila eno fantastično stran www.countdowntopregnancy.com, kjer si lahko beležiš cikle, pa vse možne simptome, primerjaš z drugimi puncami, ki so ble pol res noseče, imaš vse žive aplikacije, skratka, fantastična stran. Priporočam!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.12.2011 12:05:30   
Anonimen
jaz sem mela samo unga ki sem ga napisala in je super, tut lahko vse sama pišeš notr, samo je problem, ker je 1 mesec poskusno, potem je pa za plačat in 29€ mi je mal preveč za neki k si iz neta potegneš user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 67
12.12.2011 12:08:22   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Helenčica user posted image user posted image jaz te razumem..si približno v istem krogu kot jaz, samo da sem jaz imela vmes 2 neuspešni nosečnosti...user posted image težko je...ampak treba je bit pozitiven in gledat naprej. Na srečo imamo potem spet nov mesec in nov poskus in novo upanje!fejst stiskam pestke zate!

curly - je kar nekaj ljubiteljic živali tukaj user posted image jaz vem, da kompenziram včasih s kužiko zato, ker nimam svojega otročka...zato gledam da bi na pomlad mela še enga (če ne bom noseča), da me potolaži pa zamoti user posted image Te čisto razumem ko rečeš, da ne veš kaj bi brez njiju! živalce so zakon! user posted image

Ja, morem priznat, da jaz tudi kompenziram in da sem tega kužija izsilila na nek način user posted image - mi ga je moj moral kupit, ampak mi je pomagal malo pozabiti na najine težave z zanositvijo in se z njim pogosto zamotim. ;) Hihi, ravno smrči na hodniku, ker sva bila pred 1 uro na sprehodu. user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 68
12.12.2011 12:41:54   
Kratka
Helenčica, en topel user posted image . Jaz sem pa že upala, da je to to user posted image

Tudi jaz uporabljam to stran, menstruacija.si...me tudi moti, ker mi O ne napove prav, pa tudi M ne. Kakorkoli si uredim dolžino ciklusa, vedno mi prikaže M en dan prepozno user posted image Mi je pa fajn, ker si beležim vse izcedke, bolečine in tudi kdaj user posted image user posted image

Curly, tudi jaz svojo zajčico kompenziram z otročkom. Njena prisotnost mi je zelo pomagala pri izgubi in ne vem kaj bi sedaj brez nje. Jo imam rada kot bi imela svojega otroka user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.12.2011 15:16:48   
Žabica86
Hej punce !!!

Da še vas tukaj pozdravim !!!

In pričenja se nov borben mesec !!! Sicer še nisem blizu ovulacije ( naj bi bila čez cca. 8 do 10 dni ) ampak že trenirama !!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

In ve? Že kaj novega ?

Joj mi je težko za vse, ki ste se pridružile temu forumu !!! Tokrat je pa res zadnjič !!! Februarja odpiramo novo temo !!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
12.12.2011 15:52:52   
Anonimen
jst sm tok user posted image
Skor vsak dan zvem za kakšno novo nosečko, k jo poznam, samo jest ne ... depresija na višku user posted image

user posted image

(odgovor članu Žabica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
12.12.2011 17:47:34   
Anonimen
evo, konc depresije user posted image sem že bolš volje user posted image sem zmagala na mini turnirčku (za foro grem 1x na tedn en pokr zašpilat) pa ta programček k sm prej pisala mi je kolega zrihtu, tko da happy me user posted image

sm pa prej hotla še neki prašat: a je katera kadilka? Jst sm nehala ko sem zanosila, zdej mi je pa spet zapasal, pa ne vem kaj naj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
12.12.2011 17:49:19   
Anonimen
super anonimna user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 12.12.2011 17:50:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
13.12.2011 9:01:33   
lunica 85

user posted image

Pričakujemo       user posted image +user posted image =user posted image

x.1.

*viva* (1.krog po SS)

4.1.
         dr. Knowitall(2.krog po SS)
                    05.1.
       Anonimnauser posted image (testek 12.1user posted image )

06.1.
                  S*(4.krog)
               mmojka (3.krog)

07.1.
                 Lunica85user posted image
                     08.1.
             HeLenčica(15.krog)
                     09.1.
              Žabica86 (2.krog)

10.1.
                    srce77

12.1.
               Anonimnauser posted image

13.1.
                   marantz
                      15.1.
            Niri (1.krog po SS)
                      20.1.
                 curly(17.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JEuser posted image :

user posted image

VESELE NOSEČKE :

user posted image
                    Navijačice:
                 LittleSun,rozi55,HeLenčica, srce77,
           klopek,Katte,Srečkiuser posted image ,Lunica85user posted image ,iwauser posted image ,
            S*, *viva*, alysa, *bobika*user posted image , curly,
               majcy_m , crtekuser posted image ,coco22,Kratkauser posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 74
13.12.2011 9:01:44   
lunica 85
anonimnauser posted image :Ja tako se štejejo krogi.Tudi ti ne obupaj ,za vse nas bo posijalo sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image vem kako je ko zveš lepo novičko ,ssama čutim enako,a sem hkrati vesela ,ker je to nekaj najlepšega.A ko bomo me sporočile lepo novičko bo to še lepše-najlešpeuser posted image user posted image

jaz pa uporabljam to stran http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx
žabica:naj bo to res zadnji mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?