princess13
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Če se jst prav spomnem navodil z nosečniškega testa je rezultat po 10 minutah neveljaven,naj me ktira popravi če se motim. Ko sem delala first sign teste, in so bili negativni, potem so tudi npr. pol ure zatem(če sem zaradi firbca šla pogledat v koš ) ostali enako negativni, nobenih sprememb. Danes sem test res prehitro vrgla v koš. Baby check sem delala prvič, ta drugo črtico sem pričakovala narisano čisto drugje, kot pa se je kasneje pokazala Ja sej vem, površno berem navodila. In zaradi živčnosti sem jo kar hitro vrgla v koš (nekje po 2 min.). Ampak sem mela tak čuden občutek, zato sem po kakšnih 5 min šla v koš še enkrat preverit in sem videla takšno bledo črtico. Možni je tudi, da je bila že prej, pa je nisem dobro videla. Sej ne vem več. Ne bom si delala nekih utvar, zato bom naredila CB za vikend. M pa mi zamuja ja Tole sem našla, je ena punca napisala: Po treh minutah, kot piše v navodilih, je bila samo ena črtica, zato sem ga vrgla v smeti, a kar nisem mogla verjeti, da je -, zato se sem ga čez kakšnih 10 minut vzela iz smeti in listek ponovno proučevala in glej ga zlomka druga črtica je bila rahlo zarisana, ampak res rahlo. Zdelo se mi je, da si jo domišljam, ker si jo želim. Čez par dni sem imela pri g. redni pregled in še kar nisem verjela, da je tista rahla črtica + (drugega testa nisem delala, ker sem se bala razočaranja). Pri g. sem kar nekaj jecljala, da se mi zdi da sem noseča, mogoče sem, da je test malo pokazal, da mi zaostaja... Izkazalo se je da je rahla črtica pomenila pravi velik +, ki ga zdaj pestujem.
|